- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED monitor topic
- Hardvereket hozott a májusi cserebogár
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi belépő szinten
- Hobby elektronika
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen notebookot vegyek?
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jocohun
tag
Sziasztok! Még el felejtettem kérdezni ha valaki tudja a választ. A tv -ben most lett két ice cserélve és szellem képes a készülék. A konvergencia menübe ki javítom a szét csúszott színeket viszont a dinamikus hibákat a szélén (görbülés, hajlás, linearitás hiba) nem tudom tökéletesen beállítani. A gondom az hogy ha ki kapcsolom a tv-t és ismét vissza kapcsolom egy kis idő után kis mértékben újra elő jön a konvergencia hiba többnyire a csatorna logójánál lehet látni. Igaz olvastam máshol hogy mind a 3 sector (üzemmódot a PAL 50, PAL 100i NTSC meg kell csinálni. Sajnos eddig kettőt tudtam kijavítani de amit előtte már meg csinálta el állítódik. Ja és mentem a beállítást. Lehet hogy esetleg azért van ez mert nem sorrendbe csinálom? Valaki tud segíteni?????? Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Ukrajnai háború
- AliExpress tapasztalatok
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Az Amazfit GTR és GTS 3 is szemrevaló lett
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- OLED monitor topic
- Hardvereket hozott a májusi cserebogár
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest