Aktív témák

• sede7

tag

válasz gyerpi #22693 üzenetére

mit néznél TV-ben? a plazma erőssége az LCD-vel szemben, hogy jobban kezeli a mozgásokat. ezzel kapcsolatban nagy erőkkel fejlesztenek LCD-ék (100Hz technológia, ilyen olyan motion miegymások), de azért még a plazma ebben erősebb. tehát nagy általánosságban elmondható, hogy - ugyanazért az árért - a plazma jobban szereti a sportközvetítéseket, mint az LCD

mekkorát szeretnél? egy bizonyos méret alatt nem érdemes plazmát venni, ezért nem is igazán gyártanak

mennyit szánsz rá? mert ugye ez, mint mondtad Te is, sokat számít...

a beégések ellen már elég jól védekeznek a plazma gyártók, de azért van pár jótanács, amire érdemes odafigyelni (pl: link)

az LCD-k legnagyobb előnye a plazmával szemben - amennyire én tudom - elsősorban a monitorként való használatban ütközik ki

plazmából Pioneer a legteteje, de elérhetetlen áron (igaz, azok megszólalnak), azután Panasonic, majd Samsung, LG, stb

LCD-ben kevésbé egyértelmű a sorrend, amint az a korábbi vitákból látszik is, itt legfontosabb az ár és az egyéni preferenciasorrend összevetése, az szülheti meg a helyes kompromisszumot

Remélem, segítettem, de azért ha a vastagon szegett kérdésekre válaszolsz, biztos több segítséget kapsz!

[ Szerkesztve ]

Aktív témák