Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Asztrofotózás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HP notebook topic
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
Aktív témák
-
mulann
csendes tag
válasz atus72 #46984 üzenetére
Angliában Lakom,ezért tudok hozzájutni olcsóbban a tvk-hez,mégpedig a következő árakon:
LG47 LH5000-180000
LG42LH7000-165000
Samsung LE40B530-150k,B550-140k,B620-180k,B65-180k
SamsungLE47B750-210k(mint már említettem)Nos tehát ebben a felállásban melyik érné meg a legjobban(divx és mkv nézésre legjobb képpel és hanggal)?
Köszönöm
-
Luissimo
veterán
válasz atus72 #44873 üzenetére
1-et értek !!
Már nememlékszem , hog hol láttam, de olyan talp volt, hogy két láb jött ki a hagyományos téglalaptalpból felfelé, két henger, egymástól 20-on centinyire.
Nagyon jópofa volt , ujszerű.
Gondolom, hogy már olyan 50 coll körüli kütyükhöz találták ki hogy stabilabb legyen, de istenbizony nememlékszem hol láttam.
Valakinek rémlik esetleg??
Vagy csak álmoltam esetleg ...[ Szerkesztve ]
-
Skyhunter
őstag
válasz atus72 #44086 üzenetére
Téged is csak sajnálni tudlak barátom,ezek szerint nem volt még kéz- és szemközelben egy normális tv-d meg kábeled....és még én vok elvarázsolva...na ez TÉNYLEG megalol.
Ja és tisztelt Guriga kartárs felvetésére,(bár semmi köze hozzá),azért van ennyi kábelem,mert én nem dobok ki semmit (van vagy 50 különböző típusú kábelem az elmúlt 15 évből ),ellenben ahová nem "szükséges" oda nem teszek drága kábelt....PC és monyó között is csak egy alap vmi 500 ft-os madzag lóg.
Az "esti mesémben" az egyik lényeg pont az volt,hogy márkától függetlenül észrevettem,hogy vmi bibi van a képpel.És mégegyszer leírom,engem nem érdekel hogy egy kábel 1000 vagy 100.000 ft-os,vagy hogy mi van ráírva,lehet az QED,Furutech,Hama (vagy semmi) meg hogy milyen 0-ák meg 1-esek szaladgálnak rajta (meg fel- és lefutó élek-te édesjóistenem ),az a lényeg,hogy szebb-jobb -e a kép vagy nem.Ennyi.
Az említett haver épp most szeretne egy nagyobb LCD tv-t venni (sűrűn cserélgeti,jól teszi,az elmúlt évek alatt eddig egy Toshiba volt az,ami nekem legjobban tetszett.. .Ha meglesz a tv-je,tényleg összedobunk vmi tesztfélét,haragmentesen minden kétkedőt és támogatót meghívok,nézzük meg együtt,mi az igazság.Hozhattok tőlem akármit....(azért a Pio LX91-nek örülnék )
-
guriga1234
addikt
válasz atus72 #44090 üzenetére
Igaz, de itt nem erről volt szó, hanem arról, hogy a jel milyen gyorsan változik (a fel- és lefutó élekre). Maga a jel persze tovább van jelen, ez csak arra vonatkozik, hogy milyen gyorsan megy át minimumról maximumba és fordítva. Minél gyorsabban vált, annál jobban tudja az ideális négyszögjelet megközelíteni. Élvezérelt eszközöknél ez fontos jellemző. Zhagyma jól írta az értéket, mert az van a leírásban.
[ Szerkesztve ]
-
szoja
tag
válasz atus72 #41785 üzenetére
A 17/1999. (II.5.) számú kormányrendelet rendelkezik erről, egészen részletesen: amennyiben kiszállítással vásároltad és emiatt nem volt lehetőséged az üzletben kipróbálni a készüléket, úgy ha 8 napon belül visszajuttathatod a készüléket a forgalmazóhoz, akkor az annak a vételárát 30 napon belül vissza kell adnia neked. Mivel kormányrendeletről van szó, jogszabályi ereje van, ebben a formában kell végrehajtani. Ezzel biztosítják a vásárlónak a webáruházban történő vásárlás utáni kipróbálási lehetőséget, és elállási jognak hívják.
A fentiek a személyes átvételre nem vonatkoznak, csak házhozszállítás esetén. Felbontott termék esetében is ugyanígy működik a dolog. Ha szívózik a bolt, oda lehet dörgölni az orruk alá, kutya kötelességük így eljárni, még ha ennek az ellenkezőjét is írják le a weboldalukon (amúgy jogellenesen).
-
atus72
őstag
válasz atus72 #41782 üzenetére
Ezt egész pontosan a tvstore-nál találtam...
"A Vásárló nem jogosult elállási jogát gyakorolni, ha a csomagolást felbontotta."
Esetleg valakinek volt már ebből problémája?Mivel Samsung-ot néztem ki ezért a panel-lottóból fakadóan szeretném magam bebiztosítani és megkímélni magam a kellemetlenségektől....
[ Szerkesztve ]
-
zsolt501
nagyúr
válasz atus72 #41782 üzenetére
Igen mivel meg kell nézned a terméket hogy jó e, illetve a boltban is ki kell próbálni hogy működő képes e és akkor is fel kell bontani, de ez inkább garanciális téma.
[ Szerkesztve ]
''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest