Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Oliverda

félisten

válasz TESCO-Zsömle #2250 üzenetére

2010-ben is egész jó volt az autó, illetve 2013 elején is kvázi önerőből nyertek. Lehet hogy az idei sokkal jobb, de az is lehet, hogy nem, és tényleg csak a körülmények összjátékának köszönhető a múlt vasárnapi. 2-3 verseny és kiderül. Mindenesetre szerintem Arrivabene jól közelíti meg a kérdést:

Arrivabene ugyanakkor tudja, a végső célt még korántsem érték el, s a Mercedes továbbra is előttük jár. „Természetesen örülünk a győzelemnek, de nincs okunk hátradőlni. Már a szezon előtt megmondtuk, hogy két versenyt akarunk nyerni. Most egy már a zsebben van. De hogy ilyen korán jött, az lehet hátrány is. A sepangi különleges verseny volt, és nem gondolnám, hogy a Mercedes autója már nem elég jó. Tehát két lábbal a földön kell maradnunk.”

És ezt a csapat minden tagjában igyekszik tudatosítani. Ennek köszönhető az is, hogy Arrivabene nemet mondott a futamot követő csapatfotózásra, melyet más istállók is meg szoktak ejteni egy-egy győzelem után a garázsuk előtt. „A fiúk azt mondták, menjünk, csináljunk egy győzelmi fotót a boxban. Ahogy a többi csapat is szokta a futamgyőzelmek után. Én viszont azt feleltem: nem, semmi fotózás! Számomra csak egyetlen győzelmi fotó létezik: amit a szezon végén, az elszámolás után készítünk.” (Ha nem is a megszokott módon, győzelmi fotók azért persze így is készültek – de Arrivabene nélkül.)

Új hozzászólás Aktív témák