Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• CsizmaKo

tag

Szervusztok!Újra itt... és látom van sok új arc és rengeteg új hozzászólás is :K helyes!
    Nos,a villámcsapásos lcd kidöglés óta nem nagyon jártam itt(hát volt mit olvasnom visszamenőleg).Holnap hozom haza a következő monitort"áldozatot".Remélem nem úgy jár mint a másik kettő :DDD .Eldöntöttem többet már nem veszek,tehát ajánlom neki,hogy ne kívánkozzon a többi után!Egyesek mint Csapos tuningolják a cuccot,én pedig egy cseppet vissza maradott állapotba kerültem ;) . Sebaj csapó 3!

Washwillah:Ha egyedül éreznéd magad ebben az "árnyékos"témában nos,ne tedd.Én ugyan így vagyok/voltam és,hogy őszinte legyek nem igazán jutottam 1-ról 2 re. 1 biztos engem nagyon zavar.Arra gondoltam először,hogy mivel meghagytam az í.vetítő lencséit és ennek esztergáltattam foglalatot,lehet ,hogy a lencsék kicsit el vannak csúszva vagy fordulva egymástól,hát szórakoztam vele,semmi eredmény.Bohóckodtam a fresnelekkel ,semmi eredmény.Felharagított es úgy hagytam.Ha esetleg v.ki rájön hol lehet a hiba ,valóban jó lenne
    ha megoldanánk.De,ha újra összedobom a cuccot,v.hogy megpróbálok rájönni a titokra!
    Ödön:lehet küldök privit,lámpa ügyben.

Új hozzászólás Aktív témák