-
PROHARDVER!
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
-
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ok, köszi a feedbacket!
Haladtam egy kicsit az EPG-vel is. Jelenleg itt tartok:
Ugyan manuálisan csak egyelőre, de össze tudja szedni az EPG-t. Mielőtt bárki keresné, ez még nem publikus, mert messze nincs kész, egyedül a csatorna exportot raktam fel Githubra, mert az stabilnak bizonyult már. Egyelőre viszont az sincs kint az MSrepóban, csak a forráskód.
Tök jó, mert itt a dátumozás nem olyan bénán van megoldva, mint a Vodka esetén volt, hogy időszámítások közti átállás előtt exportált adatok rossz idővel voltak betöltve, illetve aki nem magyar idővel használta a kiegészítőt, annak rossz időpontokat jelzett ki. Itt rendesen a Kodi igazítja be az időzónához az időket.
Viszont egyelőre nem tudtam a műsorokról kategóriákat kiszedni, illetve színészeket és rendezőt is max egyesével lehetne begyűjteni műsoronként, amit nem merek lefejleszteni, mert lefejez a szolgáltató, hogy dosolja a sok user. Még meglátom mit tehetek, de ez egyelőre visszalépésnek tűnik a korábbi állapothoz képest.
Régi műsorok visszajátszása még nem lehetséges, de majd jövő héten dolgozom azon is, illetve megcsinálom, hogy automatikusan gyűjtse be mindig a friss epg-t.
Mennyire kritikus szerintetek, hogy nincs rendező és színész lista a műsoroknál? Ami van egyelőre, az műsor cím, gyártó ország, leírás, ikon, epizód és évad sorszám, illetve epizód cím.
-
Avayasoft
aktív tag
-
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ARCTIC Liquid Freezer II 420 vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! H310CM i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1660S 6GB Fractal Design Focus G 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest