- Milyen monitort vegyek?
 - Apple MacBook
 - Vezetékes FEJhallgatók
 - OLED TV topic
 - Kormányok / autós szimulátorok topikja
 - Hogy is néznek ki a gépeink?
 - iPad topik
 - Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
 - Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
 - Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv

Új hozzászólás Aktív témák
- 

zsomi25
csendes tag
Igen eddig sima 850W izzót használtam aztán tegnap bedobtam a fémhalogént.Én csak most tapasztaltam meg ami nektek már nyílvánvaló volt.A fény hőmérséklet áldásos hatása.Ezzel az izzóval élesebb lett a kép és élethűbbek a szinek is mint a normál izzóval.
A kondenzornál ezek szerint kicsit mellényúltam.Én azt hidtem a kondi lencse kókuszába kell tenni a fresnel fókuszát,ettól pedig nyúlt volna a proji,ráadásul rosszanbb lett a kép.Így már világos a fényforrás és fresnel táv marad,és a kondenzort oda állítom ahol a gyüjtött fény lefedi a fresnelt.Egy hiba megoldva.
Most a termelt hő elvezetésen dolgozom.A hűtést egy 200m3/h elszívoventilátor biztosítja 36 db el.Szinte hangtalan.Ha jól számoltam és terveztem akkor 1 venti mindent kihűt majd.A beszívott levegő nekivágódik a folytónak és a fresnelnek,majd az izzó és kimegy a dobozból.Ezt a megoldást az írásvetítőmben láttam és ha 850W nál minden hideg volt akkor a 400W nem fog fűteni semmit.
Volna egy újabb kérdésem. A kivetített képet a falon vizsgálva mekkorára nagyitja a pixeleket az optika.Én 3 méterről vetítek 350cmes 4:3as képátlót, ekkor kb 1 mm2 es az 1 pixel mérete. 
Új hozzászólás Aktív témák
- be quiet! Dark Power 12 1000W TITANIUM - Garancia 2032.08.31
 - NZXT Kraken Z63 280mm RGB WHITE (RL-KRZ63-RW) - Garancia
 - 0 perces COOLER MASTER MASTERBOX MB600L V2 TEMPERED GLASS eladó! SZÁMLA (a Te nevedre)! ÁRON ALUL!!!
 - AMD Wraith Prism AM4 Proci hűtő RGB
 - Zalman Z3 PLUS alsó tápos, plexi oldalú minőségi ATX ház! AkciÓÓ

- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
 - ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
 - Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
 - AKCIÓ! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel

Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő