- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen egeret válasszak?
- Fujifilm X
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
válasz
Kocska89 #6554 üzenetére
Nem kell ez, nem volt otthon labortáp, főleg nem kettős táp, a szervizemben lett volna, de ezt nem ott csináltam. De azt körültekintően, ampermérő beiktatásával. Plusz még számos részlete van a dolognak, amit még ennél is hosszabb lett volna leírni. Nem tegnap kezdtem a szakmát, úgyhogy erre az arcátlan hozzászólásra semmi szükség nem volt.
Senki nem vitatkozott veled, csak leírtam, hogy véletlenül hozzájutottam egy ilyen TV-hez. Magamtól nem vettem volna, ez így sikerült, ne haragudj már, hogy a kedvenc monitorom lett belőle és megírtam a tapasztalataimat.
Nem értem, mit kell szemétkedni, senki nem bántott...
Beégtél, az egy dolog, a hiányzó kondenzátorokra azt hitted, hogy spórolás, holott ez csak egy univerzális PCB, amit többféle változatban gyártanak, többféle teljesítményre, készülékméret stb. függvényében. Nagyon is ki van ez találva, legfeljebb te nem látod át annyira, zsigerből fikázol.
De én ezt nem tettem szóvá, hogy benézted, csak megírtam a tényeket. Sajnálatos, hogy nem bírtad feldolgozni.
Azt sem tudod, miről beszélsz, szakmai érvekre nem telt, csak szemétkedésre, egy 30 éve szakmában lévő kollégáddal, szép kolléga az ilyen...
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Politika
- Bluetooth hangszórók
- Filmvilág
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kuponkunyeráló
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest