Hirdetés
- Távol-keleten debütált az LG 17 hüvelykes, hordozható monitora
- Videószerkesztés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Egymilliárd dollárra is büntetheti az USA a TSMC-t
- Projektor topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen egeret válasszak?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vélemény: kulcstényező lett a telemetria a meghajtók fejlesztésében
-
PROHARDVER!
Az új hardverapróban beépített értékelési rendszerét használd, de ha szeretnél, itt is adhatsz e szabályok betartásával:
- akkor értékelt, ha már nem fog megváltozni a véleményed!
- rögzített pontokat az értékelésből nem törlünk
- hozzászólásodban szerepeljen a hozzászólásban üzletfeled neve, linkeld a megkötött üzletről szóló apróhirdetést és az üzletfél adatlapját is. például: kukoricajános: piros pont, mert megvettem ezt.
- hozzászólásod NE tedd OFF-ba, ezt a Topikgazdák teszik, ha lepontozták!
Aktív témák
-
sylard8
tag
2013.03.22-n vásároltam itt PH-n egy E8400 processzort,már aznap nem stimmelt valami, mivel csak 2.7 GHZ-en indult csak el.Az alap órajele ennek a procinak 3GHZ!!
Mondtam is az eladónak,de úgy voltam vele,hogy régi 6 éves P5K lehet, hogy a kondik?Mint utóbb kiderült badarság volt ezt feltételezni!Sajnos nem volt alkalmam a gari időszak alatt letesztelni másik lapban!
rá kb 2 hónap múlva már csak 2.6 GHZ tájékán indult el.
Ezzel a lappal a 6 év alatt egy kezemen meg tudnám számolni a blue scrren-t,de az utóbbi időben sajnos sok volt,rá kb 1-2 hétre már csak 2.1-en indult el,és most beállítottam 2 GHZ-re azon stabil nagy terhelés alatt is.
Volt 2 másik lapban is tesztelve ASROCK(G41) ? és egy ASUS P45-ben mind2nél ugyanaz a hiba mutatkozott,alap órajelen nem tudott elindulni 1x sem a proci.
Az eladó szerint irodai gépekben üzemelt a proci éveken át,viszont gondolom kiszerelés után elfekvőbe került és teszteletlenül adta tovább,aminek én lettem az áldozata sajnos!
Maga az üzlet lebonyolítása gyors és korrekt volt.Mivel becsapva érzem magam,utólag egy fekete,vagyis negatív értékelést kérnék fecos2-nek.
Aktív témák
- Háztartási gépek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Formula-1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Iqos cigaretta
- sziku69: Szólánc.
- Óvodások homokozója
- Távol-keleten debütált az LG 17 hüvelykes, hordozható monitora
- Videószerkesztés
- További aktív témák...
- AOC 24G2SAE Gamer Monitor!24"/FHD/VA/165HZ/1m/Freesync Premium-G-sync
- Ahh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Fujitsu Desktop Esprimo D958 i5-8500 / 8 GB DDR4 / 256 GB NVMe (Több darab)
- DELL poweredge r910 128 gb ram 4x E7-4870 Xeon 40 mag 80 szál
- Intel I9 11900k + Rog Strix 3090 24gb+ 32 gb Kingston DDR4 ram+ Tuf lap
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5500 / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- AKCIÓ! Asus X670E-F R9 7950X 32GB DDR5 2TB SSD RTX 4080 16GB GDDR6X Asus ROG Strix GX601 1000W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest