Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• td

senior tag

De elegem lett ebből a Leadtekből mostanában! Lassan két és fél éve feltettem egy verziót, ami frankón ment azóta, egyszer lett csak ''véletlen'' frissítve (indítottam egy setup.exe-t - amire azt hittem, hogy a fent lévő verzió -, mivel meg akartam nézni a vwerziószámot vagy valami mást, már nem emlékszem). Az is olyan jó egy éve már. Ott csak egy gond volt, hogy a WFFM mindig elszállt valami access violation-nel.

Na szóval ezek után kb. két hete egyszercsak elkezdte dobálni a frame-eket, ugyanúgy, mint anno. Akkoriban az volt, hogy a gyárilag mellékelt verziót feltéve egy idő után előjött ez a hibás működés - mint másoknak is. Egyszerűen nem értem, hogy mi a fene lett vele. Hétvégén cserélgettem a drivereket is, PVR-t, tavalyi DTV-t is kipróbáltam stb., de semmi nem segített. Olyan is volt, hogy ugyanaz a DTV először, bár dobált frame-eket, berakott a helyére már korábban rögzítetteket (ettől ugyan darabos maradt a felvétel, de mégis feldolgozható, tehát nem eredményezett hangcsúszást), de aztán másik telepítés után már az is simán eldobált képkockákat, tehát az eredmény használhatatlan lett. Gondolom, a driver volt más, de azért ''vicces'', mert ez elvileg a progitól kéne, hogy függjön.

Most teljesen tanácstalan vagyok, a kísérletezgetéstől meg elment a kedvem

Egyébként bzoley! Az a driver-eltávolító módszer, amit a rövid txt-ben írtál (vagy más, szóval a driverek mellett a zipben), az biztos, hogy 100%? Én eltüntettem az oem*.* file-okat, de reboot után tudod, honnan akarta venni a drivert? A winnt/tmp/wftvfm-ből, vagy honnan a fenéből, szóval onnan, ahová még a gyári CD-ről való telepítéskor (amikor még a Windowszt raktam fel) másolta a telepítőcsomagot a rendszer (vagy maga a telepítő). És most úgy rémlik, hogy ott is a wf*.*-osokat kereste, bár a cx*.*-eseket végül fel tudtam rakni, csak hát ki tudja...

Gondolom, még a registry-ben is maradt valami, csak nem tudom, hogy mi.

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák