Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- ASRock lapok általában
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- iPad topik
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Major Lion
üzenetére
igen, zavaró körülmény nélkül vagy eleve el sem megy, vagy ha elengedem paranccsal, hogy "mehetsz" akkor futkározik ugyan az erdőben, de füttyre vagy a neve + hozzám parancsra visszajön, gondolkozás nélkül. azzal szoktam bonyolítani, hogy minden alkalommal behívás után le is ültetem, és csak akkor kapja meg a jutalom falatot azért, hogy ne csak odajöjjön, és utána továbbmenjen, hanem értse, hogy most az a feladat, hogy ide jön, és akkor lesz új feladat, ha mondom.
egyébként ugye egy szó szerint az utcáról befogadott, kb másfél éves keverék kutya, amikor befogadtuk az állatorvos saccolása szerint 8-10 hónapos lehetett. innentől kezdve tanulja a dolgokat
#36654 Daffni2
amikor kimegyünk a kertkapun kívülre, akkor felkerül a villanypóráz, a kertkapun belül csak jutalmazással neveljük
tehát szerinted a drágább eszköz megbízhatóbb (esetleg távolabbra is megbízhatóbb) jelet sugároz?
kb 3-4 sétára elég a töltés, a távirányító az kb 5x annyit bír, de a vibra motoros nyakörv az a hidegben 1,5-2 óra folyamatos használat, nyáron mondjuk kb 3 valós óra, és tölteni kell. ez nekem nagyjából heti egy töltést jelent.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fizess az Instagram sztorik anonim megnézéséért!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Milyen házat vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Battlefield 6
- Építő/felújító topik
- Yettel topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Acer Aspire 3 15 A315 FHD notebook - R3 7320U 8GB DDR5 512GB SSD AMD Radeon IGP W11
- Nvidia Quadro FX570
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- MacBook Pro 14" M1 32GB RAM 1 TB 27%-os áfás számla (0449AB)
- Apple iPhone SE 64GB Black Használt, megkímélt állapot 88% akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest