Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• vfo7

senior tag

válasz voodoo98 #10079 üzenetére

Van olyan hiba is, hogy ha az ember belenyúl a gépházba, pl. kártyacsere miatt, akkor véletlenül picit megmozdít egy hónapok óta mozdítatlan csatlakozót, pl. egy SATA dugót. Mivel minden csatlakozó oxidálódik, ezért ha picit odébbmozdul az oxidálódott hely felé - ezek csak tizedmilliméterek - akkor máris megnő az átmeneti ellenállás és pl. vinyó esetén adatvesztési tüneteket produkál, holott semmi baja.

Vagyis szerintem először is húzz ki minden HDD csatlakozót mindkét végén, majd kétszer-háromszor dugd vissza újra, hogy lekopjon az esetleges lehelletvékony oxidréteg, aztán vizsgáld újra.

Volt nálam is ilyen, rám is jött a sikítófrász, aztán megcsináltam, utána derű, békesség. Persze sokat segített a rádióamatőr múltam is, mert nem egyből szoftverekkel kezdtem vacakolni.

• voodoo98

addikt

válasz voodoo98 #10079 üzenetére

A legújabb NV drivert leszedtem és felraktam az eggyel előbbit. Már nem indul újra a gép, amikor fel akarom rakni eszközkezelőből a drivert. Viszont csak az audio-t tudom felrakni, video részét én.
    Korábban ezt láttam az eszközkezelőben, amikor még jó volt:

WinFast TV2000 XP Global/Global TV (Audio)
    WinFast TV2000 XP Global/Global TV (XC2028)

Találtam drivert, ami "elég jó", viszont sárga felkiáltó jelet kapok, pedig korábban jó volt.

Tehát 64 bites XC2028-as driver kéne nekem, ami Win10 64 bitre felmegy. Most szereztem egy másik ugyanilyen tuner, azzal ma este megpróbálom. Hátha.
    Sajnos csak jövőhét kedden kapom vissza a régi videókártyát, hogy azzal is kipróbálhassam.

Tud valaki WinFast TV2000 XP Global/Global tuner Win10 64 bit install-ban?
    Köszi!

Új hozzászólás Aktív témák