- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- OLED TV topic
- Autós kamerák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- CPU léghűtés kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Win-T
őstag
válasz
spleenszuru #18712 üzenetére
Manualt ha jól értem akkor így lenne jó a bekötés:
De most a pumpa van csak a CPU Fan konnektorra kötve, nem látok sehol ilyen Y elosztót amibe a venillátorok csatlakoznának. Viszont akkor nem tudom azok honnan kapják a villanyt, tényleg szét kell bontani a kötegelést basszus.
De zavaros kicsit, mert az fix, hogy 3 pines csatlakozó van most az alaplapra kötve, te is írod, hogy 3 pines látszik a videóban, de itt az ábrán meg 4 pines minden. Hármassal is működik a fordulatszám szabályzás? (Elnézést ha értetlen vagyok, most van először dolgom vízhűtéssel.)Szerk: Illetve most esik le, hogy én lehet félreértem nagyon a dolgot. A pumpa kábelja megy az alaplapi CPU Fan csatlakozóra oké. A ventillátorokat másikra kellene kötni az alaplapon (Valamelyik chassisra mondjuk?) és semmi közük a CPU Fanhoz?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i5-10400H I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch 32GB V2 játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest