Hirdetés
- Mini PC
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Bluetooth hangszórók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Az új hardverapróban beépített értékelési rendszerét használd, de ha szeretnél, itt is adhatsz e szabályok betartásával:
- akkor értékelt, ha már nem fog megváltozni a véleményed!
- rögzített pontokat az értékelésből nem törlünk
- hozzászólásodban szerepeljen a hozzászólásban üzletfeled neve, linkeld a megkötött üzletről szóló apróhirdetést és az üzletfél adatlapját is. például: kukoricajános: piros pont, mert megvettem ezt.
- hozzászólásod NE tedd OFF-ba, ezt a Topikgazdák teszik, ha lepontozták!
Aktív témák
-
Remszarvas
csendes tag
Piros pontot kérnék mmatta1000nek a hűtő bizniszért és a korrekt lebonyolításáért.
-
hyper12
csendes tag
Szeretnék egy pirosat kérni neki, megbízható vevő, rugalmas, ajánlom mindenkinek aki vele akar üzletelni! Ezt adtam el neki: Alienware egérpad + Alienware tactX egér
-
Sareth
senior tag
Kérnék egy újabb pirosat behúzni Remszarvas kollégának a tőlem vásárolt Corsair XMS2 C4 ram-ért. Köszönöm!
-
obalze
tag
Maximális köszönet és piros pont alfa156-nak a korrekt kiszolgálásért, a beszámításért és a nála vásárolt eszközért.
Kiemelten ajánlom mindenkinek. -
QbHead
aktív tag
Üdv!
Kérnék egy pirospontot instantwater kollégának a sikeres és gyors telefon adásvételért -
F e Z o
veterán
Piros pontot szeretnék kérni dexter8322 fórumtárs részére, innen és innen vásárolt. Gyors, korrekt, megbízható.
-
zsoltie07
csendes tag
Egy pirosat szeretnék kérni counter87 kollégának, ezért a Monitorért!
Illetve, SLIEDER kollégának ,ezért a Telefonért!
Mind2 kollega teljesen megbízható! -
InHell
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék kérni egy pirosat Blue Thunder fórumtársnak, ezt az SLI hidat vettem tőle.
Megbízható üzlettárs ajánlom mindenkinek. -
CHaooSS
őstag
lornname11 kollégának szeretnék kérni egy pirosat ezért
-
irrydium
csendes tag
válasz
Sasha01222 #13305 üzenetére
Ezért az üzletért kérnék egy pirosat Sasha01222 kollégának
-
gyuszaa
őstag
Szeretnék kérni kymera-nak egy piros pontot ezért a tápegységért és a memóriáért, már többször vásároltam tőle, minden a megbeszéltek szerint zajlott, korrekt eladó!
-
Captaindeph
tag
Üdv!
Ezt az egeret vételezte meg tőlem shadowofthe kolléga.
Minden rendben zajlott, korrekt fél.Ezért jár neki a piros!!!! -
maxxenergie
senior tag
bsnss1976 részére egy Pirosat kérek egy 1156-os hűtésért, minden a megbeszéltek szerint zajlott, szerintem megyek még arra Köszönöm.
-
Goose02
tag
Szeretnék kérni egy hatalmas pirosat blackx_ kollégának ezért a csodás billentyűzetért .
Kedves, barátságos, türelmes, kommunikatív hardveres csak ajánlani tudom!
-
spectacularr
csendes tag
BxScomp részére kérek egy pirosat ezért az üzletért.
-
Goose-T
veterán
Hatalmas piros pont Csobinak a Magnat szettért, amit elhozott nekem Bonyhádról Budapestre!
-
gban
veterán
frissítve
-
Eunos800
tag
Szeretnék egy piros pontot kérni Thomeee úrnak ezért a a remek hűtőért:
[link] -
K.Zsolti
tag
Kérnék egy PirosPont-ot zuhi_ kollégának ezért az üzletért, gyors, pontos fórumtárs és profi csomagoló
-
Titan44
tag
Pirosat kérnék ehesvagyok fórumtársnak eme üzletünkért.
-
lord23
csendes tag
Ezért az üzletért piros pont jár [tiborandras] fehlhasználónak.
Pontos leírás és le is tesztelte a kártyát [hd6950] előttem a vétel előtt.
Csak ajánlani tudom mindenkinek. -
ranil
csendes tag
-
Gdi
senior tag
[gergobaby]-nek pirospont a [GTS250]-ért.
Pontos, alapos, gyors; ajánlom másoknak is. -
Sareth
senior tag
Kérnék egy újabb pirosat Remszarvas kollégának a tőlem vásárolt Gainward HD 4830 VGA-ért. Köszönöm!
-
grindrise fórumtársnak kérnék egy piros pontot , ebből a hirdetésből vásárolt könyvet....minden a megbeszéltek szerint történt ,köszönöm...
-
WestCoast92
tag
Piros pontot érdemel sharplaninac ezért az üzletért.
-
lassoo73
csendes tag
Kérnék egy piros pontot Orc14 nevű tagnag ezért az üzletért mert korrekt volt
Köszönöm még egyszer -
CubeX
csendes tag
Piros pontot kérnék Mateosz-nak TRANSCEND JETFLASH 760 pendrive-ért!
-
hellboy0415
aktív tag
Szeretnék egy PIROS pontot kérni gabeeboy kollegának a COOLER MASTER házért és azért mert türelmesen várt.
-
straightedge
tag
Szeretnék egy pirosat adni hyper12nek, megbízható eladó, rugalmas, ajánlom mindenkinek aki vele akar üzletelni! Ezt vettem tőle: Alienware egérpad + Alienware tactX egér
-
FisherHU
csendes tag
Piros pontot kérek gy.lacinak a videókártyáért.
-
Pipó
őstag
Szeretnék kérni egy pirosat H.Ezredesnek ezért az üzletért: [link]
-
NielsX
tag
#11371 ez szerintem nem lett elszámolva, össz 6 pirosamnak kellene lenni és 5 van
-
Apika
addikt
Eddig frissítve, a piros pontokat kiosztottam...
-
Blackbird71
csendes tag
Szeretnék 1 piros pontot [link] kolégának a HTC Desire üzletért.
-
Mo.oN
csendes tag
Piros pont jár cbm1974 kollégának a korrekt üzletért.
-
tibor452
tag
heló a segítségeteket kérném. ettől a sráctól akartam venni [ezt] egészen pontosan erről lenne szó WORLD OF WARCRAFT Mists of Pandaria - 6000 Ft
ekkor elutaltam neki az összeget,ő erre mondta hogy nem kapta még meg,de én most hivtam fel a k&h telebankot hogy vissza mondható e az utalás azt mondta a hölgy hogy már nem mivel levette az összeget a számlámról.irtam a srácnak hogy küldje már el a játék kódót hiszen a számlaszámomról levette erre ő anyit mondott "Ott van a bizonylaton,hogy 14:43 küldted el a pénzt. Bizony visszalehet élni vele,mert olyan számláról is lehet bizonylatot kiállítani amin nincs fedezet. És elég furcsa,hogy tök hülyének nézel."
és még ő akar engem jelenteni itt a ph-n.és még azt irja hogy én átvertem őt de mégis mivel?hiszen a pénzemet a bank már le vonta.
Elnézést ha rossz topikba irtam. -
V.T.
aktív tag
Pirospont Kristyon koleganak a korrekt üzletért.
-
paulka
tag
bijesz-nek kérnék egy pirosat, ezért a biznicért!
-
Misi 007
őstag
Frissítve
-
gyulus08
aktív tag
Pirosat kérnék hardverek fórumtársnak ezért az SSD-ért. Teljesen korrekt, gyors eladó.
-
Elbandi
aktív tag
Kerek pirospottyot g.petti eladonak, ezert: Genius 5.1 Surround Home Theater hangfal.
-
gy.laci
tag
Piros pontot szeretnék kérni Norman M249 kollégának, ezért az üzletért!
Aktív témák
- 0 perces COOLER MASTER MASTERBOX MB600L V2 TEMPERED GLASS eladó! SZÁMLA (a Te nevedre)! ÁRON ALUL!!!
- Acer Predator Triton 17X Intel Core i9 13900HX/RTX 4090/64GB RAM/4TB SSD remek áron IGAZI RITKASÁG!
- LOGITECH G PRO X 2 LIGHTSPEED VEZETÉK NÉLKÜLI FEKETE HEADSET
- 0 perces RYZEN laptop eredeti Win10-zel! GARANCIA + SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- CORSAIR TC100 RELAXED SZÜRKE/FEKETE SZÖVET GAMER SZÉK
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest