- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi belépő szinten
- 3D nyomtatás
- Apple MacBook
- Öt hibát korrigál a GeForce driver gyorsjavítása
- Milyen egeret válasszak?
- Bemutatta a világ legvékonyabb LPDDR5X memóriáját a Micron
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nyomtató topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
válasz
Kocska89 #6554 üzenetére
Nem kell ez, nem volt otthon labortáp, főleg nem kettős táp, a szervizemben lett volna, de ezt nem ott csináltam. De azt körültekintően, ampermérő beiktatásával. Plusz még számos részlete van a dolognak, amit még ennél is hosszabb lett volna leírni. Nem tegnap kezdtem a szakmát, úgyhogy erre az arcátlan hozzászólásra semmi szükség nem volt.
Senki nem vitatkozott veled, csak leírtam, hogy véletlenül hozzájutottam egy ilyen TV-hez. Magamtól nem vettem volna, ez így sikerült, ne haragudj már, hogy a kedvenc monitorom lett belőle és megírtam a tapasztalataimat.
Nem értem, mit kell szemétkedni, senki nem bántott...
Beégtél, az egy dolog, a hiányzó kondenzátorokra azt hitted, hogy spórolás, holott ez csak egy univerzális PCB, amit többféle változatban gyártanak, többféle teljesítményre, készülékméret stb. függvényében. Nagyon is ki van ez találva, legfeljebb te nem látod át annyira, zsigerből fikázol.
De én ezt nem tettem szóvá, hogy benézted, csak megírtam a tényeket. Sajnálatos, hogy nem bírtad feldolgozni.
Azt sem tudod, miről beszélsz, szakmai érvekre nem telt, csak szemétkedésre, egy 30 éve szakmában lévő kollégáddal, szép kolléga az ilyen...
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házimozi belépő szinten
- 3D nyomtatás
- Apple MacBook
- Öt hibát korrigál a GeForce driver gyorsjavítása
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest