- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- Tápválasztás PC-hez: ne ezt rontsd el – Tech Percek #8
- Panasonic LCD és LED TV-k
- 3D nyomtatás
- Modding és elektronikai kérdések
-
PROHARDVER!
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
-
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gemojo
csendes tag
válasz
Dolphine #7487 üzenetére
Be lehet állítani, hogy a SuperSubtitles legyen az elsődleges feliratszerver.
Rendszer-Beállítások-Videó-Felirat útvonalon.
Van egy olyan elhetőség, hogy alapértelmezett sorozat felirat kereső/film felirat kereső. Itt be lehet állítani, hogy mi legyen az elsődleges feliratkereső. -
ryke1
tag
Koszi az infokat, ezt eddig nem tudtam
-
aky01
tag
válasz
huliganboy #7495 üzenetére
Ezeket a feliratokat nevezik "forced subtitles"-nek.
-
huliganboy
addikt
Nekem a feliratozó oldalakkal kapcsolatban csak az a problémám, hogy vagy az egész filmet feliratozza vagy semmit. Nekem az hiányzik, hogy egy szinkronos filmben lévő arab, japán, mexikói etc. szövegrészek legyenek csak fordítva
-
Imrisko
tag
Tudnatok segiteni az .iso vegzodesu filmeket (fajlt) , hogyan tudom lejatszani kodin keresztul? Van ra egyatalan lehetoseg?
-
flamario
tag
válasz
DonCosta #7486 üzenetére
Sajnos a Sorozatbarát fejlesztője nem akar vagy nem tud reagálni erre felirat kérdésre?
Pedig párszor feltettem már neki a kérdést.
Ha nem lehet megoldani legalább azt irná le , hogy nincs feliratkinyerés és kész.
Még szeptemberben ezt irta Huliganboy:
"Nem tudom, remélem a topicban a fejlesztő majd válaszol. Nekem is hiányzik egyébként. A topicösszefolgalóban van egy hibajegyzék javaslat, oda is beírhatod!" -
DonCosta
tag
válasz
flamario #7482 üzenetére
Ez a kérdés engem is érdekelne. Sorozatbaráton direkt olyan részt választok ki ahol írja, hogy van felirat. De sajnos nem jelenik meg. Külön persze lehet letölteni ahogy a fórumtárs is írja, de ha nem állítom be az Opensubtitles-t akkor nem jönnek feliratok a sorozatbarátról...
Ha megoldható hogy ezek is megjelenjenek az nagyon jól jönne!
-
flamario
tag
Igen működik de csak ha talál véletlenül a beállított feliratszerverről feliratot,
Vagy ha ráégetett a felirat.
Minden sorozatnak saját fordítója van.Ha pc web-es felületen nézem kiírja pl a fordító nevét.
A kodin ha esetlegesen talál nem ez a felirat jelenik meg hanem ami az opensubtilte.org.on van ( más a fordító)
De mint írtam a fordítóknak nem szokása feltölteni a feliratokat az opensubtilte.org-ra.
A VIKI addon is ázsiai sorozatokkal foglalkozik és magyar felirat támogatással rendelkezik.
Nem használja az opensubtilte-t és társait és nem ráégetett feliratok. -
flamario
tag
Az lenne ujra a kérdésem a fejlesztőhöz AKY? , hogy a sorozatbarát esetén miért nem jelennek meg a a feliratok.
Raspberry/Kodi 16.0. (15-2-isengard)Nem arra gondolok, hogy töltse le a felirat plugin-al a felirat szerverekről( mert oda nincsenek is feltöltlve a sorozatok feliratai, hanem arra hogy azt jelenítse meg azt ami a streammel együtt jön.Ami a SB oldalán is megjelenik.
Webes felületen van felirat a CC bekapcsolásakor.
A feliratkinyerése engedélyezve van a kodin.
De mint irtam más módszer nem jó mert ezekhez a sorozatokhoz a magyar felirat készítői nem töltik fel a feliratszerverekre a feliratokat csak a sorozatbarátra a filmrészek mellé.
Ezért látható pc ről a felirat.
Érdekes hogy a viki kiegészítő ahol ázsiai sorozatok vannak ott szépen hozza a feliratokat.
A viki hasonlóan működik mint a sorozatbarát. Nem kell neki a feliratszerver !!!(nem onnan tölti be!),és nem ráégetett.A magyar nyelvet belehet állítani defaultra és ha van a vikin azt tölti be, ha nincs akkor angolt.
köszönjük.
Nem tudom van-e megoldás vagy felejtsük el as sorzatohoz a saját feliratokat -
dh66e
veterán
Értem.most olvastam a másik helyen is a válaszokat.
Mindenkinek köszönöm a segítséget.LE képes lejátszóm nincs,Linux pedig nem az én világom.Hagyom ezt a vonalat majd egy későbbi időszakra amikor több időm lesz rá na meg olyan rendszerem ami kezeli is.
Még egyszer köszönöm!huliganboy
Neked ez tuti segít megcsinálni a beállításokat.[link]
Sok sikert hozzá!szerk:A következőt légyszi töröld 2x sikerült.
Köszi -
gurabli
őstag
Most nézem a meccset
Telefonról irok, ezert nem tudom szerkeszteni rendesen...
Sajnos nem a legjobb csomag, nem minden picon 400x felbontasu, egyszeruen nem volt még idom githubon frissiteni a service reference adatokat, lecserélni a piconokat... De mind transparent és elvileg a jelenleg aktuális logó, valamint benne van az összes magyar csomag, beleertve a DVB-T is, es service reference, így minden tisztességes backend/frontend támogatja.
Csak kellene egy m5 es m5 hd logó, lehetőleg svg vektor, esélyem nincs mostanában megrajzolni. Ha valaki nekifog, akkor keszitsen belőle fehér változatot is, mert szinte minden esetben az kell.
Ma vagy holnap feltoltom, itt lesz a link.
-
gurabli
őstag
válasz
turulbird #7469 üzenetére
Windows alatt szetintem backendnek Dvbviewer Pro, rettentően jó. A kliens lehet bármi itt is.
Linux alatt backend: VDR vagy Tvheadend. Előbbi nagyon stabil és egyszer jól beallitva láthatatlanul teszi a dolgát. Utóbbi sokat fejlődött, most már "versenytársa" a VDR-nek. Egy ideje használom, igazából teljesen jó, de elég gyenge az USALS támogatás, valamint a VDR kevésbé terheli a rendszert, bar mindkettő minimális eleve. -
róland
veterán
Az csak kliens hozzá. De neked a szerver kell, amit csak Linuxhoz fejlesztenek: "Tvheadend is a TV streaming server and recorder for Linux, FreeBSD and Android supporting DVB-S, DVB-S2, DVB-C, DVB-T, ATSC, ISDB-T, IPTV, SAT>IP and HDHomeRun as input sources." idézet a honlapjuk kezdőoldaláról. Ha nagyon muszáj, Windows10-re telepített Ubuntun lehet futtatni.
De sokkal egyszerűbb LibreELEC-en kipróbálni. Annak a tárolójában egész friss változat van a szerverből [link]. Van 4.0 és 4.2 verzió is. Jelenleg a 4.0 az aktuális kiadás: [link].
-
dh66e
veterán
válasz
turulbird #7469 üzenetére
Nem tudom még nem sikerült működésre bírnom win alatt.(ez az én bénaságom)
Másik fórumról kaptam egy infót igaz beta,de talán fejlesztik folyamatosan winre. Nekem tettszik az egyszerű kezelőfelülete.
Vagy arra gondolsz hogy ezt próbáltad és halott a dolog ne is erőlködjek miatta? -
gurabli
őstag
Sziasztok!
Összeraktam a teljes S0,8W (magyar vonatkozású) piconokat és a hazai DVB-T is megvan. Mind transparent, de sajnos van köztük különböző felbontás is (egyszerűen nem volt időm mind elkészíteni rendesen).
Van valakinek rendes m5 és m5 HD piconja, transparent white? Vektort nem találok sehol, megrajzolni most nincs időm. Ha más nem marad, akkor a meglévő png-t átdolgozom.
Akit érdekel a picon-pack, service reference, nem snp, akkor szívesen feltöltöm. TVHeadend, VDR, ENIGMA2 alatt működik.
-
Imrisko
tag
válasz
huliganboy #7466 üzenetére
Igen a tobbi OK
-
Imrisko
tag
válasz
huliganboy #7463 üzenetére
azt kikapcsoltam es 600 MB elonyt allitottam be
-
Imrisko
tag
szeretnem megkerdezni 3D filmek lejatszasaval van gondom. HunC probalom elinditani a filmeket es eggyiket sem tudom megnyitni. 2% kent tolti a filmet elsotetul a kep utana felkinal beallitast nyomok egy OK gombot es ujabb 2% tolt le. Mar eljutottam 80%-ra es a film nem indul. Nemtudom mi lehet a gond. Ha esteleg valaki tudna nekem segiteni.
-
dh66e
veterán
válasz
huliganboy #7458 üzenetére
Nem kodihoz kéne.
Semmit sem tudok róla (szó szerint) és kellene tudnom egy dune médialejátszó iptv pluginjához EPG forrásként hogy tudjam kezelni/(kipróbálni egyáltalán.Mondjuk első körben azt lenne jó tudni hogy win10-en lehet e bármit is kezdeni vele vagy csak linuxos rendszereken megy.
(#7459) Balinov
Köszi! -
dh66e
veterán
Srácok!
Először is elnézést az offért.
Nos ha valaki tudna segíteni az alapoktól tvheadend-el kapcsolatban vagy ha van rá topik akkor az is segítség volna...mintha itt olvastam volna hogy használja valaki. -
unicumnext
aktív tag
Sziasztok!
Pár napja küzdök a Kodi-val, sorozatok esetén egy mappába van ömlesztve nekem.
Nem lehet megoldani, hogy ne kelljen minden sorozatot mappába tennem, hogy megtalálja?Köszi!
Next -
Balinov
titán
válasz
LouiS22 #7441 üzenetére
igen, az abban irtak szerint probaltam beloni Droid6+Jarvis alol, de valszeg valamit elirtam. Es igen, az elso hsz is megvolt, tobb izben. Nem kell ám azonnal leszedni az embert a 10 kormerol. Mindegy, figyelek, olvasok, kiserletezek es legkozelebb korultekintobb leszek kerdezes elott. Písz
szerk:
#7452, dugynok: OK, ertem, ize, igy mar nem ertem.de miindegy is, ugy latom mindenkepp erdemes par oldalnyi topikot visszaolvasni tanulasi celzattal -
Alfa73
újonc
-= Kodi (v16; Windows7) MKV lejátszási probléma =-
Sziasztok!
Tudom, hogy off-topic de kezdek megörülnia következőtől:
Adot egy HTPC Windows7-tel ami tökéletesen lejátssza az MKV file-okat a 5Kplayer-rel.De bármit csinálok a Kodi-ban ugyanazok a filmek képe töredezett, a hang akad.
Már napok óta túrom a netet, hogy mi lehet a gond. Feltettem már a Matroska full pack kodekket, de nem változott semmi.
Kodi felület Aeon nox.Mit és hogyan állítsak, hogy a Kodi is tudja lejátszani az MKV filmeket és ne kelljen kilépnem belőle és a 5Kplayer-rel néznem.
Hálás köszönet előre is!
-
kalifa777
tag
Sziasztok!
Be lehet valahol állítani, hogy pl. f4mTester (illetve különböző segédprogramok) ne látszódjanak a menübe?
Különösebb problémám nincs velük csak kicsit furán néznek ki a rendes addonok között.
Köszi -
-
Spuri2000
senior tag
Van olyan IPTV kliens amivel fel is tudok venni vagy legalább timeshift funkciója van?
-
Balinov
titán
válasz
dugynok #7434 üzenetére
az kici kinai kezek altal elore rakottat kb 5perc ismerkedes utan gyalultam, aztan lett a Play store-rol Jarvis. Kiprobaltam az elmult 2 honapban csomo addon-t, lehet valami bekavart, szoval most rakom ujbol a kodit frissen
szerk: friss install megvolt, ugyanaz, reinstall utan elso dolog, simpletv addon konfigural, enable, aztan TV a system-ben engedelyez. kodi ujraindit, de meg mindig nincs tv.
Valszeg valami nuansznyi, nekem nem feltuno dolog szivat, csak nem birok rajonni
-
Balinov
titán
Sracok, hasznaltam a keresot, de nem sok sikerrel
TOpikgazdak jovolotabol PVR IPTV SImple CLienttel hasznalnam amaz ominozus m3u fajt Jarvis alatt egy droid 6-ot futtato nexbox a95x-en.
M3u, epg-t sikeresen beallitottam, de az addons-pvr clientsnel ezutan nem tudom elinditani. Csak a configure, update/auto updaten uninstall/;disable/changelog aktiv.
Beallitasok, TV-nel enabled, de client specific settings (amire ramenve a simlple iptv configuralasahoz kene ugrani, nem tortenik semmi.
Ezt leszamitva latszolag minden OK, de a KODI fomenujeben se tv, se live tv menu nem jelenik meg
Merre induljak el? MS addon fennvan, de az iptv kliens nem onnan (zip vagy repo) telepitettem
Ha nagyon muszaly, nem zarkoznek el egy komplett kodi gyalutol
Koszi
~B -
KVZacc
csendes tag
Sziasztok!
A sorozatbarát plugin okoz napok óta fejfájást nekem, de már teljesen tanácstalan vagyok.
2.0.8 van fent mindenhol, működő account-om már van ezer éve.
A jelenség: Kedvencek már a plugin menüjéből halott, ABC alapján az évadba való belépésnél akad el. Ezt szűz install-nál is reprodukálja.
Tesztelt rendszerek:
RPi2: Openelec 6.0.3 (Kodi 15.x), Libreelec 7.0.2 (Kodi 16.1)
Linux: Kodi 16.1Linux-os gép esetén még érdekes, hogy munkahelyemen pénteken (10.14) rendben működött (T a provider), itthon ugyanaz a jelenség, mint az RPi esetén (Digi a,provider). Utóbbinál már a jelszavazás óta fennáll a probléma.
A hibáról készítettem némi debug-ot is. Valószínűleg ti többet értetek belőle, mint én.
[link]Könnyedén el tudom fogadni, hogy hálózati gubanc is okozhatja, de akkor mi? DNS szerverek rendben, lokális, Digi, Google DNS-nél is ugyanaz a helyzet. Böngészőből rendesen elérem a sorozat-barat.club-ot.
-
flamario
tag
Shani repo-ról van szó (bocs)
-
zenwalk
senior tag
Sziasztok
NCTV nem enged belépni. helytelen felhasználónév vagy jelszó, esetleg előjött az I'm not a robot captcha. Próbáld meg később.OSMC alatt telepítettem a kiegészítőt. Ilyenkor mi a teendő?
-
flamario
tag
A plugin feltelepült rendesen .
Az adokat (adókat)kilistázza. De klikkelés után nem jelenik meg semmi
Mi lehet a baj. WIN7/ Kodi Jarvis 16.1
köszi -
Keef_Lee
senior tag
válasz
huliganboy #7420 üzenetére
Ez a pvr inkább távirányítás és belső hálózaton elérhető a kodin az adás.
Itt egy bemutató, de érdekes, hogy az is droidon mutatja be.
https://www.youtube.com/watch?v=fzCuNFRn-QA -
Keef_Lee
senior tag
T95X Amlogic S905X tegnapi sütésű Libreelec 008-as.
A VU+/Enigma2 PVR kliensen keresztül jövő SAT hangja csak buborékol. (Mivel a SAT beltéri st-je mpeg2, lehet, hogy az a gond?) Lehet, hogy a mpeg2 key vásárlása segítene?
Most a 22-es csapdája van:
- Droid alatt "gyárilag szállított" Kodi: nem is működik ez mert nincs rajta és nem is lehet rá pvr klienst rakni.
- Droid alatt Google áruházi Kodi: megy a pvr lejátszás, hang is jó, de minden lejátszás leállítása után kilép ("befejezte futását...") a kodi.
- Droid alatt vidonme: ugyanaz mint előző sorban Kodi.
- LE 008: Van PVR kliens, működik, alacsony erőforrásigény: hurrá! Csak blugyog a hang, így használhatatlan.
Valakinek van még ötlete? Vagy én akarom valami különleges dologra használni? (rpi-n ezek működnek osmc-vel. Linux mint-en Kodival is működik. Lubuntuval kodival is működik. Samu tableten lollipoppon kodival is működik.) -
urgoz
aktív tag
Ugyanehhez a pluginhoz újabb magyar tartalom:
Mindigtv élőHa minden igaz, megy külföldről is... -
urgoz
aktív tag
Most kezdem felfedezni a Shani féle Livestreams Pro plugint. Nagyon klassz cucc, mert dinamikus linkeket is fel tud dolgozni.
Shani repo-ból telepíthető.
Elsőre csináltam egy tök egyszerű XML fájlt a magyar HbbTV linkek kezelésére. Biztos nem túl profi, de működik
Ha felraktad a plugint, akkor a plugin beállításaiban menj a második fülre (Add Source), a Choose Source Type-t váltsd át Enter URL-re, és másold be a fenti pastebin linket. Ezután klikk az Add Source-re, majd egy nevet kell adni a listának. Utána a pluginból nézhető a 6 csatorna (Fix TV, Euronews, Fit HD, Fishing & Hunting, C-Music, iConcerts)
A tvaddons fórumán van a kiegészítőnek egy topicja, ahol sok működő xml-t találhattok.
-
urgoz
aktív tag
válasz
rabalint #7409 üzenetére
A vk-s videó még megy, ha átváltasz a Video Stream No2-re.
De itt a direkt link:
https://vk.com/video-29183858_456240574 -
hyper83
tag
Sziasztok,
probaltam live stream meccset nezni az M4 sport addon-al, de amikor a felugro ablakban felbontast kellene valasztani, nem latok semmi opciot. Csak nalam nem mukodik vagy masnal is hasonlo a problema.
Koszi!Udv
-
kobold4545
újonc
Sziasztok !!
Jelezném a fejlesztők felé a movieshark 1.9.0 illetve a movieshark cc 0.0.8 verzió nem műkszik frodó alatt
megszünt a támogatotsága vagy más baj van vele a régebbi verziókkal megy választ előre is köszönöm !
-
w.miki
veterán
ipTV kliens esetén van arra lehetőség, hogy a HD csatornákat is SD-ben töltse le?
Sajnos elég lassú a netem, és ha HD csatornát néznék, az nagyon darabos, másodpercenként az előtöltés üzenetet nézegethetjük.
(esetleg van lehetőség több SD csatornát betenni pl. sportcsatornák esetén?)
-
urgoz
aktív tag
-
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB KOLINK Observatory Lite TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest