Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen TV-t vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házimozi belépő szinten
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsadi
őstag
válasz
FlasH-BacK
üzenetére
Mármint a baloldali nénikről kellene frissíteni a tudást?

-
FlasH-BacK
senior tag
Na mi van, mindenki a 2199.-re vár, hogy lecsaphasson a jubileumira?

Még nagyonrégen Elrood linkelt egy ilyen chates/mirces szlengszótárat, nem emlékszik vki a címére? Csak ezekről jutott eszembe, jó lenne felfrissíteni a tudást.

-
[w]
őstag
-
Elrood
őstag
LoL
Sry, ha már volt, de csak most találtam
. -
Robaj
addikt
Repnapra szállást tudok biztosítani, akit érdeken szóljon, 3 ágy (egyik francia) + pár padlós alvóhelyekre.
-
LJoE
senior tag
válasz
FlasH-BacK
üzenetére
nem elsősorban elektronikus zene rajongó vagyok
de bácsit ámulva néztem ahogy zenét csiholt a cuccból, baromira bejött, nem kispályás a csóka
-
LJoE
senior tag
ez is off de más téma
közelg az repnap
[link]
kissé hasonlít a program a 2005ösre amin utoljára voltunk többen, de jónak néz ki a műsorkijön kinem?
egyelőre az van, hogy mi Blackdoggal megegyeztünk, hogy ha a fene fenét eszik is, jeges eső akármi, augusztus 16. szombaton ott leszünk repnapilag Kecskeméten
első körben a vonatolás odavissza tűnik legjobbnak
Flash: te is voltál tegnap DJ Krushon? (Doggal kint tanyáztunk a ZP-ben)
-
FlasH-BacK
senior tag
csak én szedek itt béres cseppet?
-
e=mc²
őstag
en meg dathas bagyok...
-
Robaj
addikt
Ha már betegség, akkor én is beszállok, kedvesem esett át Boka AS-en (értsd tükrözés), lágyrészek eltávolítva, bokacsonton kinövés lekaparva.
Tegnap mátötték, ma jött ki, otthon gyógyulgat. -
LJoE
senior tag
-
Elrood
őstag
Hmm, repnap, mivel nyáron várható számomra egy gyomortükrözés, most nem mondok semmi biztosat
. -
Zsadi
őstag
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
Ráadásul aki akarja a kupát, ent = Firpo Snejder
aki majdnem hozzánk is jöttRepnapot meg majd átrágjuk előtte pár héttel.
-
LJoE
senior tag
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
pause bazmeg
vagy stop gomb 
te informatikus csökevénysegítsünk rajtuk? beleírunk jól és majd még idegesebbek lesznek, hogy mit szólunk bele
muhaha 
én meg nem köszönök csak azért se mert hát ugye a bunkó imidzsemet muszáj fenntartani
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Az szarjon sünt, aki kitalálta, hogy beleágyaz egy kis videóklipet a weboldalba, mert az milyen jó lesz. Amíg végigböngésztem a listát, kb. 3x futott le a spot, és már elkezdett idegesíteni...
Más. Tegnap láttam, hogy van PH!-s COD4 klán is, picit beleolvastam a topikjukba ami itt található. #9072-es hsz-től kezdve érdekes kicsit olvasgatni, mintha csak a néhány évvel ezelőtti saját vitáinkat olvastam volna.
És végül, de nem utolsó sorban: szia Mc!

-
LJoE
senior tag
CoD-ol még bárki?

repülőnap listája viszont egyre szebben néz ki, Blackdoggal ha esik ha fúj alapon megyünk (el van döntve). Remélem leszünk páran.
[link]Papa, ha el tudnál szállásolni, lehet, hogy két napra is mennék, mert akkora lesz a statikus sor, hogy arra elmegy egy nap kábé...
(de erről majd még később...) -
e=mc²
őstag
Bakker ha en nem leanelgethettem volna meg ennyi killem se lenne

Ez benne van a jatekban.Amugy sziasztok ismet

Ha minden igaz ez kevesebb volt mint fel ev

-
Robaj
addikt
Igen
Saját magam hallottam TS-en, hogy Morzsa és Máguska szidták egymást kerülés miatt vica-versa... Máguska leanel és Morzsa is, oda-vissza vélemény szerint is. KB. ennyi

Tegnap kérdeztem, hogy lőhetek-e spawnt (townville, templomnál spawn, én ablakban)
Válasz Morzsa: Kickért cserébe
Erre spawn után 10 mp-el ki lőtt le vki spawnon ellent?
Furi, hangulatfüggő, sértődős ovisok ők ketten... (lelépnek és megsértődnek egymáson)
Greeny meg szerencsére nincs, ő meg egy kiba nagy dagadt állat lett, biztos most fogyizik, elhízott a sok COD-tól
-
Elrood
őstag
Thx, és neki is. "T" hotkey-t (public chat vagy mi) le is veszem
. Bár igazságtalan vádaskodásért csak van jogom beszólni.
Ha ugyanarra a spawnlövésre és kerülésre gondolunk (ugyanazon a napon dday), azért tényleg sry, rossz ötlet volt
.
Én továbbra se tartom lean-nek azt a lövést (lásd pár hsz-szel feljebb a videót, na én nem azt csináltam). Főleg, hogy ők is, mások is, számtalanszor lelőttek így, és akkor nem volt büdös. -
LJoE
senior tag
gondolom ezért írtál msn-en éjjel, már aludtam sajna
Mágus a nagy leaner, ezért szeret minden más leanelőt bannolni... (ha nem ő volt hát nem ő leszarom)
Ügyes, okos, tehetséges, baromi szimpatikus dolog. Örülök, hogy felhagytam a codozással, nem is hiányzik. -
Pacák
senior tag
Tökegyedül voltam itthon, ezért kivételesen felmentem TS -re, hogy ne legyen akkora a csend - nincs aki rámszóljon, hogy kicsit hangosan beszélek a füles miatt.
Két admin volt fent: a Morzsa és a Mágus. Mindkettő beszélt valami leanról, úgyhogy passz melyik volt.Most utána fogok nézni, hogy mi a bánat a lean, klipp és a ráhúzás, mert lassan idegesíteni kezdem magamat, hogy nem tudom miről van szó. Bár lassan értelmét veszti az egész, mert érzem, hogy a második Kispacák érkezésével elfogy a maradék szabadidőm, talán végetér a második gyermekkorom, és a CoD -ozgatás is.
Lehet, hogy a Ridd volt fenn és a nem a Mágus? Morzsában még biztos vagyok.
-
Elrood
őstag
Ezt is megéltem, kibannoltak
.
Kitalálták, hogy leanelek, pedig csak ráhúzás volt. -
Pacák
senior tag
Én igazi férfinek érzem magamat. Tudniillik az igazi férfi csak egyféle gyereket csinál -, mint én.
Jelen esetben egy fiút, azután megint egy fiút. 
Amúgy besörözve tűrhetően tudok lőni minden Bolt-Action, és Semi -Automatic puskával, de a gránátozás visz egy kis változatosságot a statisztikába.

-
Pacák
senior tag
Lehet ennél mélyebbre csúszni?

[Reklám]Az eredményért szeretnék köszönetet mondani a Borsodi Sörgyár Zrt. dolgozóinak! - Mint tudjuk, a magyar Löwenbrau ott készül.[/Reklám]
Sok sörömbe fáj ez. 
-
Zsadi
őstag
Csak azt nézem, kirakja-e balra a totyikot az áthelyezés után
Mód: nem

-
LJoE
senior tag
válasz
Revoltek
üzenetére
[Lam[PH!]a] névvel soha nem is volt, és nagy eséllyel nem is lesz.
Egyszerű az oka, nem szeretjük a CoD2-t, mert nem jó.Nekem rémlik, hogy volt PH!-s CoD2 banda, de azok biztos nem mi voltunk.
CoD4es is asszem van.Viszont ha ez megnyugtat CoD1-es team is már csak névleg van, és elvétve játszogatunk csak, akkor sem együtt általában.
-
Revoltek
aktív tag
Cod2 Team mértnincs?????????????????
-
e=mc²
őstag
My name is Bot. Aimbot.
-
Zsadi
őstag
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
Csak hogy el ne felejtsük?

-
e=mc²
őstag

-
Zsadi
őstag
Miért van, hogy Venicedock-on más simán kiugrik az ablakba, és a erkély korlátján is átugrik, nekem meg nem megy? Se 125, se 333 fpsnél?

-
Pacák
senior tag
Szokták osztani az észt TS -en. A "Hogyan tudtok fejest lőni zoom nélkül?" c. műsor keretein belül. Egyrészt egy sör után szokták feltenni a kérdést, amikor már belejövök, akkor nemhogy magamat nem veszem komolyan, de őket sem. Másrészt ha van már bennem egy üveg sör, akkor azzal vagyok elfoglalva, hogy a mapchange -ig kibírjam feszülő hólyaggal és nem azzal, hogy ki osztja az észt - inkább csuklóból fejbelövöm mégegyszer zoom nélkül, mert úgy akarom - illetve a bennem dolgozó sör akarja úgy, de ez részletkérdés... Amúgy sok sörömbe van, hogy így megy, ahogy most.

A másik kedvenc műsor a gránátozás. Morzsa azért anyázik, mert az eredményt nem szemtől-szemben, puskával értem el, hanem aljas módon egy maréknyi repesszel. Miért ne? Én bevallottan utazom a granyókra, ha látok egyet felveszem és használom - néha véletlenül magamon -, mert nem dobálhattam eleget a seregben. Most viszont kiélhetem magamat.
Nincs is annál szebb, mint egy kiszámoltan időzített granyót bevágni egy ablakon/ajtón, persze besörözve. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Pacák
senior tag
válasz
FlasH-BacK
üzenetére
Túltettem magamat rajta. Konkrétan a HL2 alatt a bal shift a futás, viszont a CoD -ban, meg a pisztoly/gránát üzemmód a "futkosás", a shift meg a tockos. Ezen mit konfiguráljak?
Legfeljebb nem haladok egy centit sem gyorsabban CoD alatt, de véletlenül lenyomok valakinek egy tockost. 
-
LJoE
senior tag
ettől én is a falnak megyek
mikor ts-en is megy az anyázás, meg chatbe is a sok kis hülyegyerek osztja az észt, hogy kinek a milyét kéne hova és miért, hát menjen bazmeg warozni meg a fasztudja mit csinálni, ez itt azért van elvileg, hogy kikapcsolódjon az ember
ezért is nem másztam fel újabban én sem hosszabb időre,
mert jobban kikapcsolódom valami single player marhasággal vagy egy kis filmnézéssel, vagy más egyéb real life elfoglaltságokkal
-
Pacák
senior tag
Változó. Tegnap 5vs5 -től 2vs2 -ig voltak változatok. A górék közül csak oLi és Yetihunter volt tegnap, de Morzsa is gyakran van fent. Ha együtt nézed a TS listáját a COD/Xfire listájával, akkor áll csak össze a kép, hogy tulajdonképpen hány admin is van egyszerre. Folyton álnéven vannak.

Kicsit elmaradoztam én is, mert megkaptam ajándékba a HL2 -t, eddig nem játszottam vele, most kell behoznom a lemaradást. Kihullik a hajam, mire megszokom a kölönbözőségeket a billentyűkiosztások között.

-
Pacák
senior tag
Yeti a bálna!

-
bLaCkDoGoNe
veterán
Nekem ugyanez a nyűgöm. A leendő lakásunk LJoE mestertől három trolimegállóra éspervagy légvonalban kb. 1.5 km-re van azonos kerületben, nála mégis van 20/20-as jóság, nálunk meg híre sincsen. Ráadásul ADSL-hez telefon kell (vagy nem, de akkor annyiba kerül, mintha lenne telefon is), UPC-vel meg elvből nem szivatom magam.
Mod: elfelejtettem beoffolni.
-
Pacák
senior tag
Ha valaki meglátná a helyben lehetőséget és ide is kiépítene egy 10M/10M vagy 20M/20M netet, akkor én is bevállalnék mindenféle anyázást.

A UPC meg a kardjába dőlne. 4900Ft -ért van a UPC 1280k/256k minimum net és kicsivel arrébb Gazdagréten ugyanennyi a 10M/10M net optikai hálózaton. -
LJoE
senior tag
nyah tegnap beszeztem egy eVGA 8800GT SC-t háttőizé megyen mint az állat

sajna tegnap mikor codozni tudtam egy kicsit pont nem olyan pályák voltak, amin ki tudtam volna próbálni a röcögéstfilmnézésnél van még némi bajom, mert a kmplayer valahogy ráemel a fényerőre ahogy elindítom, a fax tudja miért, újrahúztam már azt is, drivert is, minden vót majd ma folyt köv
viszont ilyen pl, hogy NFS pro street egészen más lett játékélményben

-
Pacák
senior tag
A végén kiderül, hogy érdemes lesz visszafejleszteni mindenkinek az én szintemre vagy fenn kell tartani COD1 -re egy régebbi gépecskét.

A torkolattűz nagyszerű dolog. Látod, hogy villog egy bokorból a BAR/MP44, csak odapörkölsz puskából saccra egy-kettőt és megfekszik valaki.

Új hozzászólás Aktív témák
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kuponkunyeráló
- Milyen TV-t vegyek?
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Jura Ena 8 kávégép
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- Eladó Gamer PC: i5-12400F Intel Arc B580 12GB 24GB RAM SSD Dobozos!
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i5 1145 G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Retro Lenovo ThinkPad laptop csomag (T400, T61, X61s) - 3 db egyben
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R3 3100 8GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN N4 RGB 450W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)