- Házimozi haladó szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
Aktív témák
-
Zirowe
nagyúr
Sziasztok, lenne egy problémám.
Vettem a héten egy 42"-os LG 5500 Full HD tv-t, amiben van beépített mpeg-4 tuner.
Társasházban lakom, de még rendelkezem egy upc elötti időkből származó tető antennával. Namármost, tudom, hogy most szünetel az mtv kisérleti HD adása decemberig ,de szeretnék felkészülni rá.
A tv-nek van összesen egy coax bemenete, oda rakom ugyebár a upc kábelt, node hova dugja a tető antenna coax kábelét?
Vettem egy fém, hama t alakú coax elosztót (2 lány,1 fiú, nem tudom ,hogy ezt most is így hívják-e,az én időmben régen még így hívták),de azzal a upc adók csíkosak voltak.
Bementem az üzletbe, kipróbáltam a műanyag t elosztót, az is szar.
Gondoltam akkor tekerős elosztót szerzek, de csak 1in*2out-os megoldások voltak, sehol olyan,ami 2in*1out.
Hogy tudnám megoldani, hogy a tv-ben a upc kábel és a tetőtéri antenna kábele is egyszerre benne legyen?
Lehetőleg olcsón megúszva..
Előre is köszi.Még valami, tv-n van optikai kimenet és vennék rá 2.1-et, aminek van optikai bemenete, tudtok ilyet ajánlani(5.1 nem jó, túl macerás, sok a kábel,nekem meg sok macskám van,akik rohangálnak és rombolnak,zsínornélküli meg drága)
Aktív témák
- SAMSUNG (QE85QN95BATXXH) 217CM NEO Q-LED SMART 100hz ! AKCIÓ!
- Lg Oled Evo OLED55G49LS Tv! 55"/4k/144hz/0,1ms/G-sync/Dolby Vision/Atmos/Gaming TV/Talp/Garancia
- SAMSUNG (QE77S85DAEXXN) 195CM 4K OLED SMART PRÉMIUM UJ MODELL!
- LOGITECH G ASTRO A50 X LIGHTSPEED - FEHÉR
- SAMSUNG (SP-LSP7TFAXXH) 120" DLP LÉZER TV ! MAX 300CM !!!! AKCIÓ!
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest