Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Bluetooth hangszórók
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tusi_
addikt
válasz
pRoject22 #1599 üzenetére
Lassan mindenki ilyen lesz. En elkoltoztem egyik helyrol a masikra, elotte az osszes szerzodesem, biztostasomat felmondtam, megis le akarjak vonni a kovetkezo havi dijat.
Amik kerdezem, hogy mi a retkes f..ert, akkor jonnek azzal, hogy rendszer hiba volt es nem jott meg a felmondasom. De kb minden szolgaltatonal, ugyhogy ez egy sablon szarsag, hogy meg lehuzhassanak, hatha. nem veszed eszre.Amugy simlab sem jobb, anyjukat kardelre hanynak 1 € ert.
-
Szeretném leírni, hogy jártam, csak azért, hogy más ne essen át ezen a tortúrán amin én átestem.
Rendeltem a Trak Racer EU-tól egy terméket, ami helyett itthon aztán találtam egy jobbat, a megrendelt termék kivolt fizetve de még nem volt postázva sem becsomagolva ( érdekes amúgy, hogy 10 nap kevés volt erre ) írtam nekik, hogy legyenek szívesek lemondani és a pénzt vissza küldeni, jött a válasz, hogy akkor inkább vegyek valami mást, mondom nem szereték, de akkor még tud ajánlani mást is, mondom nekik, hogy megtudjátok erősíteni a lemondásom és a refundot eltudjátok indítani?
Erre azt írták egy hónapja, hogy igen, 5-8 nap mire a pénz ott lesz, mondom oké várom.
Eltelt kb 2 hét és semmi, írogatok nekik és nem válaszoltak, kb 10 üzit írtam nekik 5-6 nap alatt és semmi.
OK
Mivel ugye amit lehet paypalon veszek meg így mentem is panasszal éltem a paypalnál, bemutattam a bizonyítékokat nekik, eltelt ezután 1 hét kb és a pénz már úton is van felém, a paypal vissza fizetni nekem mivel az én javamra döntöttek.
Mindeközben kicsit utána néztem redditen és itt ott, a lényeg, hogy nem szabad a Trak Racer EU-tól vásárolni semmit sem, nagyon figyeljetek oda mert ezek akit tudnak lerántanak.
Reddit meg az ilyen olyan oldalak tele vannak ilyen történetekkel -
-Tibka-
újonc
Sziasztok!
Következő versenyünkre már lehet regisztrálni. Várunk minden érdeklődőt.
https://www.thesimgrid.com/championships/13731?s=kqgZUAGW
https://www.thesimgrid.com/communities/lmuhungary -
tusi_
addikt
3 honap utan megint elovettem a gamet es ez beszaras, mennyit javult.
Csak most vettem eszre az updateket, igy porka nelkul probaltam sajnos. Most megvettem, majd holnap tesztelem, meg a fordot is.
Rohadt lassu vagyok megint, de az elmeny az eszmeletlen. Suvsz ez a valaha volt legjobb szim.
Bar onlinezni nem tudok, mert el kene fogadnom a kukijukat, de sehol nem jon ilyen request. Ez masnal is ilyen, vagy hova kene mennem, hogy rakerdezzen es racuppanhassak a kukijukra? -
Lac-coo
őstag
Akkor jöjjön az RF3 !
-
Joshi
titán
A játék neve Le Mans Ultimate, ezért nem is lehet elvárni hogy másról szóljon. Nyilván a Le Mans szériát azért ölelje át mind autók terén, mind pedig pályák terén. Mondjuk már eleve az is hatalmas tartalom tudna lenni.
-
zsalesz
aktív tag
válasz
bence1885 #1592 üzenetére
Én is úgy gondolom, hogy olyan hatalmas tartalomra nem kell/lehet számítani, viszont szerintem is az általad vázolt "bővítés" felé fog billeni. De ha "csak" ennyi marad azt sem bánom mert mindegyik pályán van még mit tanulni. Na meg persze majd a Hypercarok vezetését is el kell sajátítani...
-
Tósoki
csendes tag
Véleményem szerint olyan óriásira nem fog hízni a tartalom. Talán a kiadó anyagai lehetőségei és a játék értékesítési felfogása (DLC) kapcsán. Autót, pályát nem úgy veszel mint IR,RR esetén. Én inkább az ACC modelljét látom benne, egy szűkebb rétegnek szól. Mint ahogyan az az SRO versenyszériát fogja körbe.
De ez csak az én elképzelésem! -
bence1885
aktív tag
Ha ki teljesedik a program, szerintem eltérhet a WEC autóitól, pályáitól. Ha már minden tartalom meg van a WEC-ből akkor kell valami az elkövetkezendő időkre, mert kell az usereknek a folyamatos tartalom. Ha már Le Mans Ultimate a neve, talán lehetnek retróbb járművek amik Le Manson indultak, vagy pl LMP1es gépek.
-
Lac-coo
őstag
Nekem jó bonus pályaként mint Monza pl..... Nem kell komplett sorozat...
-
Lac-coo
őstag
Plusz pályák lesznek később ? Nem wec , csak olyan bonusz..pályából sose elég ...
-
bence1885
aktív tag
Tudni lehet milyen tartalom jön Májusban ? GT3 lambot már nagyon tekergetném, amilyen kiválóak a hangok a játékban, ez a V10 motor álom lenne
. Katar is jöhetne, jó kis technikás pálya.
-
zsalesz
aktív tag
válasz
Lac-coo #1580 üzenetére
Nem feltétlenül csak szokás kérdése. Konzolról jöttem, több ezer órát töltöttem a GT sorozattal. Akkor abban a hitben voltam, hogy csak a GT és semmi más. Aztán kijött az AC konzolra. Már akkor éreztem, hogy a GT vissza fog szorulni mert az AC többet adott számomra vezetési élményben, még akkor is ha sokkal "szárazabb" és sokkal kevesebb tartalommal bírt. Aztán jött az ACC. Rengeteget játszottam vele ez volt az új kedvenc és itt döntöttem el, hogy átnyergelek PC - re. Itt is mentem tovább az ACC vonalon de kíváncsiságból kikacsintottam más játékokra is. Raceroom is nagyon tetszett de aztán jött az RF2 amit kipróbáltam, sokáig az is maradt a favorit. AMS2 - vel is tettem próbát, de azt nem tudtam megszeretni.
Aztán jött az LMU. Egyértelműen számomra a legkomfortosabb, legnagyobb vezetési élményt biztosító játék a piacon. Ezt nem kellett megszokni. Ez adta magát. Legalábbis az én esetemben. Nem is ragozom tovább. Nálam abszolút Number 1! -
Lac-coo
őstag
amit szinte hetente olvasok, hogy sokan ki vannak akadva, hogy egy EA verzióhoz dlc ket adnak pénzért.... Mondjuk sok játék szeretne ilyen állapotban lenni mint ez az EA ....
Az tény, hogy elég butának tűnik átűlni máshová, bár az mindig ilyen ,aki amit megszokik az a legjobb.... -
zsalesz
aktív tag
válasz
sentry0 #1577 üzenetére
Ezzel a bejegyzéssel nagyon egyet tudok érteni.
Már csak azért is, mert a minap volt egy kis időm, és gondoltam már annyira csak az LMU - t hajtom, hogy megyek pár kört mással is. ACC, RR, sőt még az AMS2 - öt is letöltöttem újra. Hát ha másért nem is, azért mindenképpen megérte, hogy a számomra eddig is nagy becsben tartott LMU - t még magasabb szintre emelje.
Jelenleg nincs párja az egészen biztos.
Azt csak halkan jegyzem meg, hogy a jelenleg early access-ben elérhető AC Evo, készültségben meg sem közelíti az LMU-t mikor szintúgy EA-ban kiadták. Persze az AC Evo közel sem kap annyi kritikátt... De nem is folytatom mert nem ide tartozik. -
Na most volt végre az, hogy akkor össze állt rendesen az új simrigen és tudtam rendesen menni egy órát, hát srácok, az van ,hogy ez nagyon jó, esőben mentem Spa-ban GT3-al, nagyon jó
-
sentry0
tag
Pedig pár hónappal ezelőtt a sok "okos" hogy temette az LMU-t
No nem nyitok újra ki régi vitákat, de örülök, hogy azért szépen kezdi meghódítani a szimulátoros közösséget az LMU, és látszik hogy az RF2 alapjaira építeni egy új szimulátort mennyire megéri. Jó ezt látni! Pedig páran már decemberben még a fejlesztőcsapatot is temették. Hát, szerencsére vakon voltak a vakok.
-
Lac-coo
őstag
IR el az a bajom, hogy elkoltottem ra kb mar 300 000 Ft ot, es a menut se tudom bekapcsolni jelenkeb. Max ha megint a penztarcamba nyulok.... Eleg volt...
-
bence1885
aktív tag
Most is LMGT3 Fixed Wet majd 600 versenyző 19:45kor
-
zsalesz
aktív tag
válasz
kismadar12 #1573 üzenetére
Igen, egyetértek! Látványosan esik vissza az ACC játékos bázisa, míg az LMU-ban napról napra nő.
-
kismadar12
kezdő
válasz
bence1885 #1572 üzenetére
Az ACC-ben már most is hatalmas visszaesés tapasztalható az utóbbi pár hétben a játékosszámot tekintve. Tisztán látszik a statisztikából, hogy a GT3 versenyzők jó része elkezdett átköltözni az LMU platformjára. Ahogy te is írod, sanszosan a pilótacsere megjelenése (feltéve ha jól fog müködni), az lesz az utolsó szög az ACC koporsójában.
-
bence1885
aktív tag
válasz
kismadar12 #1571 üzenetére
Igen néztem, Pénzes Ádám volt. iRacinget is nyomom rendszeresen mert még ott kényelmes nekem, ha ott is megjön az új GT3 gumifizika plusz az új grafikai motor akkor odafog pirítani rendesen. Viszont azt valóban látni kell, hogy az LMU most jobb nagyon sok mindenben, élmény vezetni érezni mindent stb. Ez abból is lászik, hogy mennyi iR streamer most már felvette a napirendjébe az LMU-t is. Pl Basic Ollie.
Itt még nagyon hiányzik a pilótacsere, akkor szerintem nem az iR-nek mert az nagyon nagy összetett platform, hanem az ACCnek lesz annyi. -
kismadar12
kezdő
válasz
bence1885 #1570 üzenetére
Emlékszem, mikor az egyik magyar youtuber ugyanezeket elmondta, mikor tesztelte az iRacingben a GT3-asokat. Ízeire szedte, mennyire siralmasan elavult, gyenge az FFB meg a gumifizika többi modern szimulátorhoz képest, az iRacing fanok meg habzó szájjal betámadták a chatfalat....
Kíváncsi vagyok mikor jön el az a pont, hogy a legfanatikusabb iRacingesek is belátják, mennyivel jobb az LMU és elkezdik otthagyni az iR-t.
-
bence1885
aktív tag
válasz
zsalesz #1569 üzenetére
Nálam rendszeresen megakad ha playerek lépnek be. Jó lenne azt is javítanák még. De ez csak addig zavaró szerencsére amíg mindenki be nem lép. Amúgy valamelyik nap mentem iR-ben egy két karikát GT3mal, hát gyerekek olyan élettelen volt az egész FFB, gumifizika majdnem sírtam. Mondom ezt úgy, hogy inkább az iR felé húz a szívem még mindig, de egyből mentem vissza LMUba. Hihetetlen nagyon meglepett, remélem rendbe rakják a GT3 iRben is már nagyon ígérgetik.
-
Hummin
tag
Daily race. Most hogy működik? Ha regisztrálok egy versenyre és megyek gyakorlásra, akkor automatikusan áttesz az adott időben a saját split-embe, vagy figyelnem kell az időpontra és kilépni a gyakorlásról, majd be a versenyre? Eddig nem mertem kivárni a végét.
-
Lac-coo
őstag
Amúgy IR-ben tényleg ilyen brutál rosszak az autók, humik, mittudom én mik ?
-
bence1885
aktív tag
Tegnap az egyik daily race-re több mint 600 player volt. Néztem is wtf
. Látszik, hogy most nagyon megy nagy streamerek is nyomják állandóan, még Basic Ollie is pedig ő aztán nagy iRacing fanboy.
-
Lac-coo
őstag
-
Lanash
senior tag
válasz
pRoject22 #1556 üzenetére
Egyetértek Lac-coo-val.
IR-ben GT3-nál nem nagyon érzem a gumi tapadási határát, LMU-ban ezért az elején nehezebb volt, mert hamarabb túl tudod tolni a kanyaron. Viszont IR-ben most nekem tetszik az LMDH gumi fizikája.
Mostanában IR-ben Nascarozok, LMU-ban GT3-al megyek.
Rajtok érdekesek LMU-ban, azt meg kell szokni. -
-
-
-
bence1885
aktív tag
válasz
pRoject22 #1552 üzenetére
Szia ! Én jelenleg is iRacingezek. Ott inkább a TCR miatt. GT3 LMUban pörög. Sokkal de sokkal jobb. Itt nincsenek papírból az autók. Report rendszert nem ismerem. Viszont itt is van Safety rating, meg Driver rating ami rangsorolja a pilótákat. Így ha már kissé feljebb mész, valószinűleg jobb esélyed van elkerülni a hülyéket. Nálam most pár napja LMU pörög, kegyetlen jó vezetni benne. Egy erősebb gép kéne a három monitornak, akkor a grafikának is adhatnék rendesen. Összességében remek program ACC itt fogja hagyni ha beteszik a pilótacserét is. Jönnek hozzá folyamatosan tartalmak, nekem Katar még nagy kedvencem sajnos az most még nem jött ki, ja meg nagyon várom még a Lambot. Kegyetlen hangja lesz annak is úgy érzem, a Fordnak is baszott jó hangja lett. Amúgy hangok terén is nagyon jó a game, orgia a fülnek. Ja és egyre több a játékos bázisa is.
-
Sziasztok!
Nagyon sok éves iRacing versenyzés után egy éve kb abba hagytam a szimezést, főleg a sok sok 4x és a hozzá tartozó baromságok miatt, ahogy nézem mostanában kezdik helyre pofozni az LMU-t, érdeklődök ,hogy van-e itt olyan aki sokat ment iRacingel és most átváltott LMU-ra? Milyen iR-hez képest? Itt is annyira törik a kocsi ,hogy egy pici kocc és vége a versenynek? Report rendszer életképes?
Köszi előre is
-
Lac-coo
őstag
Fordal tudtam menni tegnap egy 30 perces versenyt, az remek volt....Orrmotir, remekül érezni is atulajdonsagait.... Ha nagyon erőlteti ah ember a fektav végén eltolja az orrat, tapadas is jó, lassú tempónál megszunt a sikossag.
-
zsalesz
aktív tag
válasz
PapírVilla #1548 üzenetére
Valószínűleg akkor az új LMGT3 - ra szabott gumifiziks érezteti hatását. De kanyarokban határon tolva meg tud vadulni rendesen.
-
Lac-coo
őstag
válasz
PapírVilla #1548 üzenetére
Leegyszerusitve valóban most kicsit "jobban tapad ", de egyrészt nagyobb tempót is bír, másrészt ha időt akarsz nyerni kénytelen leszel eltolni instabilabb irányba a setupot.... Úgy meg megint lesz benne kihívás....
ACC nal szerintem nagyobb kihívás, és élvezetes, részletesség van benne.... -
zsalesz
aktív tag
válasz
PapírVilla #1546 üzenetére
Nem tudom milyen TC/ABS beállításokkal mész, de nálam mindegyik érték 2-esen van így azért van benne kihívás bőven...
-
PapírVilla
tag
Megvettem az új Porsche-t. Csak nekem tűnik úgy, hogy nagyon könnyű vezetni? Viszont sokat fejlődött a program, most pl. a GTE Porsche már kifejezetten élvezetes és az Fps is javult.
-
Lac-coo
őstag
Sźerintem a fulke vibraciot siman ki lehet settingsben is kapcsolni....
-
bence1885
aktív tag
Köszi zsalesz itt is így van. Settings.json fájlban van egy olyan, hogy Cockpit vibration Mult1. Azt kell 1.0ról 0.0ra tenni. Most már fasza lett.
Lacoo: Tudom, ezért is mondtam, hogy most sokkal jobb lett az is szerintem. Jó vissza nézni a versenyt.
Kegyetlen jó érzés még mindig menni ezzel a szimmel. Már az elején is jó volt, de ez most majdnem perfekt megkockáztatom. Persze, lesz még meló vele. Kell még Driver Swap is akkor, meg egyéb aproság. Le a kalappal a fejlesztők előtt. Eddig nem sokat játszottam vele inkább iRacer vagyok, de mindig megvettem az összes DLC egyből támogatásképp. Úgy érzem jó helyre ment a pénz.
-
zsalesz
aktív tag
válasz
bence1885 #1538 üzenetére
Hát azt sajnos nem tudom. De az RF2 - ben így lehetett megoldani:
In the player.json file, search for "vibr" (no quotes). You will find something like "Cockpit Vibration Multiplier" - 2 entries, Mult1 and Mult2 I believe. Set that to 0.00000
Itt nekem nem túnik zavarónak, én egyenlőre nem bántom.
-
bence1885
aktív tag
válasz
zsalesz #1537 üzenetére
Most mentem pár karikát. Nagyon jó, végre az autók mozgása is sokkal jobbnak tűnik nekem, mind verseny közben meg kívülről replayben. Látszik hogy dolgozik a futómű. Mostantól ha lesz időm iR mellett előveszem GT3ra ezt újra.
Azt nem tudod esetleg hol lehet kikapcsolta hogy ne rákódjon a kamera mikor már 200al száguldom. Olyankor mozog jobbra balra fel le az egész. Szerintem az tök idegesítő.
-
zsalesz
aktív tag
Hát eddig is favorit volt a játék, de a Porsche érkezése felülírt mindent. Ez valami fantasztikus! Ez a frissítés mostmár nagyon magasra tette a lécet. A konkurencia azt hiszem vakarhatja a fejét. Amit ezek a srácok tudnak az lenyűgőző, már az RF2 esetében is bizonyították.
Respect Studio-397! -
bence1885
aktív tag
Hali! Milyen az új DLC ? Változtattak kicsit a gumifizikán is. Ma ránézek, most hosszú hetek óta végre újra.
-
ETOM
addikt
gamersgate-n most 10k alatt van a játék. kupon kód GGD
-
Lac-coo
őstag
-
Lac-coo
őstag
-
-Tibka-
újonc
Sziasztok!
Most találtam ide hozzátok. Szeretnélek meghívni titeket a Magyar Le Mans Ultimate csoportunkba. Simgriden tudtok jelentkezni a versenyeinkre és discordon történik minden kommunikáció. Itt hagyom a két meghívót nektek. Várunk minden kezdő és profi játékos egyaránt.
LMU-Hungary | The SimGrid
https://discord.gg/Jy3Cm29dRH -
sentry0
tag
Tényleg nem kötekedésnek szánom, de bárki elhiszi ezeket a statisztikákat, amiket a steamdb feldob? Eleve van 4 "oldaltól" egy körülbelüli szám, néha többszörös különbséggel. Kb a nagyságrendet eltalálják.
El is mond mindnet a "statisztikákról" (Nem merném annak nevezni, mert a statisztika, főleg a matematikai statisztika egy komoly tudomány. Ez nem az. Egy bóhozat inkább.)
-
dino_m
senior tag
Ennyit a Steamspyról. Vagy alul, de inkább felülbecsülték az eladott példányszámokat.
Vagy a MotorsportGames akar kevesebb adót fizetni. -
Lac-coo
őstag
-
Lac-coo
őstag
Off : nincs véletlenül valakinek egy Alza napok kupponkodja ? Blikk, kiskegyed vagy e-mailben található, akinek van .. köszönöm!!!!
-
-
Lac-coo
őstag
Mikor jönnek az újabb tartalmak?
-
FlegMajom
junior tag
válasz
6absbulldog #1517 üzenetére
Nem, játékokban működik. Például az asztalon egyáltalán nem jelenik meg, iRacingben csak a Replay képernyőn, de amikor csak a versenyeket nézem, beállítások, bolt akkor egyáltalán nem jelenik meg
-
-
Lac-coo
őstag
válasz
FlegMajom #1513 üzenetére
Melyik LMU vagy ACE ?
Semmit nem számít a véleményem, de szerintem egyik sem fog fényévekkel gyorsulni már.... nem hiszek a misztikus optimalizacioban, soha nem láttam még egy játékot sem 2-3 -szorosan gyorsulni.. Pedig annyi kellene.. Olyan lesz mint ACC: évekkel majd utolérik a hadwerek. -
FlegMajom
junior tag
válasz
Lac-coo #1510 üzenetére
Mindig azokkal a programokkal van probléma, amiknek közük van a Steam-hez. Microsoft Flight Simulator, iRacing teljesen jól működnek.
AC Evo van akinél jól megy Vr-ban? Nekem össze -vissza villogott a pofámba, semmi nem működött, visszakértem az árát. Letorrenteztem, azóta lehet rendesen irányítani, de sehogy se tudom elindítani Vr-ban😅 -
FlegMajom
junior tag
válasz
Lac-coo #1508 üzenetére
Persze hogy tud. Egy ideig ebben a programban tűnt a legjobbnak az erővisszacsatolás. Hiába reset-elek mindenhol mindent, ugyanolyan használhatatlan szar, kb. egy hete. Az összes többi programmal jól működik, ezt nem értem hogy tudtam elbaszni.
A user data/player mappából töröltem néhány dolgot. Töröljem az egészet? -
FlegMajom
junior tag
válasz
Lac-coo #1506 üzenetére
Fura hogy még a Simagic support se tudja megoldani, először el se hitték. 2 videót is küldtem a problémáról. Kár érte, egyre jobban tetszett a program.
Mondjuk azt nem értem, hogy miért mondják hogy nehezebb az iRacing -nél, nekem sokkal könnyebbnek tűnik. iRacingben még mindig van valami fura nekem -
Lac-coo
őstag
szerintem a játékban nem tudod annyira elállítani, hogy ilyen anomáliák legyenek, hacsak nem turkálsz a config fileokban...
szinte biztosra veszem, hogy a kormány appjában kell keresgélni ....
próbálj simagic forumokban beállításokat kérni, másnál hogy van ..... -
FlegMajom
junior tag
válasz
Lac-coo #1503 üzenetére
Semmi, csak akkor nem rángat, ha be van kapcsolva a reverse ffb, de így kurva szar. Annál szerintem egy PS kontroller is többet ér. Nem tudod hogy lehet minden kontroller beállítást törölni, ami ehhez a programhoz kapcsolódik? Hiába telepitem újra, valahonnan visszatölti a hülyeséget. Pedig nem is szoktam állítgatni. Kikapcsolom a reverse ffb-t és leveszem az erejét 70%-ra, mert 74%-on már ezelőtt is össze-vissza rángatott
-
FlegMajom
junior tag
válasz
Lac-coo #1501 üzenetére
70%-on is úgy rángat össze -vissza a kormány, hogy a boxból is alig tudok kihajtani. Pedig alap LMU beállítást használok. Küldtek egy linket, hogy próbáljam meg a wakeupmotor nevű alkalmazással. Kb. 5 percig működött, megint használhatatlan. Többször újratelepítettem mindent, egyenlőre senki se tudja megoldani
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- E-roller topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Battlefield 6
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst -3 év gari
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest