Hirdetés
- Hisense LCD és LED TV-k
- Apple MacBook
- Több bérgyártóhoz viheti a készülő fejlesztéseket az NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Azonnali informatikai kérdések órája
-
PROHARDVER!
Az új hardverapróban beépített értékelési rendszerét használd, de ha szeretnél, itt is adhatsz e szabályok betartásával:
- akkor értékelt, ha már nem fog megváltozni a véleményed!
- rögzített pontokat az értékelésből nem törlünk
- hozzászólásodban szerepeljen a hozzászólásban üzletfeled neve, linkeld a megkötött üzletről szóló apróhirdetést és az üzletfél adatlapját is. például: kukoricajános: piros pont, mert megvettem ezt.
- hozzászólásod NE tedd OFF-ba, ezt a Topikgazdák teszik, ha lepontozták!
Aktív témák
-
duracell75
csendes tag
Egy pirosat kérnék nikolaidc kollégának. Egy Xboxot vettem Tőle, minden okés a géppel
-
zuzmi87
csendes tag
-
housecassett
csendes tag
Kérnék egy pirosat almafa42 [link] Kollégának egy sikeres cpu vásárlásért!
-
wwenigma
Jómunkásember
üszök kollegának kérek egy pirospontot, ezt vitte tőlem.
Chesterfield kollegának kérek egy pirospontot, ezt vitte tőlem.
Mindketten ajánlott vevők.
-
polgi803
őstag
Anytime kollégának kérnék egy pirosat! Ezt a tápot vettem tőle! Megbízható és precíz eladó!
-
19balazs86
tag
Piros ponttal szeretném jutalmazni mlp kollégát. Galaxy S telefont vettem tőle. Nagyon korrekt volt mindenben.
-
Almapeti
csendes tag
ghoszty kaphat egy piros pontot
-
Szeretnék egy piros pontot kérni Dhampir fórum társnak egy 8710W-t vásárolt tőlem!
Köszönet érte!
-
Dhampir
félisten
Szeretnék piros pontot kérni alfa156 eladónak a szép HP Workstation 8710W laptopért.
-
politomi
tag
Pirosat szeretnék kérni aveos illetőnek a zökkenőmentesen lebonyolított ram vételért.
Sajnos a hirdetés linkje már nincs meg.
Mindenkinek ajánlom. -
Viktor X
tag
Piros pont alfa156 kollégának a T430-ért.
-
GabN73
addikt
Piros pontot kérek bajaki fórumtárnsak, egy Lenovo G580-at vásároltam tőle.
Korrekt, gyors, megbízható eladó, ajánlott!
-
bbmmmmm
csendes tag
Piros pont randras részére egy újabb ebay-es rendelésért.
-
BlueTel
csendes tag
Piros pontot kérnék Attila8006-nak ezért a telefonért
-
Mr.Devil91
csendes tag
Szeretnék egy pirosat a korrekt üzletért hapsi21 kollégának ezért a Monitorért
-
Egy pirosat kérnék JOMUNKAS81 kollégának ezért az üzletért. Korrekt, gyors, megbízható partner.
-
Anathema67
tag
Piros pontot kérnék dauphin-nak. Egy Noctua ventit vettem tőle! Problémamentes, gyors üzletkötés volt
-
Anathema67
tag
Piros pontot kérnék gpatrik-nak. Egy Corsair Airflow 2-t vettem tőle! Problémamentes, gyors üzletkötés volt!
-
törölt tag
Sziasztok!
Kyper kollégának kérnék egy pirosat. Korrekt és megbízható üzletfél. A megbeszéltek szerint találkoztunk és egy tápegységet vásároltam tőle!
Köszönöm!
-
gpatrik
tag
Piros pontot kérnék anathemaopet-nak. Egy Corsair Airflow 2-t vett tőlem! Problémamentes, gyors üzletkötés volt!
-
Michael Jack
csendes tag
Egy pirosat szeretnék kérni xmasterteam kollégának ezért az üzletért amit gyorsan és precizen sikerült lebonyolitani Szeged - Budapest távolságból !!!
-
perecKING
senior tag
kérnék egy pirosat maresz1974 -nak
ezt vettem tőle(utalással)nagyon megbízható!
-
pocak1978
csendes tag
szeretnék egy pirosat kérni predator75-nak ezért az üzletért.
-
gyulaszu
senior tag
Piros pontot kérek bacsis kollégának, aki megvette tőlem ezt a notebookot. Az üzlet során minden rendben, a megbeszélteknek megfelelően zajlott. Köszönöm a vásárlást
-
Egy nagy Piros pötty
Blue Thunder-nek a korrekt üzletért!Íme: [link]
-
xmasterteam
tag
Szeretnék piros pontot kérni Michael Jack fórumtársnak, ezért az üzletért.
-
etern
tag
Kérnék egy piros pontot Muerte75 kolegának, ezért az üzletért M17xR4,I7 3840QM,GTX680M,32GB/1600MHz,17.3"WLED,FHD/3D,750GB+256GB mSATA,Killer wifi Abszolút segítőkészség a részéről, és minden tökéletes volt!
-
válasz
Blue Thunder #14445 üzenetére
Szintén kérnék egy pirosat Blue Thunder kollégának. Processzort és hűtőt vett tőlem. Korrekt, pontos, ajánlott üzletfél!
-
Blue Thunder
senior tag
Kérnék egy pirosat johnny82 kollégának egy remek Q9400 és egy TX2 hűtő sikeres üzletéért! Gyors, pontos, korrekt üzlet volt!
-
Misi 007
őstag
Frissítve
-
cinkoxid
senior tag
Egy nagy piros pontot kérnék batman777 kollégának ezért a prociért és alaplapért. Megbízható, korrekt.
-
simonzsoli
csendes tag
Szeretnék piros pontot kérni Dawika-nak, ezt az alaplapot vette tölem.
És Oranos-nak is kérnék egy pirosat, egy videokártyát vettem töle. -
Pirospontot kérnék djpoti kollégának ezért az üzletért.
Pontos, korrekt vásárló, ajánlom mindenkinek.
Köszönöm.
-
brown26
tag
Egy pirosat szeretnék kérni drtimot kollégának, ezért az üzletért.
Megbízható, pontos mindenkinek ajánlom. -
Szeretnék egy piros pontot kérni Gondwana fórumtársnak korrekt megbízható egy ilyen laptopot vásárolt
Köszönet érte!
-
sylard8
tag
2013.03.22-n vásároltam itt PH-n egy E8400 processzort,már aznap nem stimmelt valami, mivel csak 2.7 GHZ-en indult csak el.Az alap órajele ennek a procinak 3GHZ!!
Mondtam is az eladónak,de úgy voltam vele,hogy régi 6 éves P5K lehet, hogy a kondik?Mint utóbb kiderült badarság volt ezt feltételezni!Sajnos nem volt alkalmam a gari időszak alatt letesztelni másik lapban!
rá kb 2 hónap múlva már csak 2.6 GHZ tájékán indult el.
Ezzel a lappal a 6 év alatt egy kezemen meg tudnám számolni a blue scrren-t,de az utóbbi időben sajnos sok volt,rá kb 1-2 hétre már csak 2.1-en indult el,és most beállítottam 2 GHZ-re azon stabil nagy terhelés alatt is.
Volt 2 másik lapban is tesztelve ASROCK(G41) ? és egy ASUS P45-ben mind2nél ugyanaz a hiba mutatkozott,alap órajelen nem tudott elindulni 1x sem a proci.
Az eladó szerint irodai gépekben üzemelt a proci éveken át,viszont gondolom kiszerelés után elfekvőbe került és teszteletlenül adta tovább,aminek én lettem az áldozata sajnos!
Maga az üzlet lebonyolítása gyors és korrekt volt.Mivel becsapva érzem magam,utólag egy fekete,vagyis negatív értékelést kérnék fecos2-nek.
-
-
bobocska
csendes tag
Piros pont .:Vision:. kollégának ezért az üzletért!
-
Yura
csendes tag
Nagy piros pont http://hardverapro.hu/tag/han_2.html a következőkért: http://hardverapro.hu/apro/hibas_lenovo_t400-as_alaplap_elado/hsz_1-50.html valamint a rugalmassága és türelme miatt, mert rossz szava nem volt, pedig 20 percet várattam 40.5 Celsius forróságban, és még az időpontot is tologattam. Még egyszer köszönöm Néki!
Ja piros pontot is Ő tanított meg adni. Izgulok is hogy jó legyen...
Szerk:
Valami nem az igazi.
Akkor talán így. A név: />HaN</ -
gabex89
újonc
Hasonlóan csak pozitívat tudok írni [Syberia]-ról!
Gyors, precíz, megbízható. Azt kaptam amit rendeltem, egy nap alatt itt volt, minden papírjával, és a csomag menete is lelkiismeretesen dokumentálva volt..
Piros pont, és köszönöm!
-
fulopmartin
csendes tag
vegyszernek küldenék egy hatalmas piros pontot a LenovoA820 után.
Maximálisan megbízható partner.
Élmény volt vele üzletelni. -
andrasko
senior tag
sfeco79 kollégának kérek egy hatalmas piros pont, a SONY 102" FULL-HD LCD TV termékért.
Maximálisan korrekt, megbízható partner.
Mindenkinek szívből ajánlom! -
andrasko
senior tag
Holmes62 kollégának kérek egy hatalmas piros pont, a CANON PowerShot A620 termékért.
Maximálisan korrekt, megbízható partner.
Mindenkinek szívből ajánlom! -
gban
veterán
frissítve
-
LorD_ARmES-nek kérnék egy nagy pirosat. 2 db Nokia Lumia 520 fóliát vett tőlem. Minden a megbeszéltek szerint zajlott.
-
justflash
aktív tag
BJanee-nak kérek egy pirosat,egy Creative A300 hangcumót vettem tőle.
Minden gyorsan és nagyon korrekt módon ment, csak ajánlani tudom, teljesen megbízható kolléga!
-
Rhino666-nak viszont is jár a piros pont, ezért az üzletért
pnagy7-nek is jár a piros, egy tápot vett tőlem, korrekt üzletfél
RedP-nek jár a piros, tápot vásárolt tőlem
pocokxx-nek jár a piros , ezért az üzletért
-
Tockos25
tag
Kérnék egy piros pontot Overland fórum társnak. Egy Sandisk pendrive-ot vettem Tőle.
-
Remszarvas
csendes tag
Nagy pirosat kérnék antosgyula mesternek ezért a tápegységért. Segítőkész és korrekt ajánlani tudom mindenkinek.
-
fuxk4567
csendes tag
Sziasztok. szeretnék kérni 1 pirosat [irrydium] kollégának, Fx-6100 procit vettem tőle utánvéttel. [link] Csak ajánlani tudom gyors pontos eladó, a proci tökéletesen működik.
-
zachari
tag
Sziasztok. Szeretnék kérni egy pirosat Eunos800 kollégának ezért az alaplapért ami tökéletesen működik és minden a megbeszéltek szerint pontosan zajlott. Ajánlom mindenkinek!
Köszönöm neki az üzletet!
-
Eunos800
tag
Szeretnék nagy piros pontot kérni zachari kollégának, [link]
Az Asus p5K csereberéjével kapcsolatban Se-M285 Tv fejhallgatóra.
(Ezt jól megfogalmaztam)
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S10e 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Poco M4 Pro 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 12s 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Huawei P30 Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Újszerű LG OLED 55 CX3LA(4K/120Hz)
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 3380 - i3-6GEN I 4GB I 128GB I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÚJ HP EliteBook 845 G11 - 14" WUXGA IPS - AMD Ryzen 5 8640U - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia
- Honor X7 128GB Fekete / Új kijelzővel / 27%-os ÁFÁS Számlával / 12 hónap Jótállással
- Lenovo LOQ 15 IRX9 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i7-13650HX - 16GB- 1TB - RTX 4050 - Win11 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest