Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
LJoE
senior tag
ettől én is a falnak megyek
mikor ts-en is megy az anyázás, meg chatbe is a sok kis hülyegyerek osztja az észt, hogy kinek a milyét kéne hova és miért, hát menjen bazmeg warozni meg a fasztudja mit csinálni, ez itt azért van elvileg, hogy kikapcsolódjon az ember
ezért is nem másztam fel újabban én sem hosszabb időre,
mert jobban kikapcsolódom valami single player marhasággal vagy egy kis filmnézéssel, vagy más egyéb real life elfoglaltságokkal
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO Kozmosznarancs 256-512GGB Független 1év Apple Gar. Azonnal átvehető.Deák.
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 M5 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Új APPLE AIRPODS PRO 3 GEN bontatlan aktiválatlan 1 év garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ Deák Térnél.
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 17 Pro 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár INGYENES SZÁLLÍTÁS
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 12T /8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest