Hirdetés
- 11 az 1-ben Thunderbolt 4 dokkolót készített az Apricorn
- CUDIMM DDR5 memóriák jönnek nyáron a v-color műhelyéből
- Megszorongathatja a nyugaton elterjedt konkurenciáját az UNIS villámgyors SSD-je
- A letisztult belsőt szereti a GameMax E-ATX-es miditornya
- Boncasztalon a Keychron K3 Max és Q10 Max billentyűzete
-
PROHARDVER!
Az új hardverapróban beépített értékelési rendszerét használd, de ha szeretnél, itt is adhatsz e szabályok betartásával:
- akkor értékelt, ha már nem fog megváltozni a véleményed!
- rögzített pontokat az értékelésből nem törlünk
- hozzászólásodban szerepeljen a hozzászólásban üzletfeled neve, linkeld a megkötött üzletről szóló apróhirdetést és az üzletfél adatlapját is. például: kukoricajános: piros pont, mert megvettem ezt.
- hozzászólásod NE tedd OFF-ba, ezt a Topikgazdák teszik, ha lepontozták!
Aktív témák
-
langward
tag
válasz
Richieke_85 #9691 üzenetére
Kérnék egy pirosat Richieke_85 kollégának (barátnőjének
), ramokat vett tőlem. Pontos, megbizható üzletfél.
-
csizs
aktív tag
Piros pontot kérek vittuka részére IBM r40-es laptop üzletért.
-
averes1
csendes tag
-
kárátékutyá
őstag
Kérek szépen egy PIROS pontot Eternitys fórumtársnak ezekért a füldugókért. . Utalás után 48 órával kézben voltak a termékek. Gyors, segítőkész, nagyon kedves eladó!
-
lotTóni
tag
Üdv.!
Kérnék egy nagy pirosat cinkoxid kollégának az ebben az üzletben tanúsított magatartásáért vevői oldalról.
Valamint koczka júszernek a kis Vertex-ért.Pöpec áru,megbízható,rugalmas eladó!
-
imre680223
csendes tag
Ezért az üzletért jár a piros pon jo kiss ramok köszönőm mindenkinek ajálóm
-
paleinho
senior tag
Kérnék pirosat atidadi fórumtársnak, freezer xtreme hűtőt boltoltunk
-
spywear
tag
Kérnék piros pöttyöt [Nikolaidc] kollégának [ezért az üzletért] köszönöm a gyors lebonyolítást!!
-
Neoteric
addikt
Pazzi-nak kérnék egy piros pontot, ezt az iPad-et vettem tőle.
Személyesen találkoztunk előre megbeszélt időpontban, korrekt, megbízható! -
zed1983
őstag
Egy pirosat kérnék medvetalp78-nak ezért a telóért! Köszönöm
-
Hellboy4
tag
Pirosat kérnék uniprint nevű tagnak, egy alaplapot vettem tőle procival és rammal, minden rendben volt én jeleztem, hogy kések pár percet, nem volt neki gond megvárt!
Ajánlom őt mindenkinek! -
Brucehun
aktív tag
Piros pontot szeretnék kérni nielfunk. kollégának, a gyors és korrekt üzletért!
-
McSzaby
őstag
Hatalmas pirosat Proci85 kollégának, mert fantasztikus üzletet kötöttem vele. Rendes, becsületes és korrekt üzletember!
-
pocokxx
Közösségépítő
Szeretnék egy megérdemelt pirosat dark27 kollégának, akitől egy egeret vettem. Gyors, korrekt, és segítőkész eladó, jó szívvel ajánlom.
-
törölt tag
-
Eternitys
aktív tag
Egy pirosat szeretnék kérni [kárátékutyá]-nak, [aki innen vásárolt füldugókat].
Megbízható, és rendkívül szimpatikus vásárló aki gyorsan, és szinte azonnal fizetett. Bárkinek bármikor ajánlom, és köszönöm a gyors, korrekt üzletet! -
Alien83
senior tag
ayo számára kérnék egy pirosat, mert vásároltam tőle. Gyors volt és korrekt!
Köszönöm.
-
Dinter
addikt
Oranos számára kéretik beíratni egy pirospontot, cpu-t és alaplapot vettem tőle
-
Kőagy117
csendes tag
[link]-től kaptam egy jó tippet ezért kérnék 1 pirosat ChrisG-nek a jó tippje miatt
-
Francia91
veterán
Piros pontot kérek Chaser fórumtársnak a ThinkPad T500 HDD Caddy-ért. Gyors és jó üzlettárs!
-
Rexton
tag
Szeretnék kérni két porospontot Fancy-boy - nak.
Először egy hasonló üzletért
A másodikat azért, mert nem használtam fel a kupont, és még ő kérdezett rá, hogy visszavásárolja-e. Közben szabadon tovább is adhatta volna akár. Nagyon korrekt ember, ajánlom mindenkinek!
-
akosakosz
csendes tag
Sziasztok!
-Deluxe- fórumozónak kérek szépen egy pozitív értékelést, egy HD5830-as VGA-ért.
Köszönettel! -
Mercutio_
félisten
-
SAABPEPE
tag
Szeretnék kérni egy pirosat vanye kollégának a Tomb Rider vásárlásáért . Gyors megbízható pontos bátran ajánlom mindenkinek !
-
rupyb563
tag
Hali.
Kérnék 2 hatalmas PIROSAT bevésni maxxenergie kollégának, az alábbi termékekért :
és
Üdv,
rupyb563 -
Zotya984
senior tag
Pirosat kérek Lui76 -nak a Phenom II x2 560BE (C3) prociért. Nagyon korrekt eladó.
-
Mayall
tag
Kérnék egy pirosat Winner_hun fórumtársnak ezért az üzletért.
-
ocsikeje
csendes tag
TripleB nek kérnék egy nagy pirospontot! Jó termék, jó áron, és rugalmas eladó. Ajánlom mindenkinek!
-
netcore
tag
mtomika köszi ismét a gyors pontos üzletet , fóliát csak tőle!!
-
ClaydovE
aktív tag
Piros pont jár kris8360 fórumtársnak 2 db ps3 játékot vettem tőle, kifogástalan állapotban.
-
vlaho
aktív tag
Piros pont jár H.Ezredes-nek ezért az üzletért.
-
diegho
nagyúr
Kérnék egy pirosat jotanka fórumtársnak a memóriakártyáért.
-
übiii
tag
Piros pontot kérnék bozsoki93 fórumtársnak a gyors és korrekt üzletért, melynek tárgya egy CS 1.6 steamgift.
-
noidslu
csendes tag
horiza1 kollégának kérnék szépen piros pontot a MATRICÁK!91 üzletért
-
djsnail
tag
Üdv!
Pirosat szeretnék ezért az üzletért cancer98 kollégának.
-
Dexter-2000
őstag
válasz
Dexter-2000 #9630 üzenetére
Ezt a Wildfire S -t vettem tőle
-
adi mester
aktív tag
válasz
DellAxim #9273 üzenetére
Piros pontot kérnék DellAxim kollégának, ezért az üzletért: EKL AG
Illetve piros pont jár Blabcsi kollégának is, ezért az üzletért: BeQuiet! tápMind a két üzlet során korrekt vásárlókkal ismerkedhettem meg, akiket mások számára csak ajánlani tudok. Köszönöm az üzleteket, minden jót az alkatrészekhez!
-
ScrapUnit
aktív tag
Ezzel a HDD-vel kapcsolatban kérnék egy pirosat Mr.Devil91 kollégának, minden rendben zajlott!
-
Dexter-2000
őstag
Pirosat kérek Tomkó ph tagnak, teljesen korrekt korrekt.
HTC Wildfire S -t vettem tőle -
helkis részére kérnék egy pirosat ezért az üzletért. Nagyon korrekt, gyors és megbízható partner volt!
Köszönöm
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz
kárátékutyá #9353 üzenetére
Viszont pirosat kérnék kárátékutyá fórumtársnak a korrekt üzletért.
Egy Fiio erősítőt vásárolt tőlem, minden rendben volt. -
nagyonnagym
csendes tag
Kérek egy pirosat ehesvagyok-nak,ezt vettem tőle!
-
kj0
tag
blacky79 kollégának kérnék egy piros pontot. Vettem tőle egy HP DV9000 LCD panelt .
Nagyon korrekt eladó. -
mark777
csendes tag
Egy piros pontot kérek Steve(AMD) -nek a korrekt, pontos üzletért
[ Módosította: CoolMan ]
-
nb18
tag
Piros pontot szeretnék kérni Kevin's kollégának ezért az üzletért.
-
nagyonnagym kollégának szeretnék egy pirospontot kérni ezért az üzletért. Minden rendben ment, a termék a leírtaknak megfelelő, hibátlan állapotú. Köszönöm.
-
aDM|RaL^
őstag
Sziasztok, lehet, hogy nem a legmegfelelőbb topic, viszont történt egy kisebb problémám egy PH üzlet lebonyolításakor, amit szeretnék rendezni, és ehhez kérném egy moderátor/mediátor/sala segítségét.
Soha az életben nem volt gondom kb. 10 év - 100+ eladott/vett dolog alatt a hardverapron eladással, vétellel, ez az első ember akivel ilyen szinten "összeakadtunk", és vatera szintű csalási sémába fordul.
Van olyan, hogy az egész történetet/levelezést privátban továbbítom az oldal gazdáinak tanácsot kérve?
Üdv,
admiral
-
Pirosat kérnék N_A_S kollégának, ezért a prociert, korrekt, megbízható, az eddigi üzletek alapján.
-
Bruce.lee
csendes tag
Szintén jár a piros aveos kollégának megbízható bátran ajánlom!
-
N_A_S
veterán
Sipi8 kollégának kérnék egy nagy pirosat, a következő üzletért: Corsair H100i
Korrekt, megbízható, pontos!
-
ny.erno
tag
[link] Jár a piros Bitpork-nak is! Gyorsan, rugalmasan, és normális áron adott el egy iPhone 4et.
-
zUlU53
tag
Sziasztok!
Szeretnék betolni egy nagy pirospöttyöt ladislao80 fórumtársnak a rendkívül korrekt és rugalmas hozzáállásért és gyorsan lebonyolított üzletért. Akinek kindle e-book olvasó kell, feltétlen ajánlom őt!
-
-
politomi
tag
Szeretnék egy nagy pirosat kérni KRoy19 eladónak a zökkenőmentesen lebonyolított cpu vételért.
Utaltam előre, minden a legnagyobb rendben ment. -
sunnyi
csendes tag
Egy pirosat kérnék: Balupapa-nak: http://hardverapro.hu/tag/balupapa.html
ezért az üzletért: http://hardverapro.hu/apro/ocz_vertex_2_60gb_ssd_elado/hsz_1-50.htmlKöszi!
Aktív témák
Hirdetés
- Steam Deck 256GB LCD Kiváló/Karcmentes állapot
- Samsung Galaxy S24 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23+ 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- MSI RTX 3070 Gaming X Trio - hibátlan - dobozos - eladó!
- Bomba ár! Huawei Matebook 14 - i7-10GEN I 16GB I 512SSD I Nvidia I 14" 2K Touch I Cam I W11 I Gari!
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Apple Watch Series 9 45mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest