- Bluetooth hangszórók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Androidos tablet topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen alaplapot vegyek?
- OLED monitor topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ASUS notebook topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
CsizmaKo
tag
Szervusztok!Újra itt... és látom van sok új arc és rengeteg új hozzászólás is
helyes!
Nos,a villámcsapásos lcd kidöglés óta nem nagyon jártam itt(hát volt mit olvasnom visszamenőleg).Holnap hozom haza a következő monitort"áldozatot".Remélem nem úgy jár mint a másik kettő
.Eldöntöttem többet már nem veszek,tehát ajánlom neki,hogy ne kívánkozzon a többi után!Egyesek mint Csapos tuningolják a cuccot,én pedig egy cseppet vissza maradott állapotba kerültem
. Sebaj csapó 3!Washwillah:Ha egyedül éreznéd magad ebben az "árnyékos"témában nos,ne tedd.Én ugyan így vagyok/voltam és,hogy őszinte legyek nem igazán jutottam 1-ról 2 re. 1 biztos engem nagyon zavar.Arra gondoltam először,hogy mivel meghagytam az í.vetítő lencséit és ennek esztergáltattam foglalatot,lehet ,hogy a lencsék kicsit el vannak csúszva vagy fordulva egymástól,hát szórakoztam vele,semmi eredmény.Bohóckodtam a fresnelekkel ,semmi eredmény.Felharagított es úgy hagytam.Ha esetleg v.ki rájön hol lehet a hiba ,valóban jó lenne
ha megoldanánk.De,ha újra összedobom a cuccot,v.hogy megpróbálok rájönni a titokra!
Ödön:lehet küldök privit,lámpa ügyben.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3523
- Macbook Pro 2019 // i7 // 16/512GB // Számla+Garancia //
- Újszerű Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló +
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

helyes!
.Eldöntöttem többet már nem veszek,tehát ajánlom neki,hogy ne kívánkozzon a többi után!Egyesek mint Csapos tuningolják a cuccot,én pedig egy cseppet vissza maradott állapotba kerültem
. Sebaj csapó 3!