Hirdetés
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bemutatkoztak a be quiet! Pure Power 13 M szériás tápjai
- Fujifilm X
- Micro Four Thirds
- Mini PC
- Milyen egeret válasszak?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qorthral
őstag
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
bocsánat

-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
Qorthral
üzenetére
Én a kedves kollegáktól bármikor szívesen olvasom, hogy mi történt vele (Elrood milyen házit csinál, JoE milyen repülőket fog sörmámorban sasolni a repnapon, ZsAdI nem érti az új pontszámolást (megjegyzem: én sem), stbstb.), ha gond van és tudok, akkor szívesen segítek is bárkinek a csapatból.
De kurvára unalmas 1000x is azt olvasni, hogy a COD2 mekkora szar, meg a COD1, meg a CODUO, megazempénegyvennégymegapépéeshá, satöbbisatöbbi... És ezt jellemzően mindig egy-egy betévedő okos bejegyzései váltják ki. Ez a kör már kezd fárasztóvá válni.
Nem vagyok mostanában a legtürelmesebb. -
Qorthral
őstag
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
nem hogy örülne kend, hogy végre kicsit él a topik

Vagy elege lett, hogy el kellett olvasnia egyszerre 7-8 hsz-t
? -
Zsadi
őstag
válasz
L!NK->Q3
üzenetére
Jaja, cod2 valami borzalom. Brecourton ami tipikus jó kis puskás pálya, körbelőnek mindenféle kávédaráló hangú förmedvénnyel, darálnak jobbra-balra, célzás semmi és pikkpakk meghalok. Na nekem ott lett elég belőle. Nehogy már a pálya másik végéről körbepuffogtat és ott halok....
-
Pacák
senior tag
válasz
L!NK->Q3
üzenetére
Jaaaaa a sprint. Én az M1911 -et, vagy Lügert szoktam használni gyorsabb haladáshoz.
A darafegyver ártalmait szoktam tapasztalni a szenvedő fél szemszögéből -én nem tudok jól lőni géppisztolyokkal, mert össze-vissza szórják a meggymagot. Így viszont áll az aránytalan erősség... mert aránytlanul sokat szoktam nézelődni a spectben - ruszki mapokon. 
-
L!NK->Q3
senior tag
A CoD 1 lassú?! igen lassú a sprint hiányára gondoltam
irreális a fegyverek erőssége, igen az lásd lámadarafegyver ppsh
de a cod 1 még mindig veri játékélményre a kettőt, nem kicsit --> nagyon
ez mind csak az én személyes tapasztalatom, ha nem értetek vele egyet akkor ez van.
nem akarom senki véleményét megváltoztatni -
Pacák
senior tag
válasz
L!NK->Q3
üzenetére
A CoD 1 lassú?!
Irreális a fegyverek erősséfe?! 
Tegnap délelőtt az öcskös gépéről garázdálkodtam kicsit UO alatt. - Nekem nincsen meg. Hát az UO -ban az SVT-40/Gewehr43 egy tunker csúzli a jó öreg Mosin/Mauser pároshoz képest. - Bár el kell ismernem, hogy némileg egyenlőbbek az esélyek egy MP-44 -vel szemben.
Magam is meglepődtem, de nem okozott gondot, hogy rangot osszon nekem is a szerver pár kör után. - Vagy csak rókaként beszabadultam egy olyan tyúkólba, ahol halomra lőhetem a ''tyúkokat''? 
Valami .50 cal volt a szerver neve, de öcskös nickjén toltam - ami asszem Di!odo.
Itt lőnek mindennel az urak, aminek csöve van, de a chim -en nincsenek csippás kütyük - kivétel a Mogadishu -n van.
-
-
L!NK->Q3
senior tag
UO vagy COD2?
-
LJoE
senior tag
ja és ez annyira nem érdekes, de él a chim hq szerver
-
-
-
Zsadi
őstag
Na, már német servereken sincs nyugta az embernek.....felmegyek, kis idő múlva a fél csapat már chimerasokkal van tele.

Joe: felnéztem arra a serverre amit mondtál, de valahogy az a csapat soha nem volt a szívem csücske. -
Zsadi
őstag
Ha van már ingyen TS-ünk nem kéne 1x kipróbálni?
-
HEMP
aktív tag
Skacok kéne segítség: haver Bp-n szeretné újra feltenni a codot, de nincs meg a közelében senkinek, mi meg messze vagyunk... ha értitek mire gondolok! Előre is kösz!

-
LJoE
senior tag
hű de szép nagy pangás van
a repülőnap résztvevő listája szépen alakul, bár az oroszok még nem igazoltak vissza
de lesz itt minden a harriertől a p38-ig
CoD-ot mostanában nyom valaki embörök?
mert én xfire-ben tegnap próbáltam keresni alkalmasnak látszó szervert, de csak CoD2 meg UO amit feldobott, nagy nehezen találtam egy német rifle only-t de az nem tetszett -
Zsadi
őstag
Chim serverekkel amúgy mi lett?
-
Elrood
őstag
Clan .: FRERE :. Serveur HQ | powered by RConGames.com|116ms|213.186.54.71:28940
Én meg erre szoktam, bár néha elég érdekesen lőnek, és még finoman fogalmaztam
, adminok csak akkor kapcsolják be, ha only pistol-t játszanak
, de jól el lehet ütni az időt, és nem nehéz első helyen végezni
.
[Szerkesztve] -
Pacák
senior tag
válasz
Kalandor
üzenetére
A fritzeknél a Frost -ra fanyalodtam.

Amúgy jól lőnek, de nem tetszik, hogy vannak csipás csúzlik a fegyvertárban.
Viszont ''érdekes'' mikor a egymást anyázzák a németek meg a szlovákok/lengyelek. Az egymásköztin csapaton belül anyanyelven tesznek megjegyzéseket, kifelé meg angolul. Haladó nyelvlecke argó németből és angolból...
-
Robaj
addikt
Legyel szerverek vannak meg, de azok szintje ___
Mellesleg Elroodnak kívánok józanodásban gazdag boldog szülinapot, remélem most már ez el tudja olvasni
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Hupákolás, gazemberség?
-
Zsadi
őstag
Konkrét, friss eredmények, csak a pontozásos hülyeség miatt:
Ezekben a percekben is zajlik a CoD2 S&D HunCup 4-es LAN döntője Budapesten a PGCC LAN klubban. A négy résztvevő klán az ancients, XterNET, FlashPoint Gaming! és a Revolution.
Felső ág 1. foduló: (map: mp_toujane)
ancients - Revolution 16-9
XterNET - FlashPoint Gaming! 11-16
Felső ág 2.foduló: (map: mp_burgundy)
ancients - FlashPoint Gaming! 17-19
Alsó ág 1.foduló: (map: mp_burgundy)
XterNET - Revolution 9-16
Logikát nem látok benne. -
-
Elrood
őstag
Rayce? Sokat látom, nem lehetetlen lelőni
, konkrétan NT néven még nem láttam.
Kár, hogy ebben a pillanatban semelyik chim szerver se megy, se a hq, se a rifletdm.
[Szerkesztve] -
Zsadi
őstag
Ma ilyen kíváncsi napon van.

Változott valami a szabályzatban?
Ilyen war eredményeket látok:
16:13
13:6
13:8
Milyen SD meccsek ezek? -
Zsadi
őstag
Valaki ChimHq-ra járó felfedvé hogy ki is az az NT?
Azt tudom hogy melyik nick alatt játszik, de miért beszélnek róla úgy mint valami istenről?
Tegnap is: Így csíter, úgy csíter..
Majd a chimes: ugye tudod ki az az NT?
-
Zsadi
őstag
válasz
FlasH-BacK
üzenetére
Aham. Nézegettem a képeket, ott láttalak.

[Szerkesztve] -
Zsadi
őstag
válasz
FlasH-BacK
üzenetére
Te voltál Xternet Lan-on?
-
Zsadi
őstag
Nofene, nem is tudtam hogy lamphanak is van teamspeak elérhetősége...
Ezt hogy és mikor, és legfőképp hogyan használható, de mivel is, de lesz aki lesz rajta?
[link]
[Szerkesztve] -
Zsadi
őstag
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
Köszi!
-
LJoE
senior tag
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
dánksön
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Zsoltok, bódogt!
-
[w]
őstag
juteszembe, már sosem lesz movie-nk?

-
Zsadi
őstag
Kellemes Húsvéti Ünnepeket a Totyiktársaknak!
Zének nagyon sok boldog locsolót!
Délután indulok hosszúhétvégére hosszúrészegségre, haverral csapra verünk egy 50l sereshordót, drukkoljatok hogy elég legyen!
[Szerkesztve] -
retros
tag
röviden tömören: anyátok

hosszan magyarázva: semmi kül... anyátok
-
LJoE
senior tag
hülyék
ha bárki csak ránéz a seggemre kiherélem, nem vagyok ti normálisak, egy szerencsétlen homofóbot üldözni...
egyébként Z megvan, valamikor beszélgettem is vele msn-en, ugyanolyan hüle
ja és megfenyegettem, hogy repnap lesz készüljön fel
[Szerkesztve] -
Elrood
őstag
Mostanában nem vagyok, mert: [link] és beágy házik
. -
Robaj
addikt
válasz
FlasH-BacK
üzenetére
Vazelin??? Hol élsz te bammeg? Nem vagyunk prolik.

-
LJoE
senior tag
ne már megint a homokos szekció szameg

undorító...
a seggemet még érinteni is csak egyvalakinek hagyom, szétlőni meg neki sem
, de ő nőnemű, nem ilyen másfeles rajtszámú félmeleggyülekezet tagja, mint ez a két jómadár 
-
HEMP
aktív tag
Nekünk sincs semmink se csak a hülye rajongásunk egy ősrégi játékért!
Egyelőre 3an vagyunk a klánból, de a többiek is igyekeznek vissza, így mostanság csak publicon vagyunk jelen: ált. Vehicle Rifle Only-n, Werewolfon esetleg CeXen. Fussunk össze hogy szétlőhessem a segged!! 
-
LJoE
senior tag
ja, vagy esetleg össze kéne állnunk újra, mert még egyelőre szó sem volt ilyesmiről
részemről én nem tervezem, bár egy leegyeztetett barátságos kis lődözés veletek akár szóba jöhet egyszer majd ha mindenki ráérne...
de nekünk ugye már jóideje se szerver se ventri se lószar, tudtommal nem is lesz, vagy lemaradtam valamiről? -
HEMP
aktív tag
válasz
FlasH-BacK
üzenetére
Tiéd a pont, de kösz mindenkinek! Ideje lesz beszerznetek a pelust, mert hogy becsináltok tőlünk az tuti!!

-
HEMP
aktív tag
Srácok úgy tűnik nem csak ti, de a -=HEMP=- is újjáéled hamarosan!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Bobnak a laptopjával kapcsolatban lenne kérdésem: 1280*900-as a felbontása -asszem!- és bármit, bárhogy állít a szegény 60FPS a max! Ez mitől lehet? Lehet azért mert átírta a configját Wide-ra?? Segítsetek légyszi, köszi.
-
Qorthral
őstag
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
Kitöltöttem én is Mester
!
-
[w]
őstag
Joe, hol vagy ilyenkor???

-
L!NK->Q3
senior tag
COD rulez( de csak az UO), a COD2 1 nagy kaki
-
LJoE
senior tag
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
tőtöttem én is egyet
cserébe majd én is kérek egy hasonlót
ha lehet
az sokkal rövidebb lesz
[Szerkesztve] -
[w]
őstag
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
-
Robaj
addikt
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
Kitöltve.
A furi az, hogy csütre meg egy djuice reklámot elemeztem infós létemre:
http://robaj.dox.hu/vevo/vevo.zip
-
Zsadi
őstag
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
Azért mert szürkével írod a klánneved így azt hiszed már leader vagy, így nem akarsz a hatalmaddal visszaélni és ilyeneket kérni!

De a lényeg a 1599HSZ-ben, ne feledjük emberek!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hobby rádiós topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- sziku69: Szólánc.
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Energiaital topic
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Eladó Konfig I5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX5700XT 8GB!
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 192SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG RX VEGA64 8GB CM Masterbox 5 700W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

A darafegyver ártalmait szoktam tapasztalni a szenvedő fél szemszögéből -én nem tudok jól lőni géppisztolyokkal, mert össze-vissza szórják a meggymagot. Így viszont áll az aránytalan erősség... mert aránytlanul sokat szoktam nézelődni a spectben - ruszki mapokon. 
Magam is meglepődtem, de nem okozott gondot, hogy rangot osszon nekem is a szerver pár kör után. - Vagy csak rókaként beszabadultam egy olyan tyúkólba, ahol halomra lőhetem a ''tyúkokat''?

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)