Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Siet tisztázni az RX 5000/6000 sorozat jövőjét az AMD
- Milyen egeret válasszak?
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Milyen széket vegyek?
- Gaming notebook topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen TV-t vegyek?
-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
td
senior tag
De elegem lett ebből a Leadtekből mostanában! Lassan két és fél éve feltettem egy verziót, ami frankón ment azóta, egyszer lett csak ''véletlen'' frissítve (indítottam egy setup.exe-t - amire azt hittem, hogy a fent lévő verzió -, mivel meg akartam nézni a vwerziószámot vagy valami mást, már nem emlékszem). Az is olyan jó egy éve már. Ott csak egy gond volt, hogy a WFFM mindig elszállt valami access violation-nel.
Na szóval ezek után kb. két hete egyszercsak elkezdte dobálni a frame-eket, ugyanúgy, mint anno. Akkoriban az volt, hogy a gyárilag mellékelt verziót feltéve egy idő után előjött ez a hibás működés - mint másoknak is. Egyszerűen nem értem, hogy mi a fene lett vele. Hétvégén cserélgettem a drivereket is, PVR-t, tavalyi DTV-t is kipróbáltam stb., de semmi nem segített. Olyan is volt, hogy ugyanaz a DTV először, bár dobált frame-eket, berakott a helyére már korábban rögzítetteket (ettől ugyan darabos maradt a felvétel, de mégis feldolgozható, tehát nem eredményezett hangcsúszást), de aztán másik telepítés után már az is simán eldobált képkockákat, tehát az eredmény használhatatlan lett. Gondolom, a driver volt más, de azért ''vicces'', mert ez elvileg a progitól kéne, hogy függjön.
Most teljesen tanácstalan vagyok, a kísérletezgetéstől meg elment a kedvem
Egyébként bzoley! Az a driver-eltávolító módszer, amit a rövid txt-ben írtál (vagy más, szóval a driverek mellett a zipben), az biztos, hogy 100%? Én eltüntettem az oem*.* file-okat, de reboot után tudod, honnan akarta venni a drivert? A winnt/tmp/wftvfm-ből, vagy honnan a fenéből, szóval onnan, ahová még a gyári CD-ről való telepítéskor (amikor még a Windowszt raktam fel) másolta a telepítőcsomagot a rendszer (vagy maga a telepítő). És most úgy rémlik, hogy ott is a wf*.*-osokat kereste, bár a cx*.*-eseket végül fel tudtam rakni, csak hát ki tudja...
Gondolom, még a registry-ben is maradt valami, csak nem tudom, hogy mi.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Battlefield 6
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Vallás
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Kuponkunyeráló
- Siet tisztázni az RX 5000/6000 sorozat jövőjét az AMD
- Path of Exile (ARPG)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ASUS ROG Strix SCAR 17 prémium gamer laptop, Ryzen 9 5900HX, RTX 3080, karcmentes állapotban
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Neo QLED 4K Smart TV-k 2025 - GYÁRTÓI garanciával
- MacBook Air M4 13" 16/256GB 2028.07.24. iSTYLE jótállás 21 töltés
- Dell Latitude 5450 14" FHD IPS i7-1355U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Legion 5 brutális gamer laptop munkaállomás, i9-14900HX, RTX 4060, szép állapotban
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3371,100% Akkumulá
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3430, 91% Akkumulátor
- Új Asus Zenbook Pro Duo 14 OLED QHD 120Hz i7-12700H 16GB 1TB Nvidia RTX 3050Ti Studio Win11 Garancia
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest