Hirdetés
- 11 az 1-ben Thunderbolt 4 dokkolót készített az Apricorn
- CUDIMM DDR5 memóriák jönnek nyáron a v-color műhelyéből
- Megszorongathatja a nyugaton elterjedt konkurenciáját az UNIS villámgyors SSD-je
- A letisztult belsőt szereti a GameMax E-ATX-es miditornya
- Boncasztalon a Keychron K3 Max és Q10 Max billentyűzete
-
PROHARDVER!
Az új hardverapróban beépített értékelési rendszerét használd, de ha szeretnél, itt is adhatsz e szabályok betartásával:
- akkor értékelt, ha már nem fog megváltozni a véleményed!
- rögzített pontokat az értékelésből nem törlünk
- hozzászólásodban szerepeljen a hozzászólásban üzletfeled neve, linkeld a megkötött üzletről szóló apróhirdetést és az üzletfél adatlapját is. például: kukoricajános: piros pont, mert megvettem ezt.
- hozzászólásod NE tedd OFF-ba, ezt a Topikgazdák teszik, ha lepontozták!
Aktív témák
-
knarpad felhasználónak piros pontot adok, az al10b31 akkumulátor üzlet lebonyolításában. Minden a megbeszéltek szerint zajlott.
Köszönöm. -
echterion
nagyúr
Jár a piros pont ezért az üzletért Bugfix1984 kollégának. Megbízható eladó, kiváló áru, ajánlom mindenkinek.
-
Brynon
csendes tag
Kérnék egy pirosat MrOlaszkoma kollegának a hibátlan üzletért
-
solaris7
tag
Kérnék egy pirosat [norbyone] fórumtársnak ezért az üzletért palmrest Pontos, gyors és megbízható,ajánlom mindenkinek.
-
spywear
tag
[Ezért az buisness-ért] szeretnék kérni egy pirosat [k810] kolléga nönek!
-
k810
aktív tag
Piros pontot küldenék spywear felhasználónak ezért az üzletért.
-
Neoteric
addikt
Mateosz-nak kérnék egy pirosat, 3db Kingston memóriakártyát vettem tőle. Előreutaltam, csomag érkezése után pár napra meg is kaptam. Korrekt, megbízható!
wtf, mióta lett ilyen gagyi a hajolós smiley?!
-
dark2
tag
Nagy piros pont jár alaphang fórumtársnak a Hatalmas készlet darabáron topikban történt memóriacseréért!
Megbízható, ajánlott üzlettárs! -
DrakeWood
csendes tag
Pirospont Matyee kollégának a megbízható vásárlásért
Gyors, korrekt partner -
Yutani
nagyúr
Kérnék tilus fórumtársnak egy pirosat ezért a bizniszért.
-
Titi vezér
csendes tag
Hatalmas piros pontot kérnék,po1son kollégának,steam kódokért nyugodtan keressétek.
-
apóka
aktív tag
válasz
hobbiletolto #9596 üzenetére
hobbiletolto részére kérek pirospontot. Minden rendben volt.
-
no1r
őstag
szeretnék piros pontot adni neptunes4you fórumtársnak ezért. Küldeménye hiánytalanul megérkezett, segítőkész volt és rugalmas.
-
alaphang
csendes tag
Piros pont jár dark2 társunknak Hatalmas készlet bagóér dbáron üzletben való részvételért.
Megegyeztünk, cseréltünk és nem volt gond. Csak így tovább.
Üdvözlettel: alaphang -
kano
nagyúr
Kérnék egy piros pontot nemtomivan kollégának ezért az üzletért. Nagyon korrekt, rugalmas és türelmes eladó.
Köszönöm. -
z123456789
addikt
Jár a pirospont blackvinylnek ezért a hirdetésért.
-
zsolty1
csendes tag
Ugyszinten pirosat kerek [nsban] kolleganak . Korrekt uzletfel. Erdemes vele uzletelni.
-
zsolty1
csendes tag
Kernek ugyszinten egy piros pontot http://hardverapro.hu/tag/nsban.html -nak. Korrekt uzletfel. Erdemes vele uzletelni. http://hardverapro.hu/privat/nsban/listaz.php
-
Undoroid
őstag
Kérnék egy pirosat bevésni
Zodicus kollégának a VGA-kártyás üzletünk miatt!
A portékával minden rendben volt, pontosan érkezett a személyes találkozóra és rugalmas /segítőkész / vevőbarát a hozzáállása! Máskor is szívesen vásárolok Tőle! Csak ajánlani tudom!
-
válasz
Gabpassy19 #9768 üzenetére
és ugyanezen üzlet kapcsán Gabpassy19 kollégának is jár a piros
-
Mayall
tag
Kérnék egy pirosat Winner_hun fórumtársnak ezért az üzletért.
-
Gabpassy19
csendes tag
Kérek piros pontot gbors kollégának eme üzlet korrekt és rugalmas lebonyolításáért, valamint emerico2004 kollégának eme kihagyhatatlan üzlet rettentő gyors nyélbeütéséért.
-
Lapi
csendes tag
Kérnék egy pirosat Daemon09 felhasználónak, köszönöm a vásárlást.
-
KurtCobain
őstag
válasz
flash pete #9759 üzenetére
Szintén kénék egy piros pontot flash_pete-nek.
-
flash pete
tag
Jár a piros pont Kurtcobain kolleganak ezert a telefonert. gyors tiszta uzlet volt.
-
törölt tag
Jár a piros pont johhny63 fórumtársnak ebben az üzletben tanúsított korrekt, gyors és maximálisan segítőkész hozzáállásáért.
Bár a hirdetésében pontosan jelezte, hogy mikortól eladó a termék, nekem közben sürgőssé vált az átvétel. Pár üzenetváltás és megoldotta olyan módon, hogy egy hozzám közel eső ponton hamar meg is vehettem. A termék kifogástalan, az eladót pedig nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek.
-
maroti96
újonc
Megérdemel egy pirospontot RazorGTR1. Egy remekül működő Xbox 360 HDD-t vettem tőle
-
systemof
csendes tag
Pirosat kérnék Cseneles-nek ezért az üzletért. Korrekt eladó!
-
madd dogg
senior tag
A monitorért szeretnék pirosat kérni dtssdd-nek.
-
sunnyi
csendes tag
Hali! SpeedR-nek kérné egy pirosat!!! http://hardverapro.hu/tag/speedr.html
ezért az üzletért! http://hardverapro.hu/apro/ibm_lenovo_thinkpad_ultrabay_2nd_hdd_keret_caddy/hsz_1-50.html köszönet!
-
Captaindeph
tag
Premium Prod-nak kérnék egy pirospontot ezért az üzletért korrekt eladó!
-
Kevin's
senior tag
Piros Pontot Szeretnék kérni nb18 Ph kollégának Ausus Transformers Tabletet vett tőlem korrekt és pontos volt ahogy azt illik ! Remélem a közeljövőben is lesz közös üzletünk !
-
AAntii
őstag
Sziasztok!
Szeretnék kérni egy nagy pirosat ezért a processzorért az eladónak, Gaboo007nek. Minden rendben a cuccal, megbízható, korrekt eladót ismertem meg a személyében és a kívánságomnak megfelelően küldte, amiért külön köszönet illeti!
-
vikingsanyi
csendes tag
Nagy piros pont trojna.olive fórumtársnak ezért az üzletért!
Megbízható és pontos ajánlom mindenkinek! -
Eren.Jaeger
csendes tag
Egy nagy pirosat nagyonnagym felhasználónak,eladtam neki egy ipod touchot! Minden a megbeszéltek szerint zajlott!
-
bagolypamacs
csendes tag
Jár a pirospont realmadrid92 kollégénak ezért az üzletért.köszönöm
-
Vismajor01
addikt
Egy pirrospontot kérnék a kollégának a gyors, korrekt üzletért!
-
Kérnék egy pirosat fishmonger tagunknak a korrekt,gyors üzletünkért ! Csak ajánlani tudom!
-
dracox
addikt
Pirospontot kérek ezért az üzletért amit Mateosz felhasználótól vásároltam
-
mexel
veterán
Szeretnék egy pirosat kérni mongoose123-nak ezért az üzletért, és még szeretnék piros pöttyöt mobal-nak és Lovi24-nek ezért az üzletért, és a bizalomért hogy előre utaltak, és szintén egy nagy pirosat Qsin-nak ezért az üzletért és az előre utalásért is ( pedig nem kis összegről volt szó)
A viszont pirosakat is köszönöm mindnyájuknak. -
Xantor
tag
Szeretnék kérni egy piros pontot KáZsé Mestör kollégának, ezt a terméket vette meg tőlem! Korrekt vevő, gyorsan sikerült lebonyolítani a vásárlást.
-
muchacoado
aktív tag
Mehet a piros misionline -nak ezért az üzletért.
-
törölt tag
Kérnék egy pirosat EczkE kollégának egy Steam játékos tranzakciónkért.
-
Tomkó
csendes tag
jár a piros pont Dexter-2000 kollagának a hibátlanul lebonyolitott üzletért
-
AusWolf
őstag
Kérnék egy piros pontot imre680223 kollégának az alábbi üzletért:
[link] -
PandaMonium
őstag
Szeretnék kérni egy nagy pirosat dzsikonzols fórumtársnak, ebből a hirdetésemből vásárolt két játékot, illetve ebből egyet, korrekt, megbízható vásárló!
-
EczkE
veterán
Pirosat kérnék ysengrin fórumtársnak, játékokat vettem tőle. Előreutaltam, minden rendben ment. Ajánlom!
-
cse0zso
csendes tag
Kérnék tisztelettel [ezért a Q6600-ért] egy nagy
-ot [MetalPeti] kollégának a gyors és rendes üzletkötésért amit ezúton is köszönök neki.
Üdv : cvse0zso -
sghc_toma
senior tag
eric.cartman-nek jar egy pirospont ezert az uzletert: [link]
-
r.o.b.e.r.t.
csendes tag
Piros pontot kérek Balu12-nak vásárolt tőlem ezekből a kábelekből
Köszönöm!
Aktív témák
Hirdetés
- Steam Deck 256GB LCD Kiváló/Karcmentes állapot
- Samsung Galaxy S24 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23+ 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- MSI RTX 3070 Gaming X Trio - hibátlan - dobozos - eladó!
- Bomba ár! Huawei Matebook 14 - i7-10GEN I 16GB I 512SSD I Nvidia I 14" 2K Touch I Cam I W11 I Gari!
- iPad 10 eredeti Apple cover (Smart Folio)
- Gamer PC új 12 hónap jótállás/Áfá-s számlával!
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung Galaxy S21 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest