Hirdetés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Bluetooth hangszórók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Steam Deck
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Az új hardverapróban beépített értékelési rendszerét használd, de ha szeretnél, itt is adhatsz e szabályok betartásával:
- akkor értékelt, ha már nem fog megváltozni a véleményed!
- rögzített pontokat az értékelésből nem törlünk
- hozzászólásodban szerepeljen a hozzászólásban üzletfeled neve, linkeld a megkötött üzletről szóló apróhirdetést és az üzletfél adatlapját is. például: kukoricajános: piros pont, mert megvettem ezt.
- hozzászólásod NE tedd OFF-ba, ezt a Topikgazdák teszik, ha lepontozták!
Aktív témák
-
Argos
őstag
Jár egy-egy
Ádyka kollégának, az akksikért és a fejlámpákért.
Külön köszönet a grátiszért!Minden a megbeszéltek szerint, gond nélkül zajlott, korrekt, rugalmas üzletfél volt!
Mindenkinek bátran ajánlom! -
dauphin
aktív tag
válasz
dauphin #12191 üzenetére
Javítás, mert valami miatt nem ment az előzőleg megadott link. Egy nagy Piros Pontot érdemel anathemaopet kolléga ezért a vásárlásáért. Köszönöm szépen.
-
válasz
arsenlupin #12171 üzenetére
arsenlupin -nak is jár a nagy pirospont a gyors és korrekt üzlet -ért.
Csak ajánlani tudom!
-
Shanyy
csendes tag
válasz
Macilaci457 #12075 üzenetére
Szép nagy piros pontot kérek Macilaci457 kollégának ezért a 3D vezérlőért. Korrekt, segítőkész, és garantálta, hogy időben és biztonságosan ideérjen a takarosan csomagolt termék.
Mindenkinek csak ajánlani tudom!
-
iam11
csendes tag
válasz
hastalavista #12138 üzenetére
hastalavista kollegának kérek egy pirosat mert ezt a telefont vásárolta alkatrésznek.
-
dauphin
aktív tag
Egy nagy Piros Pontot érdemel anathemaopet kolléga ezért a vásárlásáért. Köszönöm szépen.
-
14bene
csendes tag
válasz
MaxWil #12185 üzenetére
Szeretnék kérni egy pirosat MaxWil fórumtársnak eben segített nekem és ezt kérte érte jól jót nagyon a cpu az meg csak hab a tortán hogy cserével sikerült szereznem .
-
farmat
csendes tag
Jár a piros [fateless] kollégának [tablet vásárlás] -ért. Gyors és segítőkész volt.
-
leitlia
csendes tag
Szeretnek pirospontot adni w73istvan kolleganak a remek vasarert! Kellemes, megbizhato ugyfel! A biznisz errol szolt:dell u2413
Ajanlom mindenkinek +++
-
primera1
aktív tag
Üdv fórumtársak!
Lasy mesternek kérek egy akkora pirosat,hogy kilógjon a monitorjáról!
Sony Xperia Minim van és frissítés közben megadta magát,már feladtam a harcot,mikor is felhívtam őt és kb 2 perc alatt olyan eligazítást és segítséget kaptam tőle,hogy fél óra múlva már működött is a kicsike,hozzátéve még azt is,hogy soha nem üzleteltünk,nem találkoztunk még,tehát tök ismeretlenül segített nekem!
Hálás köszönet érte,roppant kedves,segítőkész kolléga,meg kell becsülni az ilyen embert!!!
Köszönöm még egyszer Lasy mester
Üdv -
Dekko
tag
Pirosat kérnék!
wienboy01 Kollegának
Ezért az üzletért!
Korrekt és megbízható! Köszönöm! -
yuyizi
tag
Piros pont jár bope87 felhasználónak a lumia 710-es telefonért korrekt és gyors üzlet volt . Nagyon kedves és megbízható csak ajánlani tudom.
-
arsenlupin
aktív tag
Üdv!
[akoska07] hírnevét és megbízhatóságát öregbíteném ezzel az üzlettel!
Köszönet Neki érte! -
hinkelgabor
csendes tag
válasz
Neil Watts #1 üzenetére
Sziasztok, eszement24-bek szeretnék egy pirosat, ezért az üzletért: Link
köszönöm
-
laceeeboy
tag
danih kollégának reppenhet még egy piros, ismét gond nélkül lezajlott a játékvásár
-
vodibalage
csendes tag
kérnék egy pirosat dvd_R + kollégának, az iphone5-ös bizniszünk miatt, korrekt vevő, minden úgy történt, ahogy azt előtte megbeszéltük.
vodi
-
Sareth
senior tag
Kérnék bevésni egy újabb pirosat rendszeres üzletfelemnek ayo-nak. Most egy Grand Theft Auto IV: Complete Edition Steam Gift-et vettem tőle a már sokat emlegetett korrekt ügyintézés mellett. Köszönöm
-
Gabesz87
veterán
Pirosat kérnék gigabyte1000-nek, akinek eladtam EZT az SSD-t. Megbízható, pontos, gyors, korrekt vásárló.
-
nostress
tag
Pirosat szeretnék adni [batai15] -nek a gyors, korrekt üzletért, az LG Optimus 4x HD Nillkin szilikon tokért.
-
Sareth
senior tag
Kérnék vedoom666 kollégának egy piros pontot. Ezt a Dell LCD 17" monitort vettem meg tőle és minden rendben volt. Külön köszönöm a rugalmasságot a szállítással kapcsoltban
-
gigabyte1000
újonc
Gabesz87-től vettem ezt a OCZ ssd-t kiválóan müködik megbizható partner pirospontot érdemel.
-
sing1ep1ayer
őstag
Pirosat kérnék szépen mezalan fórumtársnak ezért az üzletért. Korrekt, megbízható eladó, személy szerint mindenkinek ajánlom.
-
daveoff
veterán
bodoraudio fórumtársnak kérnék egy piros pontot, ezért az üzletért! Korrekt üzlettárs, ajánlom mindenkinek!
-
bodoraudio
aktív tag
Egy hatalmas piros pontot kap tőlem daveoff fórumtársunk ezért:
http://hardverapro.hu/apro/cooler_master_silent_pro_gold_600w_2/friss.html
Abszolút korrekt ügyintézés és hibátlan termék. -
HunChaos
aktív tag
válasz
Ace Ventura #12137 üzenetére
És vissza is Ace Ventura-nak, [ezért a kariért], főleg, hogy olyan türelmes volt
-
Luix85
csendes tag
Szeretnék pirosat kérni Graf.-nak ezért: Seagate 1 TB. Korrekt vevő minden a megbeszéltek alapján ment
-
Luix85
csendes tag
Szeretnék kérni egy pirosat HeadB-nek ezért: Seagate 1TB. Korrekt vevő minden a megbeszéltek szerint ment.
-
Dencszé
csendes tag
JasonFly79 számára kérek egy pirosat, PC játékot vettem tőle. Korrekt, gyors, üzletfélnek ismertem meg.
-
Mercutio_
félisten
válasz
jobbacsabba #12098 üzenetére
jobbacsabba részére is jár vissza a piros vevőként, a megbeszélt helyen volt, amikor látta, hogy a bkv miatt lesz egy kis csúszása már előre jelezte, innen az egyik tok volt az üzlet tárgya.
-
IG55
senior tag
opeter87 piros pont mert gyors, megbízható. segítőkész.
-
_MG_
csendes tag
Kérnék egy pirosat Black Dragon kollégának ezért! Korrekt megbízható vevő !
-
felon
csendes tag
Kérnék egy pirosat barnassters-nek ezért.
-
DioRulez!
csendes tag
PainKiller13nek kérnék egy nagy pirosat ezért a hangkártyáért.
Előre utalva is ajánlott, gyors és korrekt eladó! -
rnorbi
csendes tag
Piros pöttyös jár Birdiee -nek, mert lezajlott köztünk egy processzor csere. Ezt kaptam tőle meg egy kis kp-t és minden rendben volt vele, én pedig ezt a CPU-t adtam.
Minden rendben zajlott, korrekt partner.
Üdv, rnorbi -
essox
csendes tag
válasz
Biznisz Elek #1074 üzenetére
Szia!Gondolom az hogy TE kaptad a feketét,önmagáért beszél.......
-
enginev3.0
félisten
Sziasztok Srácok!
Rengeteg pontot gyűjtöttetek össze idáig, és ez a szám folyamatosan csak nő, így ketten Zolival már nem nagyon bírtuk veletek tartani a lépést, ezért úgy döntöttünk (és ebben segített a vezetőség is), hogy veszünk még fel plusz embereket. Eddig Misi 007 csatlakozott hozzánk, tehát ne lepődjetek meg, hogy ha esetleg tőle is láttok "Frissítő" hozzászólást.
Továbbiakban várható még plusz ember, akiről szintén kaptok tájékoztatást ilyen formában
Ha nem kapjátok meg a pontotokat, de látjátok, hogy valamelyikünk már frissített, nyugodtan jelentkezzetek bármelyikünknél privátban, és segítünk, akár régebbi (archívum) pontokkal is megbirkózunk.
További szép estét
enginev3.0 -
tyuma
csendes tag
Szeretnék egy pirospontot kérni geza118899 kollégának a megbízható vásárlásért előreutalásért.
-
speedydb23
senior tag
Kérnék egy Pirosat [SiLveR] kollégának ezért az üzletért.
Nagyon gyors és korrekt vásárló!
Aktív témák
- 0 perces COOLER MASTER MASTERBOX MB600L V2 TEMPERED GLASS eladó! SZÁMLA (a Te nevedre)! ÁRON ALUL!!!
- Acer Predator Triton 17X Intel Core i9 13900HX/RTX 4090/64GB RAM/4TB SSD remek áron IGAZI RITKASÁG!
- LOGITECH G PRO X 2 LIGHTSPEED VEZETÉK NÉLKÜLI FEKETE HEADSET
- 0 perces RYZEN laptop eredeti Win10-zel! GARANCIA + SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- CORSAIR TC100 RELAXED SZÜRKE/FEKETE SZÖVET GAMER SZÉK
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HP, Lenovo dokkoló 12.300Ft-ért? VÉGKIÁRUSÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest