Hirdetés
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Steam Deck
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Házimozi projektorok, kiegészítőik és kialakítások haladóknak
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Asztrofotózás
- Házimozi belépő szinten
Aktív témák
-
noresz111
csendes tag
Hello. 40B650-en hogyan lehet a játék módot használni, jelenleg nem aktív, mit kell kikapcsolni hogy aktív legyen.
Köszi -
Krisz_82
tag
A TV adások védelmének feltörése is olyan téma, amit tiltanak az Alapelvek.
[ Módosította: dabadab ]
Gran Turismo 5 Forever !!!
-
ORCA58
addikt
Látom megint foglalkoztok a 2010-es SAMU modellekkel. Az amerikai típusszámra keresve pl. LN40C650 lehet csekély információhoz jutni azoktól akik látták is valamit közülük.
Angolul sajna nem igen tudok, de azért néhány dolgot ki tudtam bogozni. pl. a 3-D-s készülékek sokkal rosszabbak DVD vagy SD adás esetén mint a jelenleg készülékek. Konkréten a C750-re is ez írták.
Az biztos, hogy nincsenek kész, hiszen egyes kiállított készülékben még csatlakozási lehetőség sem volt.
A C650-ről még kevesebbet tudni, de úgy látszik nem sok fejlesztés lesz benne, legalábbis látni nem nagyon lehet a különbséget a régi és új között. Samu szerint jobb lesz a feketéje Egy biztos rondább a kialakítása. Még szerencse a láb maradt a régi. (legalábbis eddig)
Az egyik fórumon egy hozzászóló szerint a kiállított C750-be CMO panel volt. Mások szerint is romlott a képminőség. Úgy tűnik a 3D mindennél fontosabb. -
anrab
addikt
válasz guriga1234 #44889 üzenetére
-
anrab
addikt
válasz #46372352 #44884 üzenetére
ha dvd9-be konvertálod akkor 8200 MB-os lesz a méreted, vagyis nem tömöríti agyon.
ha a convertx to dvd konvertálóval csinálod, magad választod meg a méretet és ennél nagyobb is lehet. vagyis amekkora az mkv fájl ugyan akkora lehet az átkonvertált. tehát nincs minőség romlás.[ Szerkesztve ]
-
guriga1234
addikt
válasz nightshadow #44874 üzenetére
Az egy dolog, hogy mennyiért adják. A felét sem éri meg.
-
anrab
addikt
igen, de Te erről beszéltél: 40X4500
-
adriankoooo
senior tag
-
Luissimo
veterán
válasz atus72 #44873 üzenetére
1-et értek !!
Már nememlékszem , hog hol láttam, de olyan talp volt, hogy két láb jött ki a hagyományos téglalaptalpból felfelé, két henger, egymástól 20-on centinyire.
Nagyon jópofa volt , ujszerű.
Gondolom, hogy már olyan 50 coll körüli kütyükhöz találták ki hogy stabilabb legyen, de istenbizony nememlékszem hol láttam.
Valakinek rémlik esetleg??
Vagy csak álmoltam esetleg ...[ Szerkesztve ]
-
nightshadow
veterán
válasz adriankoooo #44872 üzenetére
Akkor itt egy másik példa, ez az árgép szerint is kb. fél milla: KDL-40ZX1 [link]
-
atus72
őstag
Letörném a kezét annak a tervezőnek aki az új Samsungon a talpat olyan X szárnyra cserélte... gusztustalan...
Legalább lehetne cserélni, vagy lehetne opció a másik téglalap talp...[ Szerkesztve ]
-
adriankoooo
senior tag
válasz nightshadow #44863 üzenetére
Szerintem az a honlap nincs nagyon szerkesztve. Mindenhol 300-ert aruljak mar reg.
-
2ning
tag
http://www.ipon.hu/hir/lezerkijelzok_75_kal_alacsonyabb_fogyasztassal/10489
-
norbykov
csendes tag
válasz nightshadow #44824 üzenetére
Hoppá, egy nullát elnéztem. Amúgy is nehezen találtam, mindenhol csak "Ultra", meg mittoménmi van írva a kontrasztarányhoz.
Egyébként ez a tévé (Samsung LE-37B650) mennyire jó analóg tévé nézésre? Mondjuk gyerekek minimax-ot mennyire tudják rajta nézni? És sima dvd nézésre?
-
Ninoka
tag
Hello! A segítségeteket szeretném kérni. TV vásárlás előtt állok, de nem a szokásos kérdéssel állok elő, hogy mit ajánlotok, mert van elképzelésem, és van két kiválasztott tv, csak nem tudok dönteni a kettő között.
1. Samsung LE-32B650 T2W
2. LG 32SL8000Melyiket ajánljátok inkább? Számomra lényegtelenek olyan dolgok mint bluetooth, vagy internet tv,és ehhez hasonlók. Gondolom a mostani lcd-k képminőségben már nagyjából egyszinten vannak, ráadásul egyelőre csak sima analóg adás menne rajta, vagy sima dvd film. Tudom, hogy ehhez még sok is ez a tv,de nem 1-2 évre szeretném venni, úgyhogy számomra a legfontosabb a minőség és a megbízhatóság. Van itt olyan valaki, akinek a fent említett TV-je van, és volt már vele problémája? Vagy akinek ilyen van és nem volt vele problémája ,és mondana esetleg véleményt róla?
-
norbykov
csendes tag
Igen, jól hangzik az LG, csak tényleg jó lenne tudni, hogy mennyire megbízható. Én sajnos (szerencsére) nem vagyok egy gizmo őrült, aki azonnal beszerzi a legjobb dolgokat (mondjuk a 200.000 Ft-os határ is ezt mutatja ), úgyhogy nekem egy olyan tévé kellene, amit nem kell 2 év múlva kivágni az ablakon. DE fogalmam sincs, hogy az LG olyan-e...
-
///M
tag
válasz adriankoooo #44860 üzenetére
Márcsak 3D.s műsor kell hozzá.
-
Cyrin
addikt
válasz nightshadow #44863 üzenetére
nade az egy jó tv...
-
nightshadow
veterán
válasz adriankoooo #44860 üzenetére
Pedig egy 40"-es tv-ért bőven lehet többet kérni. A Sony 40X4500-nak, ami tavaly elötti modell, a hivatalos ára még mindig 580k (pedig csak 2D-és). [link]
[ Szerkesztve ]
-
KMT
addikt
A B650-es Samsung lejátszik feliratokat USB-ről? Ellentmondó adatokat találtam erről.
Valamint melyik a jobb vétel, a B650, vagy az LG LH5000?
-
nightshadow
veterán
válasz Zoli_The_Hun #44857 üzenetére
Az argep.hu szerint 205k körül: [link]
-
adriankoooo
senior tag
válasz adriankoooo #44856 üzenetére
Meg valami a Sony 40"-es 3D-s tevek 1300-tol 2000-ig (Euro) lesznek kaphatoak majus-juniusban. A szemuveget az olccsobb modelleknel kulon kell megvenni, a dragabbakhoz adnak.
nightshadow:
en pedig nem, egy 40"-es teveert 1300 Eurot elkerni tobbet nem nagyon lehet.
[ Szerkesztve ]
-
nightshadow
veterán
válasz adriankoooo #44856 üzenetére
A cikk szerint a legolcsóbb 3D-és tv kb. 350k lesz. Én többre számítottam.
-
Zoli_The_Hun
csendes tag
Hi,
Lenne egy kérdésem: egy Samsung LE40B650T2W (40") LCD készüléknek
mennyi a reális ára? 200e/230e/250e? Érdemes ezen modell most megvenni?
Amit találtam, az garantáltan Samsung paneles. Megnéztem.
Bár nem tom ez számít-e egyáltalán.Nézegettem hasonló mértetű Sony, Panasonic és LG modelleket is,
de eddig lényegében mindenki a Samsung felé irányított. LED-es modellt
is megnéztem. Vékonysága lenyűgözött, de szerintem nem éri meg a jelenlegi felárat. (+60-70e).Zoli_The_Hun
-
adriankoooo
senior tag
A szlovákiai tévégyárak elkezdik a 3D-s készülékek gyártás.
Nem mintha erintene, de uj PS3-at kell majd gyartani a 3D-s jatekokhoz? Az XBOX360-al mi lesz?
[ Szerkesztve ]
-
nightshadow
veterán
Nem tudja valaki, hogy a Philips bemutatta-e az új LCD-it 2010-re a CES-en, mert erről nem nagyon találok infót a neten.
-
Thom!
veterán
válasz adriankoooo #44850 üzenetére
ott csak nézni kell max
-
Cyrin
addikt
válasz guriga1234 #44835 üzenetére
ez a parasztvakítás, olyan mint a stereo jelből a surround.
-
banuszzs
csendes tag
Sziasztok lenne egy kérdésem vettem egy lcd tv-t és nagy megdöbbenésemre sehol rajta egy fejhallgató bemenet házimozim meg dvdm nincs hogy hogy nincs és hogy lehetne össze hozni a két készüléket főleg éjjel kellene tvzéshez...ha valaki tud irjon kommentet lécci...
-
Thom!
veterán
válasz adriankoooo #44846 üzenetére
Európában rengeteg új gyártósort most üzemelnek be..
No mind1 majd meglessük az MM-ben mit alkottak a ferde szeműek -
pincehely
addikt
válasz guriga1234 #44841 üzenetére
A kódolt adások vételére kizárólag a Conax CAS7-es kártya leolvasóval ellátott készülékek alkalmasak.
A kódolt kártyát jelenleg a dekóder forgalmazók a dekóderekkel együtt értékesítik.
A kártya használata igen egyszerű, mindössze aktiválnia kell a 06 40/20 10 20 –as ügyfélszolgálati telefonszámunkon.A készülékemben az oldalán lévő kártyanyílás ilyen dekóderrel kompatibilis?
Ezek szerint csak egyszer kell megvenni a dekódert, és ez örökre szól?http://kefetemap.deviantart.com/
-
adriankoooo
senior tag
Azert ha tavaszkor teritenek, akkor januarban szerintem mar erosen gyartanak a tomegtermelesre: EU, USA piac eleg nagy. Szerintem meg mar tavaly oszkor is kezdtek szerelni oket, nem kis mennyiseget adnak el, azt nem lehet egy ket honap alatt legyartani (a CES es a megjelenes kozt).
-
pincehely
addikt
válasz guriga1234 #44841 üzenetére
Hogyan lehet dekódert szereni hozzá?Előfizetni kell rá, vagy hogyan?
Valami hack?http://kefetemap.deviantart.com/
-
Thom!
veterán
válasz adriankoooo #44842 üzenetére
még gyártás és fejlesztés alatt vannak a TV-k
CES-en csak demoztak a Samuék
[ Szerkesztve ]
-
Luissimo
veterán
válasz guriga1234 #44839 üzenetére
mert még nemértjük az elvét, de biztosan valami képjavító metodussal kvázi 3D-sítenek, ami ha ló nincs szamárisjó elven van elővezetve.
ujabb fícsör kis pluszpénzért, amire ráharap a luzer juzer.
kell mindig valami plusz, amivel el lehet adni az ujabb fostalicskákat -
adriankoooo
senior tag
Arra en is kivancsi vagyok, de mindenhol azt irjak, hogy 2D-s forrasbol 3-at csinalnak csak azt nem tudom hogyan.
Nalam 46C650 vagy C750 lesz a befuto vegulis. Ha a 3D gyenge lesz akkor C650, ha latok benne valami fantaziat akkro akar az utobbi. A LED-es meg nem mozgat, szerintem nem hiaba gyartjak meg a CCFL-t is
[ Szerkesztve ]
-
Thom!
veterán
Mindegyik Samsung extra karcsú lesz, továbbfejlesztett energia-managementtel.
A 2010-es Samsung LED TV kínálat 7000-es, 8000-es és 9000-es sorozatú prémium modelljei mind tartalmazzák a gyártó sajátfejlesztésű algoritmusán és chipkészletén alapuló 3D processzort és a sztereoszkópikus látvány előállításához szükséges RealD technológiájú képzáró szemüvegeket vezérlő infravörös jeladót. A processzor többféle 3D szabványú forrásjeleket, így a fél és teljes HD felbontású formátumokat köztük természetesen a „Blu-ray 3D” szabványút is képes feldolgozni. Azok számára pedig, akik a szokásos tévézést is ki akarják egészíteni a harmadik dimenzióval, használhatják a Samsung 3D processzorába integrált autó-konverziós technológiáját, amely a 2D tartalmakat valós időben teszi át 3D-be. A kép mélységének és tisztaságának szintjét a néző állíthatja be.
-
pincehely
addikt
Philips 5-ös szériás tv-vel lehet fogni a hír tv-t, és az atv-t?
Mert a listába bekerül, de ha odakapcsolok, akkor nincsen adás.
32pfl5624H/12, tehát a modellszám alapján képes ezen csatornák vételére.
Talán kódoltak?Szerk.: Síma tetőtéri antennáról van szó
[ Szerkesztve ]
http://kefetemap.deviantart.com/
-
Luissimo
veterán
kis szoftveres trükkös szemfényvesztés nyilván, mint a felskálázás esetleg ?
-
guriga1234
addikt
A C650 max design-ban (nem tetszik) meg a típusszámban különbözik a B650-től.
A 3D-s modelleknél ez a "Auto-Conversion System displays 2D images in 3D" funkció mit takarhat? Pontosabban: értem, hogy mit jelent, de egy 2D-s képből a büdös életben nem lesz 3D-s kép. Ahhoz bizony 2 kamera kell! Ezért nem értem, hogy mit akarnak ezzel. Vagy ez is úgy lesz 2D-ből 3D, mint ahogy a LED-tévék LED-esek?
(A B650-ben is van LED: egy piros elől, standby-ban világít)[ Szerkesztve ]
-
Thom!
veterán
-
guriga1234
addikt
Nálam ez nem szempont. Ha 1.000.000.000:1-hez is lenne, akkor sem használnám. Most is ki van kapcsolva.
[ Szerkesztve ]
-
adriankoooo
senior tag
-
Sped
aktív tag
válasz adriankoooo #44829 üzenetére
Ennyi egyformák a szlovák és magyar árak?
Remélem ez jótékony hatással lesz a mostani modellek áraira.
A többi márkánál (mondjuk engem elsősorban a Pana és az LG érdekel) is lehet új modellek bevezetésével számolni nálunk az első félévben?
IndyCar Series - Real Racing, Real Sport
-
Luissimo
veterán
válasz guriga1234 #44828 üzenetére
mindegyik LCD csak a 6500-as sorozat fölött LED-es háttérvilágítású !
A fene azt a slendrián pongyola fogalmazásomat !![ Szerkesztve ]
-
adriankoooo
senior tag
válasz nightshadow #44815 üzenetére
NOVY MODEL 2010, dostupny v priebehu roka, prijimame predobjednavky
Uj 2010-es modell, elerheto lesz az ev folyaman elorendeleseket fogadunk.
Mindenesetre az arak jok lesznek, most mar 100%, hogy megvarom a C-modelleket. Miert is ne tennem?
-
Sped
aktív tag
válasz norbykov #44822 üzenetére
Hát én lejjebb már linkeltem három TV-t, amik között én jelenleg vacilálok de reakció még nem érkezett rá.
Namost az LG az 100 Hz-es és 80 000:1 a kontraszt aránya, és még 200 ezer ft alatt is van. Nekem ezek a számok azt mondják, hogy ez egy jó tévé.
Csak kíváncsi lennék, hogy összevetve a másik kettővel megbízhatóság/panel minőség szempontjából jó választás lenne-e.
IndyCar Series - Real Racing, Real Sport
-
noresz111
csendes tag
Hi. 40b650-en hogyan tudom aktiválni a játék módot, mit kell kikapcsolni hogy aktív legyen?
köszi -
Luissimo
veterán
egy nulla, ide vagy oda.
inkább ide !! -
norbykov
csendes tag
Köszi!
Nézegettem a Samsung LE-37B650-es típusát, és annak is 10.000:1 a kontrasztaránya, ha jól láttam. Plusz ezt a Panasonic tv-t néztem, amiben van ugyan 100Hz, de csak 10.000.1 a kontraszt. [link] Az ennél nagyobb kontrasztarányú modellek vagy nem tudják a 100Hz-et, vagy pedig az árhatáron kívül vannak (200e fölött). Szóval látom ám, hogy sokan dicsérik a Samsung 650-esét, de akkor hogy van ez a kontraszt történet? -
Cyrin
addikt
sztem az 550 néz ki a legjobban, a 750-nek nem tetszik a karácsonyfa talpa.
-
Luissimo
veterán
azbizony nincs
de van itt bent valahol egy link a 2010-es samu tévékről.
kb. egy héten belül került fel...Nos, aki keres az talál !!
SAMSUNG 2010 modellek[ Szerkesztve ]
-
///M
tag
válasz nightshadow #44815 üzenetére
Csak az a baj hogy nincs fent a specif. leírása
-
nightshadow
veterán
Egy szlovák honlapon megjelentek az új Samsung modellek árral együtt:
LE-40C550 700 Euró kb. 189k
LE-40C650 850 Euró kb. 230k
LE-40C750 1000 Euró kb. 270kforrás: [link]
-
anrab
addikt
válasz csimav #44807 üzenetére
ha felteszed meglátod, mert a leírásban mindegyikhez ugyanaz van írva.
nekem pl. jó lett az epg.
ennyit vettem észre idáig. pedig ilyet nem is ír. úgy hogy fel kell rakni.
meg ujra kerestem a csatikat és lehet hogy fele annyi időbe telt?
vagy csak hamar elment az idő ahogy gépeztem.[ Szerkesztve ]
-
nagynorbi
aktív tag
válasz Luissimo #44796 üzenetére
1. - Sehol nem írtam, hogy ne hagyják békén az intim szférádat (nem hinném, hogy rajtuk múlna a dolog)
2. - Újból leírod, hogy a pincér és az eladó az egy segéd, és gyakorlatilag úgy működik mint egy szolga (undorító a te hozzáállásod is, ugyanúgy, mint egy nemtörődöm eladóé, vagy pincéré)
3. - A példáid pedig sántítanak, és egyáltalán nem analógiák ( taxisofőr: rögtön megkérdezi, hogy hova szeretnél menni, vagy te közlöd vele, mielőtt még meg tudna szólalni; ruhatáros: szépen sorban állsz, nyilván nem kérdés, hogy miben segíthetne; BOY: őt a recepciós, vagy az ajtónálló szólítja, enélkül oda sem mehet hozzád; kabinos: még te hajkurászod őt a hülye bilétáddal, hogy végre öltözködni tudj).
4. - Az ellenszolgáltatást nem tőle, hanem attól a társaságtól kapod, akinek az alkalmazottja, és itt jön a képbe, hogy a probléma gyökere az alkalmazásba vevőnél keresendő
5. - Nem értem, hogy hogyan jön a képbe az, hogyha rossz az étel, akkor visszaküldöm. Ez már az étterem, vagy ha úgy jobban tetszik a gyártó problémája. Ha megvettél egy tévét, akkor nem azért viszed vissza, mert az eladó belépett az intim szférádba, hanem azért, mert nem működik rendeltetésszerűen.
6. Végezetül: pontosan értem, hogy mire céloztál, viszont azt meg te nem érted, hogy nem azon a szerencsétlen eladón, vagy pincéren múlik a dolog, mert normális körülmények között nem is dolgozhatna abban a munkakörben, mert teljesen alkalmatlan a feladat ellátására. Ennyi pénzért viszont csak ilyen a felhozatal, vagyis inkább megfordítom a dolgot: nem véletlen az, hogy ilyen emberek is dolgoznak a kereskedelmben, és a vendéglátásban.Most már tényleg befejezem, de úgy éreztem, hogy ennyit még hozzá kellett tennem.
Üdv.:
-
csimav
őstag
Hy!
Elvileg van új szoftver a Philips 32PFL5604H-hoz.
Valaki utána tudna nézni, hogy mik az újítások az új fw-ben?Ha van Moneybrookers-ed, akkor irj rám, légyszives.
-
norbykov
csendes tag
Sziasztok!
Olyan buta kérdésem volna, hogy melyik fontosabb 1 lcd tv-nél:
- a kontrasztarány (10 000:1 arány nagyon gagyi?),
- vagy az, hogy 100 hz-es legyen?Köszi a segítséget!
-
törölt tag
okés
kösz a gyors segítséget mindenkinek
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest