Hirdetés
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HP EliteBook / ZBook topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Autós kamerák
- Apple notebookok
- Popcorn Hour topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Redmi Pad Pro - jól sikerült
Aktív témák
-
plokij
csendes tag
Mivel priviben többen kérdeztétek ide is beírom.
LG6000 firmware frissítés
A firmware-t külfoldi fórumban találtam. felfaktam működik.
Sokmindent nem javított (maradt a lassú csatornaváltás és a nem túl jó
képnagyítási funkció) talán egy lényeges változás van számítógép
alvásból visszatérve nem veszti el a tv hangját.használat: firmare-t kicsomagol könyvtárral együtt pendrájvra másol
tv-n szrvíz mód bekapcsol (egyszerre kell nyomni a 2 menügombot tv-n
és távkapcson) 0000 ->indul a frissítés.Üzenet petraapa-nak: citromailről visszajött a levél.
-
plokij
csendes tag
Visszaolvastam egy évet, de nem találtam pontos választ. Egy 42LG6000-en szeretnék firmware-t frissíteni. jelenleg 30.33 van rajta találtam a neten 34-est és 37-est (nem gyári forrás) felraktam pendrive-ra, de nem tudom hogyan kell indítani a frissítést. A kérdés:
Hogyan kell firmvare-t frissíteni 42LG6000-en, egyáltalán érdemes-e ?
problémáim a tv-vel: nem jegyzi meg a nagyítás funkcióban a beállított méretet (az egész képméretezési funkció nem túl jó), lassú csatorna váltás.
Megköszönném, ha megosztanátok velem a tapasztalataitokat (ha pontos válaszod van pü-t is légyszi)
-
plokij
csendes tag
válasz ttom26 #20269 üzenetére
Nekem 42lg600 van, a pip nem hiányzik a lassú csatorna váltást meg lehet szokni (először nagyon zavaró). Nekem a korábbi (32lc2r) képnagyítási funkciók jobban bejöttek. A tévéadás egész jó minőségű (nem tökéletes rubicom kábel) Számítógépről full hd tökéletes képminőség.
Nem bántam meg a választásom. -
plokij
csendes tag
Az lg6000 tulajokhoz van kérdésem.
Vettem egy 42lg6000-et, a kép nagyítás funkciónál beállított értékek (nagyítás 1/2) nekem nem maradnak meg, elég csatornát váltanom oda vissza egyet és máris kezdhetem a beállítást. (16/9 ben leadott filmet (szélesvásznú) szeretnék teljes képernyőn nézni). Egyébként a többivel meg vagyok elégedve. -
-
plokij
csendes tag
Én is két tv között vacilálok, LG 42LG6000 és SAM LE40656A
Megkérdeztem az LG- a digitális Audió kimenettel kapcsolatban:
Kérdés
A HDMI-n érkezõ 5.1 hang (kép mellett) hallható 5.1-ben a digitális Audió kimeneten?Válasz:
Tisztelt Uram! A HDMI-n erkezo 5.1-es hang nem lesz hallhato terhangzasban a televizio hangszoroibol, sem a digitalis audio kimenetbol. Bovebb informacioert keszulekeinkrol forduljon bizalommmal ugyfelszolgalatunkhoz a 06 40 54 54 54-es telefonszamon (H-P 8-18). Tisztelettel: LGE Ugyfelszolgalat
Dátum : 13/10/2008 22:06:18
A kerdes jellege : Product Operation
Termékcsoport/Típus : LCD TV/42LG6000Valaki tudja mire jó a digitális audió kimenet?
Egyébként az LG felé húz a szívem leginkább a +2" miatt. Most is LG-m van (32lc2r) most múlt 2 éves és még mindig tökéletes.
Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kutya topik
- PlayStation 5
- Autós topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- OpenMediaVault
- Képregény topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest