Új hozzászólás Aktív témák
-
a többi fejlesztő csak(!) androidra fejleszti az appját, sokszor fizetős pro változattal. jobban ráér "tákolni", az OS limitációit megkerülni... a kodi ezer eszközre létezik, halál lenne mindenféle gányt készülékspecifikusan követni, megoldani. csinálnak egy általános alkalmazást, ha a fw szabványos, akkor megy is rajta gond nélkül.
ha a juzerek 80%-nak megfelel, hogy csonka funkcionalitást kap, hajrá
(apámnak is azt vettem, bele is őszültem, mire fixáltam a jogosultságokat a kodinak megfelelőre... ez van, ez ezzel jár, de nem fogok a kodisokra köpködni az MXIII gyártója helyett)
egyébként sokszor nem is a fw a hibás - hanem a google: 6.0 előtti android sok dologra alkalmatlan, ha médiaeszközön használnád... de persze a fw fejlesztő ügyeskedik, hogy mégis legyen pl hd hang, aztán emiatt meg más rohad be...
én most teszek egy próbát az amazon fire tv stick-jével... hátha. tudom, hogy ennek is bőven vannak limitációi, de a fw támogatás legalább adott (és persze az ebből adódó korlátozások is
)
Új hozzászólás Aktív témák
- LG OLED48C43LA 2 Év Gyári Garancia
- Samsung HW-Q64GC Soundbar 3.1ch, Dolby Atmos, Vezeték nélküli mélynyomó
- Hisense U5120GW 5.1.2 csatornás Hangprojektor 510 W teljesítmény -Dolby Atmos és DTS:X támogatás
- szinte új AirPods 4 Apple garancia iStyle vásárlás
- SAMSUNG (QE75QN900ATXXN) 190CM 8K NEO Q-LED ! AKCIÓ!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3081
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest