Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OnePlus Pad 3
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
dwiki
senior tag
Egy olyan kérdésem lenen, hogy hogyan lehet megváltoztatni, hogy milyen adatbázisból olvassa be a filmadatokat? Odáig eljutottam, hogy hozzáadtam port.hu-t, de megváltoztatni egy olyat amit végig scannelt az alapbeállításúval, nem tudtam.
Fogtam hozakodtam újra, így már újként be tudtam állítani port.hu-t, de így meg most kétszer van fent ugyan az a mediatár.
Illetve arra se jöttem ré, hogy tudom törölni a fennlévő egyiket... És ez lenne a második kérdés, hogy tudom törölni az egyiket?
Nem látok ilyen lehetőséget sem...
Harmadik kérdés (bár erről valahol olvastam), elég sok dolgot rosszul azonosított be port.hu alapján. Manuálisan hogy tudom az adott filmeket javítani ? (oylan szinten rosszul hogy film maga tök más mint amit adott neki)
Új hozzászólás Aktív témák
- Star Trek
- LEGO klub
- Háztartási gépek
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gitáros topic
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME Z790M i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 TI 12GB Zalman Z1 Plus EVGA 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest