- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen egeret válasszak?
- RAM topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
-
PROHARDVER!
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
-
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
Új hozzászólás Aktív témák
-
wolfattila
csendes tag
Sziasztok!
Tudtok javasolni olyan kiegészítőt ahol a HD filmek 5.1 hanggal vannak? A spico nem rossz de a sound csak 2.0 és valahogy nekem a képminőség fakó.
-
vargalex
Topikgazda
-
kutga
félisten
Hölgyek/Urak!
Linuxos Kodihoz (RPI2-n fut) néztem ki a topikban ajánlott HP MCE távirányítót, mivel az akié lesz nem igazán ért a kalibráláshoz, van rá esély hogy dobozból kivéve működjön? Legalább a menüben lépkedés, lejátszás indítás, megállítás.
-
-
Vakbolha
tag
Köszi a frissítéseket srácok!
-
-
KIZS
aktív tag
válasz
huliganboy #8726 üzenetére
A master.zip az éppen legutolsó forráskódból van. Nem tudom milyen állapotú, de szerintem az inkább "nightly" verziónak tekinthető. Nekem mindenesetre nem működött.
-
gamerhun
csendes tag
válasz
huliganboy #8724 üzenetére
Android rendszerem van, es az ottani leiras szerint csinaltam mindent, kiveve a libtorrent telepiteset, mivel a movieshark repoban levo libtorrent-et nem hagyta foltelepiteni, hibaval kidobott allandoan. Itt a hozzaszolasok kozott talaltam egy linket, erre vonatkozoan es abbol sikerult foltelepiteni. Egyebkent amin probalozok az egy Mini M8S II...
-
KIZS
aktív tag
válasz
gamerhun #8723 üzenetére
A telefonomon ugyanez a hiba van és nem tudom megoldani. 5.1 -as Android alatt működött, 6-os alatt már nem.
Egyébként a repóban fent van az 1.0.7b itt: [link], az 1.0.9h itt: [link] és az 1.0.9i itt: [link]
Én az egyik kütyün az 1.0.7-et a másikon az 1.0.9i -t használom.A telefonom egyikkel sem működik.
Az utolsó stabil verzió az 1.0.10, a 1.1.1 valami béta lehet, nálam az sehol sem működött.A libtorrent egyébként kitalálja milyen rendszered van (pl. arm android vagy x64 linux) és röptiben letölti a szükséges .so vagy .dll fájlt és azt használja. Az addon beállításokban a programok között megtalálod és kézzel felülírhatod az ő kitalációját vagy állítgathatsz verziókat, stb.
Az 1.0.9h az trükkös, mert abban benne vannak a .so fájlok, az nem feltétlenül tölti le.De sajnos egyáltalán nem biztos, hogy működni fog.
-
gonorrea
senior tag
válasz
huliganboy #8720 üzenetére
uh bocs tényleg nem kerestem rá
-
huliganboy
addikt
-
gonorrea
senior tag
Üdv, rég voltam itt, de most hibába ütköztem:
egy laptopra (win7) és egy androidra szerettem volna kodi alá moviesharkot, viszont követve a telepítési leírást a http://offshoregit.com... ill movieshark.xyz/repository-t létrehozva telepítés zip fájlból üres a tároló!
Mit lehet tenni ilyenkor?
Pi2-n azóta is vígan fut (jan óta), ill pár hete tettem fel egy pi3ra is -
mexel
veterán
válasz
huliganboy #8715 üzenetére
Már megy a másik távval, alapok megvannak segítséggel.
-
drbodyjr
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Az EHFTV használatához kérnék segítséget. Siker¨lt gond n´lkül telepíteni a repoból. Fut is a program szépen, látom az élö meccsek listáját. Amikor azonban megnyitnék egy linket, szerzöi jogi problémával állok szemben. Próbáltam vpn- használatát, megnéztem az ehf honlapján is, hogy az adások elvben hol elérhetöek. Semmi. Egy helyben topogok.
Valakinek sikerült már élö adást nézni az appon?(Amlogic 912 / Android 6 mediabox, KODI 16,1)
A segítséget elöre is köszönöm!
-
mexel
veterán
válasz
LouiS22 #8712 üzenetére
Kb 8-at próbáltam, a taníthatóktól kezdve eredeti pana távon át, másik médialejátszóét is sőt a sajátját is
valami itt lehet a gond az ssh részen, amikor beírom a parancsot nincs reakció, de mivel ebben gyenge vagyok valószínűleg én tolom el. Az alapokkal kell kezdenem ha lesz időm.
-
mexel
veterán
Közben wetek topikban is írok, itt kihagyom, köszönöm az infókat. Túl macerának tűnik, nem lesz időm rá szerintem kihagyom. Köszi a segítségeket.
-
Polllen
nagyúr
válasz
huliganboy #8703 üzenetére
Az a baj, hogy windows-s gépről van szó. Samba-val tudom, hogy menne.
-
mexel
veterán
válasz
LouiS22 #8699 üzenetére
Az viszont nem egyértelmű hol kell létrehoznom. kb 3 olyan leírást találtam ahol más helyeket írnak.
1: /storage/.config/remote.conf.
2: /root/etc/remote.conf
3: /storage/.kodi/userdata/A másiik: van remote.conf és van keymap.xml. Mindkettő szerkesztéséről írnak. mindegy, nem lesz időm erre azt hiszem
Hamarabb eladom a kütyüt minthogy nekiálljak.
-
capslook
újonc
Sziasztok!
Segítséget kérnék!
A Kodi movieshark repo beállításakor a https://offshoregit.com/MSrepo/plugins/repository.movieshark/ linken nem találja (üresnek mutatja) a zip fájlt, amit telepíteni tudnék.
Van ötlete valakinek?
Nagyon köszönöm!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
- BANKMENTES , KAMATMENTES részletfizetés Laptopok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest