Új hozzászólás Aktív témák
-
dwiki
senior tag
Egy olyan kérdésem lenen, hogy hogyan lehet megváltoztatni, hogy milyen adatbázisból olvassa be a filmadatokat? Odáig eljutottam, hogy hozzáadtam port.hu-t, de megváltoztatni egy olyat amit végig scannelt az alapbeállításúval, nem tudtam.
Fogtam hozakodtam újra, így már újként be tudtam állítani port.hu-t, de így meg most kétszer van fent ugyan az a mediatár.
Illetve arra se jöttem ré, hogy tudom törölni a fennlévő egyiket... És ez lenne a második kérdés, hogy tudom törölni az egyiket?
Nem látok ilyen lehetőséget sem...
Harmadik kérdés (bár erről valahol olvastam), elég sok dolgot rosszul azonosított be port.hu alapján. Manuálisan hogy tudom az adott filmeket javítani ? (oylan szinten rosszul hogy film maga tök más mint amit adott neki)
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Spórolós topik
- Metal topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85M-D3H B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest