-
PROHARDVER!
Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
Kérdezés előtt kérjük olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
válasz rappit4 #11885 üzenetére
A "gyakran hordoznám" és a 3TB úgy nagyjából egymást kizáró tényezők. Sajnos. Igaz, hogy lehet hurcolni a 3.5"-os meghajtókat is, de ilyen célra sokkal-de-sokkal kényelmesebb egy 2.5"-os. Az pedig nincs ekkorában. Azthiszem 2TB-osat is csak az ipon árlistáján láttam, WD gyártmányt, de többe kerül, mint a 3TB-os, 3.5"-os
WD 2000GB My Passport Fekete WDBY8L0020BBK
WD 3000GB My Book Essential 3.0
WD 2000GB My Book Essential 3.0
De ha messze van a letöltős gép, és a nézős tévé, akkor tényleg hurcolni kell
Vagy a belső vinyós, wifis médialejátszókat kezdi el nézegetni az ember, amiben van torrent. Én is ezt teszem, de még nem bírtam elhatározni magam semmilyen irányba.
Például torrentezni bőven jó egy ilyen is : [link], filmet is lejáttsza, csak nem tudom mennyire jól, milyen a képminőség, 24p lejátszás, satöbbi.
A médialejátszókat pedig általában azért szokták szidni, mert lejátszásra jók, de a hálózatos funkcióik gyengék, szóval az meg letöltögetni nem az igazi.
Ki tudja melyik a jó irány?
Új hozzászólás Aktív témák
A topik a gyárilag összeszerelt külső merevlemezekkel foglalkozik és ad információkat, valamint tanácsokat a vásárlók számára. A külső házak, dokkolók stb. az alább felsorolt társtopikok témájába tartoznak.
Kérünk mindenkit, hogy mielőtt a kérdését feltenné, a téma összefoglalót mindenképpen olvassa el, mert a legtöbb kérdésre a válasz ott megtalálható!
Társtopikok:
• Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
• Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
• Milyen merevlemezt vegyek?
• HDD probléma (nem adatmentés)
• Adatmentés - liksoft - HDD kereső mentéshez
• GPT, MBR
• Particionálás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest