- Kézikonzoltól a gamer PC-ig minden területet lefedne a Corsair új SSD-je
- Hidat épített az NVIDIA a hagyományos és a kvantumszámítógépek közé
- Villámgyorsan töltődhet be minden a PNY új SSD-jével
- A Kensington új terméke mindent megtesz, hogy kímélje csuklódat
- Ipari mennyiségű szuperszámítógéppel dagasztaná az AI lufit az USA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Kisebb PC-t szeretnél? Az MSI-nek van számodra egy jó ajánlata
- Milyen széket vegyek?
- John Carmack csalódott a DGX Sparkban
- Villámgyorsan töltődhet be minden a PNY új SSD-jével
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Apple MacBook
- Milyen pendrive-ot vegyek?
-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vfo7
senior tag
válasz
voodoo98
üzenetére
Van olyan hiba is, hogy ha az ember belenyúl a gépházba, pl. kártyacsere miatt, akkor véletlenül picit megmozdít egy hónapok óta mozdítatlan csatlakozót, pl. egy SATA dugót. Mivel minden csatlakozó oxidálódik, ezért ha picit odébbmozdul az oxidálódott hely felé - ezek csak tizedmilliméterek - akkor máris megnő az átmeneti ellenállás és pl. vinyó esetén adatvesztési tüneteket produkál, holott semmi baja.
Vagyis szerintem először is húzz ki minden HDD csatlakozót mindkét végén, majd kétszer-háromszor dugd vissza újra, hogy lekopjon az esetleges lehelletvékony oxidréteg, aztán vizsgáld újra.
Volt nálam is ilyen, rám is jött a sikítófrász, aztán megcsináltam, utána derű, békesség. Persze sokat segített a rádióamatőr múltam is, mert nem egyből szoftverekkel kezdtem vacakolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Kisebb PC-t szeretnél? Az MSI-nek van számodra egy jó ajánlata
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Akció! Csere-Beszámítás! Asus ProArt B760-Creator D4 Alaplap! LGA 1700
- Samsung Galaxy Watch Ultra 2025 47mm LTE új BONTATLAN 2év garancia
- Thinkpad E14 Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 5 7530U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, 1 ÉV GARANCIA (akku 85%)
- Gamer Pc - Ryzen 5 5500, RTX 2060 SUPER, 16gb RAM
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB ÚJ Zalman T4 Plus 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3409
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070Ti 12GB Zalman S2 TG Enermax 750W
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 2in1 WUXGA Touch i5-1135G7 16GB 256GB Intel Iris XE 4G LTE W11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő