Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nyáron startol a Nintendo Switch 2
- Hisense LCD és LED TV-k
- Felvázolta a Vision 2025-ön az Intel, hogy mi várható jövőre
-
PROHARDVER!
Az új hardverapróban beépített értékelési rendszerét használd, de ha szeretnél, itt is adhatsz e szabályok betartásával:
- akkor értékelt, ha már nem fog megváltozni a véleményed!
- rögzített pontokat az értékelésből nem törlünk
- hozzászólásodban szerepeljen a hozzászólásban üzletfeled neve, linkeld a megkötött üzletről szóló apróhirdetést és az üzletfél adatlapját is. például: kukoricajános: piros pont, mert megvettem ezt.
- hozzászólásod NE tedd OFF-ba, ezt a Topikgazdák teszik, ha lepontozták!
Aktív témák
-
Misi 007
őstag
Frissítve
-
Lazlow
csendes tag
Peti N95 -nek jarhat a piros szerintem, mert gyorsan postazta a memoriakartyat es megizhato volt elore utalas utan!
-
X Factor
addikt
Sziasztok 1 among many-nek kérnek egy pirosat, a Titan Quest végett.
-
Pedro_01
csendes tag
Kérnék egy pirosat Benjamin1976 kollégának ezért az üzletért!
Minden rendben ment, pontosan úgy ahogy azt megbeszéltük. Korrekt, precíz, megbízható eladó, kiváló portékával!
Ajánlom mindenkinek!
Köszönöm!
-
bertalanimre
tag
max_damage-nek kérnék egy piros pontot a pontos és kedvező üzletért.
-
Malibuuu
csendes tag
Nagy piros Pontot kérek esteban1982 kollégának ezért az üzletért.
-
Highground
aktív tag
Oranos kollégának kérnék egy piros pöttyöt. Vettem tőle egy FX8350-et és egy tápot, minden rendben zajlott!
-
M1k133
tag
Piros pont : hobbiletolto kollégának ezért. Nagyon gyors, segítőkész és megbízható eladó!
-
psycho069
csendes tag
Kérnék egy NAGY pirosat aladar666 kollégának
Ezért az üzletért! Nagyon rendes, rugalmas, kapcsolattartó kolléga !! Ajánlom mindenkinek ! -
piratesepson
csendes tag
Kérnék egy pirosat -=Vacsek=- -nak ezért az üzletért. Köszönöm!
-
Vincent_
aktív tag
válasz
kurtanricsi #15342 üzenetére
Vissza is kérek pirosat kurtanricsi tagnak a 7770-es vásárlásáért.
Köszönöm!
-
Misi 007
őstag
Frissítve
-
Cheatman97
csendes tag
Sok várakozás után, de nagyon-nagyon nagy piros pont jár Vistyán Róbert barátunknak, ezért az üzletért!
-
Mici80
tag
Imperator999-nek kérnék egy pirosat a gyors vásárlásért. Megbízható, gyors, pontos.
-
molsan87
csendes tag
Kérnék egy piros pontot magika kollégának a korrekt üzletért.
-
Denniss
aktív tag
Piros pont jár isvarga888 fórumtársunknak a 80-as winchesterért, kiváltképp a készséges szállításért. Példa értékű hozzáállás volt.
Köszönöm!
-
Kérek egy pirosat dtamas81 tagunknak a gyors,korrekt üzeltünkért. Előre utalt a termék a megbeszéltek szerint másnap nála is volt.
-
horgasz5
csendes tag
mocsi24-nek kérek egy hatalmas nagy PIROSpontot, procihűtőt vettem tőle!
Minden rendben lezajlott, megbízható, pontos, segítőkész eladó, mindenkinek ajánlom! -
Remek termék remek eladótól.
Kérnék egy piros pontot feherhollo részére. Köszönöm! -
Braun59
csendes tag
válasz
yellowfish68 #15119 üzenetére
Hasonlóképp szeretnék kérni egy piros pontot yellowfish68 -nak.
Előre utalt, nem kis összeget, minden rendben ment, semmi gond nem volt.Köszönöm neki!
-
userator
csendes tag
Jár a piros pont Taknyoscsiga kollegának ezért a videokártyáért.
-
teby
csendes tag
Kernek egy pirosat [link] -nak,xbox 360 jatekokat csereltunk,korrekt uzlet volt!
-
jenei0330
tag
zenitHorizon kollégának kérnék 1 piros pontot ezért.
-
Henker2
addikt
Nagy PIROS pont jár ASDGamer kollégának, ezért az üzletért! Megbizható, korrekt PH-s!
-
szami777
addikt
Kérnék egy pirosat scofield1290 -nek ezért az üzletért
-
zenitHorizon
csendes tag
Kérnék egy piros pontot jenei0330 kollégának, a CPU hűtésért!
-
cyclone
csendes tag
Nagy pirosat Pompipempi kollégának,korrekt eladó!
-
Imperator999
aktív tag
Mici80-nak jár egy piros. Tápokat vettem tőle.
-
baboss
őstag
Szeretnék egy nagy
-ot adni stereo 2.0 kollégának.utalással fizette ezt a processzort. Korrekt megbízható vásárló mindenkinek szívesen ajánlom.
-
hellme
csendes tag
Szeretnék kérni egy viszont pirosat partytime25-nek a sikeres üzletünkért! Maximálisan elégedett vagyok!
-
spywear
tag
Kérnék brutális PIROS PONTOT [fagyalllo]kollégának [ezért]az üzletért Ha samsung a mobilod hozzá vidd vagy tőle rendelj ajánlani fogom mindenhol,Magyarországon már kifutott terméket szerzett be nekem!!!
-
djpoti
aktív tag
Piros pontot kérnék a következő tagoknak a korrekt üzletekért. Előre utaltam nekik, minden rendben volt.
FlashR kollégának az 5db SATA 3 -as HDD -ért, tome.jr kollégának az EVGA P55 Micro SLi lapért.
Minden alkatrész tökéletesen működik. Köszönet értük. -
dejaris
addikt
Piros pont jar scofield1290 -nek, ezert.
-
Generik
csendes tag
Kérnék egy pirosat berögzíteni [p,e,t,ya,] kollégának! A korrekt üzletért.
-
zka79
tag
Kérnék egy pirosat berögzíteni Rypejakten kollégának! Innen vitte a ventiszabályzót!
-
bár bambajószág voltam és rossz socketes cpu-t vettem, azért még jár a piros PGM kollégának a gyors ér korrekt üzletelésért!
-
Vlad85
csendes tag
Kérnék egy nagy pirosat partytime25 kollégának ezért a bizniszért!
-
Ice-ozsé
tag
Szeretnék egy hatalmas pirosat kérni ennek a telefonnak az eladójának, kollégámnak akoska85 -nek mert borzasztóan rendes és megbízható emberkének ismertem meg.
Mindenkinek nyugodott szívvel csak ajánlani tudom. -
LW
őstag
Hali!
Pirospontot érdemel 007007, akitől egy Canton LE 103 hangfalpárt vásároltam. Minden rendben ment, pontos és készséges eladó. Postán érkezett atombiztos csomagolásban. -
Boyka1971
csendes tag
rolikaboy199-nek kérnék 1 hatalmas PIROSAT ezért az üzletért!
Előre utaltam,semmi gond nem volt ,a termék hibátlan,,,+ bízható ,korrekt üzlet társ
KÖSZÖNÖM!
-
Boyka1971
csendes tag
Kérnék 1 hatalmas PIROSAT http://prohardver.hu/tag/rolikaboy199.html ezért az üzletért!
Előre utalással fizettem,korrekt + bítható üzlettárs
,,,KÖSZÖNÖM!
-
raymi16
tag
zola0306 kollégának egy marha nagy pirosat kérnék!
-
gerryf5
csendes tag
Piros pont jár baleee89 fórumtársnak ezért a nagyszerű hűtőért.
Korrekt, gyors üzlettárs.
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S10e 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Poco M4 Pro 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 12s 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Huawei P30 Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Újszerű LG OLED 55 CX3LA(4K/120Hz)
- Csere-Beszámítás! Asus TUF FA507 Gamer Laptop! 2027.04 Gari. RTX 4050 / R7 7535HS / 16GB DDR5
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 12400F / RTX 3070 ROG 8GB / 32GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest