Hirdetés
-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Win-T
őstag
válasz
spleenszuru #18712 üzenetére
Manualt ha jól értem akkor így lenne jó a bekötés:
De most a pumpa van csak a CPU Fan konnektorra kötve, nem látok sehol ilyen Y elosztót amibe a venillátorok csatlakoznának. Viszont akkor nem tudom azok honnan kapják a villanyt, tényleg szét kell bontani a kötegelést basszus.
De zavaros kicsit, mert az fix, hogy 3 pines csatlakozó van most az alaplapra kötve, te is írod, hogy 3 pines látszik a videóban, de itt az ábrán meg 4 pines minden. Hármassal is működik a fordulatszám szabályzás? (Elnézést ha értetlen vagyok, most van először dolgom vízhűtéssel.)Szerk: Illetve most esik le, hogy én lehet félreértem nagyon a dolgot. A pumpa kábelja megy az alaplapi CPU Fan csatlakozóra oké. A ventillátorokat másikra kellene kötni az alaplapon (Valamelyik chassisra mondjuk?) és semmi közük a CPU Fanhoz?
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- PHP programozás
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Ukrajnai háború
- Óvodások homokozója
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Konzol Screenshot
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozával,12 honap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Legion Slim 5 83DH002EHV Notebook AMD RYZEN 7 8845HS , 32 GB , 1TB , RTX 4060 , 16 WQXGA
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest