Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Amazon Kindle
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Melyik tápegységet vegyem?
- iPad topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gaming notebook topik
Aktív témák
-
nightshadow
veterán
válasz Csubee #38994 üzenetére
Pár napja volt róla szó. Az 550-be jobb panel van, 70,000:1 din. kontraszt, 4 HDMI, 2 Scart csatlakozó, . Az 530-ba gyengébb panel, 60,000:1 din. kontraszt, 3 HDMI, 1 Scart csatlakozó, meg designbeli eltérés.
Jelenleg az argep.hu szerint kb. 9-10k az eltérés. Szerintem annyival többet megér az 550-es.
40B530 [link]
40B550 [link] -
Drag77
senior tag
-
Rotor82
aktív tag
válasz guriga1234 #38996 üzenetére
Az 1tuneres meg gondolom csak 1 tv csatorna + 1dvd által lejátszott film mixelésére szolgál... Akkor amiről lentebb beszéltem az a duplatuneres tv? És esetleg más márkákban van ilyen max 200ig?
-
Csubee
csendes tag
válasz nightshadow #38978 üzenetére
Szia!
Elírtam. A két említett típus ez lenne:
LE40B530
LE40B550Ezek közötti különbségre lennék kíváncsi.
köszi -
guriga1234
addikt
válasz khorvat #38985 üzenetére
Analóg adásnál előfordulhat. Digitálisnál nem valószínű. Lehet, hogy rossz a "beltéri", vagy a kábel, amivel összekötöd a tévével.
Könnyen ki tudod szűrni a hiba okozóját. Áramtalanítasz mindent a "beltérin" és a tévén kívül, és akkor is leellenőrzöd. Ha akkor is fennáll a jelenség, akkor vagy a "beltéri" rossz, vagy az adás, vagy a kábel. Ha akkor minden jó, akkor egyesével visszakapcsolsz mindent és figyeled, hogy mikor lesz hibás.Apropo beltéri. A beltéri az műholdas vételhez kell. STB-t kellett volna írnod.
-
zhagyma
őstag
válasz einstein #38983 üzenetére
Szerintem minden LCD esetén van / tapasztalható a háttérvilágítás inhomogenítása. Mivel a fényforrás (CCFL / LED) által kibocsátott fényt egyik megoldás esetén sem sikerülhet egyenletesen szétteríteni. A kérdés inkább az, hogy melyik megoldással érhető el kevésbé zavaró eredmény. Ilyen CCFL / LED összehasonlító teszt engem is érdekelne ...
-
Rotor82
aktív tag
Sziasztok! Olyan samsung lcd tv-t keresek amiben van kép a képben funkció, vagyis két külön adást lehet egyszerre nézni. Minimum 94cm-es legyen és max 200 a keret rá. (január körül venném)
-
khorvat
senior tag
válasz khorvat #38985 üzenetére
Amit meg eszre vettem hogy a beepitett 2 hangfal is alap allapotban halk zugast ad ki, ez tvzes kozben nem annyira zavaro csak mikor eppen hangtalan reszek jonnek most mar fel-fel tunik hogy vszinu ez allandoan zug vhogy ez sem franko dolog szerintem de szinten okozhtja ezt vmi zavaro tenyezo a Tv kozeleben?
-
oszi11
csendes tag
Hali !
Még mindig LCD-LED ügyben nyomozok.
Tegnap láttam egy SONY KDL-40Z5500. Nagyon szép kép- igaz nem LED-es és nincs bent internet lehetőség. Vagy Sharp vagy samsung nem tudom. olyan 300e Ft körülig elmegyek ha képben, fogyasztásban tutit tud valaki.
-
ra^ven
senior tag
Sziasztok!
LCD tv vásárlás előtt vagyok 106-107 cm-eset szeretnék. Eltérő véleményeket hallottam eddig. Talonban van a Sony, Panasonic, LG, Sharp, Samsung.
Sonyra mondtak túl van árazva, többiről meg elég vegyes hozzászólások jöttek.
Ti milyet vennétek, vagy akinek tapasztalata van, segítségét kérném.
kb 2.5 - 3 méterről néznénk, DIGI tányér van kint, kábellel nem hiszem, hogy valaha bemennének oda.
Tudnátok javasolni egy- két tipust? ár 150-180 között kb.
Előre is köszi.ZOHLIH - Xiaomi MI9 Lite || Panasonic LX7
-
khorvat
senior tag
Hi!
Adott egy Samsung LE32B650 P-s LCD TV, nehany napja azt vettem eszre hogy fekete vagy eleg sotet kepernyo eseten vizszintes arnykep szeru csikok mozognak a kepernyon.
Elso korben arra gondolok vmi zavarhatja a kepernyot, erzekeny az LCD kepernyo radio jelekre?
Ami a kozvetlen kornyezeteben van az egy Asus Wifi router 1,5 m-re felette itt ugye folyamatosan megy a wifi, illetve 0,5 m-re tole balra van egy UPC belteri (Pace tipusu) valamint ezen a belterint egy UPC telefonvonalra kotott Panasonic tipusu hordozhato DECT telefon keszulek dokkoloja amiben gyakran a telofon is benne pihen.
Illetve a Tv mogott van egy tulfeszvedelmes 6-os eloszto ez kb a hatsopaneltol 20cm-re a fentebb emlitett eszkozok es a TV is ebbe vannak beledugva!
Szal ezek a dolgok jatszhatnak-e szerepet a kepernyo csikozodasaban mert ha ugy gondoljatok vagy bizonyitott teny hogy igen akkor meg kezdem a probalgatast hogy melyik lehet a ludas ebben! Ha esetleg a TV hibaja ez az se gond mert meg garis es kuldom is vissza!
Valaszokat elore is koszonom.[ Szerkesztve ]
-
Emprise
tag
válasz guriga1234 #38976 üzenetére
Erre teljesen magadtól jöttél rá? Akkor talán az is feltünt, hogy egy olcsóbb új autó is kb. tízszer annyiba kerül mint egy lcd tv?
-
Csubee
csendes tag
Sziasztok!
Kérdésem az lenne, van-e lényegi különbség a LE40B430 és az LE40B550 között??
(az usb-bemeneten, a plusz1 HDMI bemeneten és a dizájnon felül)Köszi
-
mutyi
őstag
Sziasztok!
Tudtok valami lehetőséget,hogy a t-home-os set top box-ot kiváltsam valami hdmi kimenetes stb-re? Ha jól tudom csak a saját stb-kel működik a t-home.
Az a bajom, hogy eddig volt egy 300-as típusú ami elromlott és hoztak helyette egy 370-eset,amivel nem olyan szép a kép és hiába jelentettem hibának, kijöttek és a szerelők flegmán annyit mondtak, ezzel nem tudnak mit kezdeni.
Esetleg valakinek van 300-as olcsón eladó? -
sonique
őstag
válasz Fidel76 #38965 üzenetére
viszont ha mindennel igy van az ember hogy az olcsobbat veszi
és mindene többet fogyaszt akkor havonta sok ezer ft al nöhet meg a számla
nem beszélve arrol hogy sok éven keresztül nem marad ugyan azon a szinten az áram ára
szoval a fogyasztas csak több lesza ledes tv-k pedig nem csak a hattérvilágitásban térnek el
altalában a szinük jobb .. a fekete szint is ...
szoval amennyivel többe kerül azt az értéket nem csak a kevesebb fogyasztasnak kell felroni -
guriga1234
addikt
-
Fidel76
tag
válasz szabi__memo #38959 üzenetére
A hdtvtest.co.uk szerint a 40es b650 és a 40es b7000-es enegiafogyasztásáa közötti különbség:
Standard (b650 141W, b7000 104W) 37W
Kalibrálva (b650 93W; b7000 78W) 15W
eltérés van a 2 tv között.
Árban meg 150k forint.
Na most alapesetbe nyugodtan számolhatunk a 37W különbséggel, mert a többség egyáltalán nem kalibrálja. Kb 40 év kellene mai áron számolva napi 6 óra tvzéssel az év összes napján, hogy árba egyenlőek legyenek.(ha meg veszed a fáradságot és kalibrált értékekre belövöd otthon a tv-d, akkor 80+ év)
Én nehezen tudom elképzelni, hogy 40 év mulva is ugyan ezeket a tvket nézi valaki.u.i.: Ez csak ilyen elméleti számolás, ugyanis az oldal hitelességét én ellenőrizni nem tudom + ki tudja, hogy fog még az energia ára változni. Ettől függetlenül, ha valaki a fogyasztás miatt veszi meg "led"-es tvket én csak helyeselni tudom.
[ Szerkesztve ]
-
n@p@lm
őstag
samu 40b650-es tv-men a "hdmi feketeszint" nem aktív, nem tudom állítani.
eddig aktív volt, most nem.
vajon miért? -
bacsisza
csendes tag
Vettem egy SAMSUNG LE32B651T3W LCD TV-t és amikor kirakom HDM i kábellel a képet gépről akkor kb 1 CM és feketeség van körbe mint mikor rossza felbontás de fullHD ba rakom ki ahogy kell. ATI X4890 kártyával. Meg lehet ezt valahogy oldani vagy ilyen lesz végig?
-
penene
őstag
Helló,
LGnél (meg gondolom máshol is):
A zajcsökkentés
OPCmit jelentenek, és mire van hatással? Én nem nagyon láttam különbséget, ahogy nyomogattam.
-
Csabi8507
tag
Srácok,tudnátok ajánlani egy jó boltot ahonan rendelhetek HDMI-HDMI kábelt?
Előre is köszi. -
szabi__memo
nagyúr
válasz guriga1234 #38953 üzenetére
Visszaolvastam.
"Már össze-vissza kevered a dolgokat. Eredetileg arról volt szó, hogy a LED-es (drágább, de alacsonyabb fogyasztás) előnyös lehet-e egy nem LED-essel szemben (olcsóbb, de magasabb fogyasztás)."
Sajnos nem erről volt szó eredetileg.[ Szerkesztve ]
-
kpal
nagyúr
Sziasztok!
Egyik ismerősöm akarna lcd tv-t venni és nem tudja ,hogy ez a model 2009-es vagy 2008-as LE-40B554 M2W ? Fontos lenne ,öszönöm.
-
tupacamaru
veterán
Otthon te sem unatkozol egyedül.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
xrvman
őstag
Udv.
Egy ilyen monitort ajanlhatok egyik ismerpsnek?
22" ASUS VH222D LCD Wide. Ez most elég olcsó a maga 37eFt javal.. -
guriga1234
addikt
válasz szabi__memo #38946 üzenetére
"Azt hogy nincs igazam még nem sikerült itt megfogalmaznotok." - pedig azt tettük. Én nem írom le megint. Olvass vissza.
-
guriga1234
addikt
válasz hedgehog01 #38949 üzenetére
Értelek, de azt a samunál USB 2.0 movie-nak hívják, és nem wiselink-nek, mert az a DLNA-hoz kell.
-
plokij
csendes tag
Visszaolvastam egy évet, de nem találtam pontos választ. Egy 42LG6000-en szeretnék firmware-t frissíteni. jelenleg 30.33 van rajta találtam a neten 34-est és 37-est (nem gyári forrás) felraktam pendrive-ra, de nem tudom hogyan kell indítani a frissítést. A kérdés:
Hogyan kell firmvare-t frissíteni 42LG6000-en, egyáltalán érdemes-e ?
problémáim a tv-vel: nem jegyzi meg a nagyítás funkcióban a beállított méretet (az egész képméretezési funkció nem túl jó), lassú csatorna váltás.
Megköszönném, ha megosztanátok velem a tapasztalataitokat (ha pontos válaszod van pü-t is légyszi)
-
hedgehog01
tag
válasz guriga1234 #38944 üzenetére
Én az avforums.com-on leírt folyamatot követtem, ott azt is bekapcsolták.
http://www.avforums.com/forums/lcd-televisions/984624-samsung-b550-how-enable-mkv-divx-xvid-playback.html
-
szabi__memo
nagyúr
válasz guriga1234 #38945 üzenetére
Azt hogy nincs igazam még nem sikerült itt megfogalmaznotok.
Illetve most pontositok, miben is nincs?[ Szerkesztve ]
-
guriga1234
addikt
válasz szabi__memo #38938 üzenetére
Nem tudtam, hogy ez a gondolatolvasók topicja, bocs.
Ha egyértelműbben írnál, akkor nem lett volna probléma (leszámítva azt, hogy nincs igazad). -
guriga1234
addikt
válasz hedgehog01 #38941 üzenetére
A "WISELINK MOVIE" DLNA-hoz kell, ami lehet UTP-s, vagy wifi-n keresztül megvalósított.
-
hedgehog01
tag
Sziasztok!
Hétfőn vettem a Media Markt-ban egy Samsung LE32B550 típusú tv-t. Főleg amiatt döntöttem a modell mellett, mivel itt a fórumon és külföldi oldalakon is azt olvastam, hogy a szervíz menü módosításával rá lehet bírni a videofájlok lejátszására az USB-n keresztül.
El is kezdtem a módosításokat az avforum-on leírtak szerint. Azonban elakadtam, mivel az én tv-men a "WISELINK MOVIE" opció szürkén jelenik meg, nem tudom bekapcsolni. Valószínűleg az újabb gyártású modelleken a Samsung gyárilag letiltotta a módosítás lehetőségét. Van ezzel kapcsolatban valakinek tapasztalata? Az avforumosok a típus átírását javasolták (B650-re), de az nagyon megnövelte a bekapcsolási időt. Volt olyan is, aki a firmware downgrade-elésével próbálkozott. Csinált már valaki ilyet?
A tv firmware verziója: 2009/09/30_002008. Ennél a samsung magyar oldalán levő verzió frissebb, de egyelőre nem látom értelmét a frissítésnek.
Előre is köszönettel!Hedgehog01
-
fartfun
tag
Sziasztok,
TV -re szeretném kivezetni a PC-t, és most vennék új videókarit . Jelent-e képminőségben különbséget, hogy a videókarin DVI-vagy HDMI kimenet van?
(TV: Samsung 32LB651)Köszi !
-
kittycat
csendes tag
válasz guriga1234 #38921 üzenetére
Ha már a honlapot nézi valaki (amin bizony tényleg vannak hibák), megbízhatóbb infot kaphat, ha letölti a kézikönyvet. Ott az összes csatlakozó pontosan fel van sorolva, sőt még ábra is van az elhelyezkedésükről.
-
szabi__memo
nagyúr
válasz guriga1234 #38935 üzenetére
"raadasul a kepmerettel nem csak a fogyasztas, hanem az arak is nonek, csak azok sokkal durvabban."
Erre reagáltam, de mikor elküldtem gondoltam megjegyzi valaki, hogy azonos kategoriat irtam. Igy akartam, nem tévesztettem el és nem is keverem.[ Szerkesztve ]
-
SpeedR
őstag
válasz guriga1234 #38934 üzenetére
Igazad van, írhattam volna új hozzászólásként is. Remélem nem követtem el olyan nagy bűnt azért....
A B550-nél is fennáll ugyanez a hiba az oldalon, hogy említést sem tesznek az USB csatiról. A B620-nál legalább a tv főoldalán rajta van, de a részletes specifikációban nincs.
Van egyáltalán olyan idei 5-ös vagy nagyobb szériás Samsung tv amin nincs USB? -
guriga1234
addikt
válasz szabi__memo #38931 üzenetére
Már össze-vissza kevered a dolgokat. Eredetileg arról volt szó, hogy a LED-es (drágább, de alacsonyabb fogyasztás) előnyös lehet-e egy nem LED-essel szemben (olcsóbb, de magasabb fogyasztás).
Erre itt jössz kategórián belüli képméret és ár különbségekkel. Kategórián belül ami nagyobb, az drágább és többet is fogyaszt. Vagyis akárhogy csavarod, nincs igazad. -
Hullamoso
csendes tag
Érdekes... Most nem vagyok a tv közelében, de kifejezetten emlékszem, hogy fejhallgató van, csak hülye helyre rakták: hátra. Az S-Video, asszem van hátul...
Szóval az az érdekes, hogy ha a saját lapjukon rosszul közlik az információkat, akkor megtévesztik a leendő vásárlóikat és lehet, hogy egy-egy csatlakozó (valójában meglévő) hiánya miatt potenciális vevőket veszítenek! -
SpeedR
őstag
A B550-en is van USB. Persze szoftveresen le van butítva, hogy default csak képeket és zenéket játsszon le. (szervízmenüben kiokosítható)
-
-
Cha-b
senior tag
LG 42LH95 visszatérve erre a tvre aztírják hogy külön settopbox van a tvhez, és vezeték nélkül kommunikál az stb és a tv. A tvbe csak tápkábel kell. (asszem a philipsnek a pes01ese volt ilyen) Ebből következne a kérdésem, ha én mondjuk egy 1080ps filmet akarok lejátszani, vagy egy blueray filmet az menne akadozás nélkül vezetéknélküli kapcsolaton? Nem értek hozzá, azért kérdezem, sry ha lama kérdés.
CSAKAKISPEST!!!!
-
dabadab
titán
válasz szabi__memo #38928 üzenetére
Nem nagyon mukodik a dolog, a 46"-os csak 30%-kal nagyobb teruletu, raadasul a kepmerettel nem csak a fogyasztas, hanem az arak is nonek, csak azok sokkal durvabban.
DRM is theft
-
dabadab
titán
válasz szabi__memo #38922 üzenetére
Csak eppen a 40B560 a valos eletben nem nagyon fogyaszt 250W-ot: defaultban 141 watt, kalibralva 93.
DRM is theft
-
wolfman
veterán
válasz sonique #38816 üzenetére
Ez több mint elkeserítő! Még egy hatalmas fekete pont a LED TVknek!
Rohadtul átb@szva érzem magam most! Komolyan, lassan a SAMU oldalsó LED megoldásának sokkal több hátránya lesz mint előnye! Ezek után nem is tudom hogyan kellene az embereknek TV-t vásárolni!
[ Szerkesztve ]
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
Cha-b
senior tag
-
guriga1234
addikt
Nem, az nem OLED. Az OLED az más.
"a samunak a keretébe vannak a ledek és vmi prizmával oldja meg a világitást" - ez gyakorlatilag a sima háttérvilágítás (mindegy, hogy mivel csinálják). Ha régiókra van osztva a háttérvilágítás (local dimming), akkor már jobb a helyzet, de a "ha van egy sötét rész, akkor ott is elsötétedik ahol világosnak kéne maradni" probléma ugyanúgy fennáll egy régión belül.
[ Szerkesztve ]
-
Cha-b
senior tag
válasz guriga1234 #38920 üzenetére
az az oled nem ? Csak páran tegnap arról vitáztak hogy a samunak a keretébe vannak a ledek és vmi prizmával oldja meg a világitást, és hogy az nem annyira jó mert ha van egy sötét rész, akkor ott is elsötétedik ahol világosnak kéne maradni. Ellenben a Sharp 700as megoldása vmivel jobb, legalábbis tegnap nekem ez jott le a hszekből, mivel nem értek hozzá.
amugy kozbe ratalaltam hogy egyenlore asszem csak 55osben van ilyen de egy reviewban "We are also hearing reports of LG releasing a 42-inch LG 42LH95 and 47-inch 47LH95 in the U.S soon!" ezt írják szal valszeg lesz 42es is.CSAKAKISPEST!!!!
-
Hullamoso
csendes tag
válasz guriga1234 #38908 üzenetére
USB csatlakozás oldalsó panelen van. UTP nincs, az a 650-es kiváltsága.
-
dabadab
titán
válasz szabi__memo #38915 üzenetére
"amint látjuk simán lehet itt 100W különbség is"
En nem lattam ilyet. Hol kellett volna?
DRM is theft
-
guriga1234
addikt
válasz szabi__memo #38915 üzenetére
Megnézheted a samu oldalán.
Egyébként nem csak a LED-eseknél lehet állítani az energiagazdálkodást. -
Cha-b
senior tag
Találkozott már vki ezzel a tvvel bárhol? [link]
LG 42LH9500 elvileg ez már "local dimminges" asszem erről ment a vita tegnap, hogy a samuk meg az lg sl9000esek edge ledesek a sharp meg local dimminges ? Googlebe rákeresve sehol nem találok róla írást értelmes nyelven, véletlenül akadtam bele böngészés közben.CSAKAKISPEST!!!!
-
szabi__memo
nagyúr
válasz dabadab #38914 üzenetére
Használattól függ. És azért amint látjuk simán lehet itt 100W különbség is, de lehet még több, fogalmam sincs mit fogyasztanak pl a 46"-s tv ledesben.
Ezért mondtam, hogy akinekvan pénze az lehet jó drága és alacsony fogyasztásút vesz. Nem mindenkinek probléma a mostani egyszeri kiadás. És még ha nem is nagy biznisz, lehet kb csak ugyanott leszel, de akkor már tényleg TV-d lesz.
[ Szerkesztve ]
-
dabadab
titán
válasz szabi__memo #38912 üzenetére
Haat... egy kWh kb 45 Ft, optimistan 20k oras elettartammal szamolva wattonkent 900 Ft-ot lehet megtakaritani, realisan nezve max 50 W lehet a kulonbseg, az 45000 Ft megtakaritas - ami persze hosszu-hosszu evek alatt jon ossze, ellentetben a dragabb TV araval, amit most kell kiadni. En valahogy nem latom azt a nagy bizniszt.
DRM is theft
-
guriga1234
addikt
válasz szabi__memo #38912 üzenetére
Hosszú távon igen. Sajnos a mai tévéket már nem hosszú távra készítik, így kérdéses,hogy egyáltalán megtérül-e a drágább valaha is (már ameddig használja az ember).
Az emberek többsége a pillanatnyi költségeket nézi, hosszú távra nem gondolnak (pl: hitelek). -
szabi__memo
nagyúr
válasz guriga1234 #38911 üzenetére
Ezt azért gondold át. Hosszabb távon gyakori használattal egy drága alacsony fogyasztásű tv simán nyerőbb mint egy szar olcsó nagy fogyasztással... A kérdés csak hogy mekkora a fogyasztásbeli különbség.
-
guriga1234
addikt
válasz szabi__memo #38909 üzenetére
Aki a pénztárcájára gondol, az nem drágát vesz. Akiről te írsz, annál a pénz nem számít, tehát nem gondol a pénztárcájára. Maximum azok gondolnak ennek az illetőnek a pénztárcájára, akik irigylik őt (a pénzét).
-
zhagyma
őstag
válasz Hullamoso #38906 üzenetére
" ... A digitális csatornákat problémamentesen csak az általuk forgalmazott set-toppal lehet fogni ..."
Ezt nem merném leírni. Ha a kábelezés rendben van, akkor bármilyen DVB-C vevővel problémamentesen vehető. Nemrég a DIGI áttért a 64-QAM modulációról a 256-QAM modulációra, amely jóval érzékenyebb a "zavarokra". Így a rosszab "minőségű" otthoni kábelhálózatok fennakadtak a rostán. Az eredmény: kép szétesés, kimerevedés, ...
[ Szerkesztve ]
-
szabi__memo
nagyúr
válasz guriga1234 #38905 üzenetére
Mod:
Aki a fogyasztást nézi az a pénztárcájára gondol és lehet egy rohadt drága tv-t vesz és nem a legolcsóbbat. És nyilván annak a kép mérete és minősége sem lesz rossz..[ Szerkesztve ]
-
dabadab
titán
válasz Hullamoso #38906 üzenetére
"Kíváncsi lennék, hogy (ha jól tudom) 2012-től is így lesz-e, a teljes HD átállás után?"
Igy lesz. Egyreszt az egesz csak a foldfelszini musorszorast erinti, a kabeles TV-t nem, masreszt nem HD atallas lesz, hanem csak az analog sugarzas marad abba, es jon helyette a digitalis, de ez nem jelenti azt, hogy HD lesz az adas, maradhat SD is.
DRM is theft
-
Hullamoso
csendes tag
válasz Drag77 #38804 üzenetére
Köszönöm a választ Drag!
Közben tájékozódtam a digivel kapcsolatban, és szeretném megosztani az ismereteket, hátha valaki ugyanezzel a problémával küszködik.
A Digikábel esetében a csatornák analóg és digitális "sugárzással" jönnek. A digitális csatornákat problémamentesen csak az általuk forgalmazott set-toppal lehet fogni.
Az analógokkal nincs gond, de természetesen a minőségük rosszabb.Kíváncsi lennék, hogy (ha jól tudom) 2012-től is így lesz-e, a teljes HD átállás után?
Egyébként a készüléken sikerült átállítani a típust szerviz-menüben 650-re, és lehidaltam, mikor egy *.mkv képe megjelent a kijelzőn! Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a tévét, az ár-érték aránya kiváló.
Egy apró kérdésem még lenne: ha a típust átállítom 650-re, akkor bekapcsoláskor megjelenik egy tájékoztató az internetes és egyéb lehetőségekről.
Ezt hol lehet kikapcsolni? -
guriga1234
addikt
Egy tévé kiválasztásánál a fogyasztási adatok csak sokadlagosak. Akinél mégis szempont, az a pénztárcájára gondol, vagyis az vegye meg a legolcsóbb tévét.
Tévénél a kép mérete, és a látott kép minősége a legfontosabb szempont. A hang is csak másodlagos, mert a tévé hangja kiváltható külső hangrendszerrel, a képe viszont csak másik tévével lenne kiváltható.
A tévé egyéb jellemzői és képességei is nagyrészt kiválthatók, és maximum hasonló minőségi jellemzők esetén segíthetnek a döntésben több tévétípusnál a kiválasztásban. -
szabi__memo
nagyúr
válasz vargapdavid #38900 üzenetére
Kiváncsi lennék ugyanazzal (na jó nem feltétlenül pont azzal de olyan) mérőcuccal egy 40b650-re mennyit mutatna (persze energiatakarákos üzemmódban).
Mert annak a rendes 200W-os max fogyasztásával összehasonlitva ez jó nagy különbség. -
guriga1234
addikt
válasz vargapdavid #38901 üzenetére
A te 40 "-osod annyit fogyaszt, mint az én 37"-osom.
-
zhagyma
őstag
válasz szabi__memo #38898 üzenetére
Különben meg igazad van, nagy ívben sz@rnak az egészre. Így is veszik mint a cukrot ...
[ Szerkesztve ]
-
vargapdavid
tag
válasz szabi__memo #38896 üzenetére
40colos. És valóban bevan kapcsolva az energiatakarékos mód.
Aktív témák
Hirdetés
- Spl decibelmérő eladó és egy 6darabos lifepo4 akku pakk
- Egy pár gránit hangfal alátét lap eladó, 34x30x2 cm, csiszolt, leélezve, gyönyörűek
- Google Pixel Buds Pro 2 - Bontatlan
- Sennheiser G4ME ONE minőségi Gamer fejhallgató minden tartozékával, kifogástalan állapotban.
- Édes kis semmiség dvd eladó (Cameron Diaz)!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest