Hirdetés
- Visszafogott, vékony és vezetékmentes ProArt billentyűzet jött az ASUS-tól
- Nem tiltották be a Teslát Kaliforniában, Robotaxival ünnepelt a márka
- Az ARM részvényeinek eladásában csúcsosodott ki az NVIDIA felvásárlási kísérlete
- Jobb tömörítő algoritmussal kínálja meg a DirectStorage API-t a Microsoft
- Mi történik, ha minden PCIe slot tele van?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pacák
senior tag
Tökegyedül voltam itthon, ezért kivételesen felmentem TS -re, hogy ne legyen akkora a csend - nincs aki rámszóljon, hogy kicsit hangosan beszélek a füles miatt.
Két admin volt fent: a Morzsa és a Mágus. Mindkettő beszélt valami leanról, úgyhogy passz melyik volt.Most utána fogok nézni, hogy mi a bánat a lean, klipp és a ráhúzás, mert lassan idegesíteni kezdem magamat, hogy nem tudom miről van szó. Bár lassan értelmét veszti az egész, mert érzem, hogy a második Kispacák érkezésével elfogy a maradék szabadidőm, talán végetér a második gyermekkorom, és a CoD -ozgatás is.
Lehet, hogy a Ridd volt fenn és a nem a Mágus? Morzsában még biztos vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nipogi MINI PC / Celeron N5105 / 240GB SSD / 12GB RAM
- Bontatlan Lenovo LOQ-83JG002SHV-Ryzen 7 250-32gb-1TB-RTX5050 8GB-144 Hz-35 hó prémium gar-magyarbill
- Bontatlan Lenovo LOQ-83JE00QRHV-i7 13700HX-32gb-1TB-RTX5060 8GB-144 Hz-35 hó prémium gar-magyar bill
- Samsung Galaxy S25 FE, 8/128, tengerészkék
- ID-Cooling CPU hűtő
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- iking.hu Apple iPhone 14 128GB Midnight használt 100% akku 6 hónap garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Két admin volt fent: a Morzsa és a Mágus. Mindkettő beszélt valami leanról, úgyhogy passz melyik volt.