Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen alaplapot vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Egér probléma
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezetékes FEJhallgatók
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsozsa74
őstag
Na én abszolút nem kezedenék bele ebbe a melyik jobb fizika témába (pont ugyanannyira élvezem magam részéről mindkettőt), csak a VR-t akartam írni, hogy zsír ugyanolyan jól néz ki nálam.
Azt meg nem fogja tudni a játék, hogy mondjuk te fékeztél túl korán vagy esetleg csak féktesztelted a mögötted lévőt és azért ment beléd. Ezért van kitalálva, hogy ha kontakt van, mindkét fél részesül az áldásból. Így majd mindenki óvatosabb lesz. Egyébként iRacing oldalán nagyon szépen kifejtik, hogy miért jó ez a rendszer, persze azt nem tudom, hogy az LMU pont ugyanazt vette-e át, de valamit muszáj volt csinálni.
Én a rajtokkal szoptam néha. Mert nem figyeltem egy-egy pillanatra és a rolling start felvezetésénél lemaradtam, írta, hogy fogjam meg őket, de ehhez már rohadt gyorsan kellett menni, aztán gyorsan visszalassulni, szólval kaptam egy jó áthajtásost az "erratic driving" miatt. De igaziból én voltam a fax, az elejétől figyelni kell és reagálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision M4700- I7 4. generációs - 16Gb - Nvidia Quadro
- Panasonic Toughbook CF-MX4-1 12.5" Érintős- - Akár 8-10 órás akkuval
- Gyermek okosóra GPS nyomkövetővel, Wonlex CT06PRO-L 4G lila, új
- BH Fitness Prisma M30 futópad kedvező áron, első tulajdonostól
- Weboldal készítés verhetetlen áron! - Vállalkozásoknak, Portfóliónak, Cégeknek
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 512GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest