Hirdetés
- OLED TV topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Több stúdió sem ajánlja a legújabb GeForce drivereket
- Gaming notebook topik
- Hamarosan megjelenik a Colorful legújabb, Frozen szériás AMD X870 alaplapja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Aktív témák
-
Zirowe
nagyúr
Sziasztok, lenne egy problémám.
Vettem a héten egy 42"-os LG 5500 Full HD tv-t, amiben van beépített mpeg-4 tuner.
Társasházban lakom, de még rendelkezem egy upc elötti időkből származó tető antennával. Namármost, tudom, hogy most szünetel az mtv kisérleti HD adása decemberig ,de szeretnék felkészülni rá.
A tv-nek van összesen egy coax bemenete, oda rakom ugyebár a upc kábelt, node hova dugja a tető antenna coax kábelét?
Vettem egy fém, hama t alakú coax elosztót (2 lány,1 fiú, nem tudom ,hogy ezt most is így hívják-e,az én időmben régen még így hívták),de azzal a upc adók csíkosak voltak.
Bementem az üzletbe, kipróbáltam a műanyag t elosztót, az is szar.
Gondoltam akkor tekerős elosztót szerzek, de csak 1in*2out-os megoldások voltak, sehol olyan,ami 2in*1out.
Hogy tudnám megoldani, hogy a tv-ben a upc kábel és a tetőtéri antenna kábele is egyszerre benne legyen?
Lehetőleg olcsón megúszva..
Előre is köszi.Még valami, tv-n van optikai kimenet és vennék rá 2.1-et, aminek van optikai bemenete, tudtok ilyet ajánlani(5.1 nem jó, túl macerás, sok a kábel,nekem meg sok macskám van,akik rohangálnak és rombolnak,zsínornélküli meg drága)
Aktív témák
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 8GB I 256 GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 7900X3D 32/64GB RAM RX 7900XTX 24GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest