Hirdetés
- 11 az 1-ben Thunderbolt 4 dokkolót készített az Apricorn
- CUDIMM DDR5 memóriák jönnek nyáron a v-color műhelyéből
- Megszorongathatja a nyugaton elterjedt konkurenciáját az UNIS villámgyors SSD-je
- A letisztult belsőt szereti a GameMax E-ATX-es miditornya
- Boncasztalon a Keychron K3 Max és Q10 Max billentyűzete
-
PROHARDVER!
Az új hardverapróban beépített értékelési rendszerét használd, de ha szeretnél, itt is adhatsz e szabályok betartásával:
- akkor értékelt, ha már nem fog megváltozni a véleményed!
- rögzített pontokat az értékelésből nem törlünk
- hozzászólásodban szerepeljen a hozzászólásban üzletfeled neve, linkeld a megkötött üzletről szóló apróhirdetést és az üzletfél adatlapját is. például: kukoricajános: piros pont, mert megvettem ezt.
- hozzászólásod NE tedd OFF-ba, ezt a Topikgazdák teszik, ha lepontozták!
Aktív témák
-
Stifler93
tag
Kérek egy pirosat Sandokansan kollégának ezért az üzletért. Korrekt, megbízható, ajánlom mindenkinek!
-
serif91
csendes tag
piros pont Lasy ezért samsung tab
-
fri
tag
Kérnék beretta kollégának is egy piros pontot, nálam vásárolt ! Hozzáértő, ajánlom mindenkinek !
-
fri
tag
Piros pontot kérnék bucksatan kollégának itt vásárolt nálam. korrekt vevő, nem a tökölős fajta ! Ajánlom mindnekinek !
-
tiboryan04
csendes tag
acer_ -nek jár a piros, egy notivinyóért!
-
rinsz
tag
Kérnék egy pirosat dandy91 kollégának ezt a Corsair fülest vettem tőle előreutaltam minden rendben volt!
-
mes
csendes tag
Nagy pirosat szeretnék kérni djwory
kollégának a szuper és korrekt költöztetésért. -
Nagy pirosat kérnék gsanyo fórumtásnak egy HD6870-s VGA-ért!
-
belinho
senior tag
Szintén jár a piros újra ati012 fórumtársnak, nem első bizniszünk már, ezen felhívására jelentkeztem, és sikeres üzletet kötöttünk.
-
akaido
addikt
veze fórumtársanak "savazok" egy big red pontyot az USB SATA/IDE adapterért.
-
Szeretnék kérni egy piros pontot rfout fórum társnak korrekt tag
Köszönet érte!
-
orion1025
őstag
MaxiBubu tagnak jár egy piros!Ezt a HDD-t vettem tőle, korrektül becsomagolva kaptam így semmi baja nem történt!Bátran ajánlom mindenkinek!
-
Jonny71
csendes tag
Kérek egy piros pontot sanyi0627 kollégának! Elégedett vagyok!
-
jocy66
csendes tag
http://prohardver.hu/tag/djg.html -nek kérnék egy pirosat ezért az üzletért: [link]
Minden nagyon korrekt volt köszönöm szépen!
-
kspbarebone
csendes tag
Egy pirospontot szeretnék kérni old_artist fórumtársnak a hp monitorért. Korrekt csomagolás, gyors ügyintézés. Mindenkinek csak javasolni tudom.
-
barisj
aktív tag
BeriHampeR kollégának kérek egy pirosat,vettem tőle egy Counter-Strike Complete gift packot.
Korrekt,megbízható! Bátran ajánlom!
-
dojalec122
csendes tag
bloockiller : Feketeponttal jutalmaznám, mivel a 06.23-án, Ebesen lebonyolított laptop váráslás után beígért laptophűtőről semmilyen visszajelzést nem kaptam. Még csak egy üzenetre sem méltatott másodszori rákérdezés után.
-
-
szobacsiga
csendes tag
Kérnék egy pirosat edgaroltony forumtársunknak ezért a remek házikoért!
-
teglasz
tag
Kénék egy piros pontot N.Szil kollégának ezért az üzletért!
Csak ajánlani tudom! -
Misi-67gyurc
csendes tag
Kérnék egy piros-pontot Tornado85-nek ,ezért a kütyüért!!Korrekt,pontos ,rugalmas eladó!
-
epyx
csendes tag
Piros pont jár mgergo76-nak egy sikeres üzletért
-
bhonti
aktív tag
Hello! Adonimus kollégának kérnék 1 pirosat, az EeePC üzletért
-
dbilas
tag
Sziasztok!
Szeretnék kérni egy hatalmas pirosat randras-nak, egy privátban rendezett E-bayes üzletért!
Nem gondoltam volna, hogy ez az üzlet megvalósul és tényleg eljut hozzám a rendelt dolog!
Nagyon korrekt, megbízható, jó kapcsolattartó! Ebben a kategóriában ő a legjobb!!!
Csak ajánlani tudom! -
MasterHUn
senior tag
[s3toraph] kollegának kérnék egy pirospontot! Korrekt vásárló!
-
danko85
újonc
Piros pont az üzletért pedozs-tinak !!!20db játékot vett tőlem ,amit előre küldtem neki.Miután megérkezett hozzá a csomag,utalta is a megbeszélt összeget!! Korrekt,megbízható kereskedő!! Bátran üzleteljetek vele!
-
perfegor17
senior tag
Kérnék egy hatalmas pirosat redpunkt kollégának egy iphone 4-et vettem tőle,korrekt gyors eladó!
-
-
grobi007
tag
Szeretnék kérni egy piros pontot Nxn908xxx fórumtársnak az alábbi adásvételért. Köszönöm Neki a belém és az üzletbe vetett, megelőlegzett bizalmát. Korrekt és gyors partner!
-
Gera21
újonc
szeretnék egy pirosat neki [er2es]
-
Nikolaidc
csendes tag
HD2 alkatrészekért és magáért a telefonért nagy piros jár Lasy kollégaúrnak!
-
maross
nagyúr
Ezert az uzletert kernek ice cube87 forumtarsnak egy pirosat!
-
válasz
syberia #10820 üzenetére
syberia kollégának is jár visszafelé a piros!!
Ezt a Sapphire 7850 OC vga-t vette meg tőlem! Korrekt,gyors és pontos vásárló,mindenkinek ajánlom!
Köszönöm az üzletet!! -
kisgeee
tag
Pirosat kérnék charly52 -nek, ezeket a ramokat vette tőlem!
-
Piroska jár Winner_hun-nak a segítségért.
-
arfer
senior tag
Piros pont szotyivaan kartársnak ezért az üzletért.
-
StFefe
csendes tag
Hatalmas Pirospontot [C4] fórumtársnak ezért az üzletért.
Korrekt, segítőkész, rugalmas eladó, csak ajánlani tudom!
-
Szeretnék egy piros pontot kérni dalai lama fórum társnak egy ilyen laptopot vásárolt tőlem!
Köszönet érte!
-
ArmanD.
őstag
Egy hatalmas piros pontot szeretnék kérni Bugfix1984 kollégának akitől 2db Steelseries Legendary egeret vettem személyes átvétellel, minden a megbeszéltek alapján történt és rég találkoztam ilyen segítőkész emberrel mint Ő! Csak ajánlani tudom üzletelés céljából mindenkinek itt a PH-n!
-
Hamann2
csendes tag
Nagyon nagy piros pont Somasznak a DELL Lattitude 4300 laptophoz. Nagyon meg vagyok vele elégedve.
Köszönöm. -
anksoft
csendes tag
Piros pont jár Lord Dragon kollégának a Hyper TX 2 hűtőért.
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23+ 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- MSI RTX 3070 Gaming X Trio - hibátlan - dobozos - eladó!
- Bomba ár! Huawei Matebook 14 - i7-10GEN I 16GB I 512SSD I Nvidia I 14" 2K Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Precision 7540 - i7-9850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I RTX3000 6G I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 512GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest