Hirdetés

Aktív témák

• Zirowe

nagyúr

Sziasztok, lenne egy problémám.
    Vettem a héten egy 42"-os LG 5500 Full HD tv-t, amiben van beépített mpeg-4 tuner.
    Társasházban lakom, de még rendelkezem egy upc elötti időkből származó tető antennával. Namármost, tudom, hogy most szünetel az mtv kisérleti HD adása decemberig ,de szeretnék felkészülni rá.
    A tv-nek van összesen egy coax bemenete, oda rakom ugyebár a upc kábelt, node hova dugja a tető antenna coax kábelét?
    Vettem egy fém, hama t alakú coax elosztót (2 lány,1 fiú, nem tudom ,hogy ezt most is így hívják-e,az én időmben régen még így hívták:) ),de azzal a upc adók csíkosak voltak.
    Bementem az üzletbe, kipróbáltam a műanyag t elosztót, az is szar.
    Gondoltam akkor tekerős elosztót szerzek, de csak 1in*2out-os megoldások voltak, sehol olyan,ami 2in*1out.
    Hogy tudnám megoldani, hogy a tv-ben a upc kábel és a tetőtéri antenna kábele is egyszerre benne legyen?
    Lehetőleg olcsón megúszva..
    Előre is köszi.

Még valami, tv-n van optikai kimenet és vennék rá 2.1-et, aminek van optikai bemenete, tudtok ilyet ajánlani(5.1 nem jó, túl macerás, sok a kábel,nekem meg sok macskám van,akik rohangálnak és rombolnak,zsínornélküli meg drága)

[ Szerkesztve ]

We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!

Aktív témák