Hirdetés
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
David93Pecs
tag
Pirospontot kérnék Kis Joe( kollégának. Korrekt megbízható.
-
mark75
senior tag
karcsesznak piros pont
ezért[link]
(korrekt és gyors volt) -
Kis Joe
senior tag
Piros pontot szeretnék kérni David93Pecs részére a psp alkatrészekkel kapcsolatban. Nagyon segítőkész, olcsó, korrekt! Mindenkinek ajánlom!
-
SimonYana
addikt
Nem tudom ide illő téma e , de már jó ideje nincsenek jóvá írva a kért piros pontjaim!
Ne vegye senki magára , de ha teljesen feleslegesen kérjük akkor legalább szóljatok , hogy ne kínlódjunk a kéréssel , mert úgy sem foglalkozik vele a kutya sem!
Köszönöm a megértést és reménykedem benne , hogy változni fog ezen a területen is a PH.! -
Zoolee19
senior tag
Nagyon nagy piros pontot kérek fricz19 tagunknak nagyon korrekt ember. Ezért asus p5b-mx
-
luy78
tag
Pirospontot adományoznék NEKI Nokia E51 előlapért. Gyors, pontos, segítőkész, csak ajánlani tudom!
-
rudynho
csendes tag
Egy piros pontot szeretnék kérni Abarth500 fórumtársnak a korrekt üzletért [link] a 2db 128mb-os laptopmemóriáért.
-
Krisinto
őstag
Piros pontot szeretnék kérni mrbig25 barátomnak, [ezért az üzletért.]
Korrekt volt mielőtt oda ért volna a pénz postázta és még ma össze tudtam rakni
-
Lacimacika
csendes tag
Üdv.Szeretnék pirospontot adni Simi121 fórumtársnak.Megbizható partner (Már mást is vettem tőle csak nem itt).Minden a megbeszéltek szerint zajlott.Ja ezt vettem tőle Xbox360 Nand kiolvasó. Rendesen becsomagolta a cuccot köszönöm.
-
hossszú
őstag
válasz
Lacimacika #8977 üzenetére
Lacimacikanak viszonoznám a pirospontot, korrekt üzleti partner Creative Gigaworks S750-es szettet vásárolt tőlem.
-
Marcy03
csendes tag
David93Pecs nevezetű kollégának kérnék szépen egy pirosat a lebonyolított üzletért!
-
Pistivi
tag
Hi
vittuka -nak egy nagy pirospont a korrek és gyors üzletért.
-
Lacimacika
csendes tag
Üdv.Szeretnék egy pirosat adni hossszú kollégának.Ezt vettem tőle Creative S750 Nagyon állat
Köszönöm.
-
De4d
őstag
Lacazr93nak is járhat a piros pötyi
[link]
-
hossszú
őstag
B2man kap tőlem egy pirosat. Korrekt üzleti partner, mindenkinek ajánlom.
Az üzletünk tárgya Logitech NX80-as egér. -
aron88
újonc
rx7tomy-nak egy pirosat az iPhone burkolatos bizniszért! Minden rendben zajlott!
-
rebugra
aktív tag
Almanach kollégnak hatalmas piros pont, Hp 3500c scannerért.
-
EckoRhino
csendes tag
Pirospont Sorceres-nek a gyors és bonyodalommentes üzletért!
-
sagvary
aktív tag
Egy nagy pirospontot kérek adni a küzdelmes telepítési kisérletért, és a még ki nem próbált, de általam megvett, ezért
[link] a számítógépért PcNetKalmar - nak, http://hardverapro.hu/tag/pcnetkalmar.html, várva még a megigért drivereket. -
sagvary
aktív tag
Kérek egy piros pontot Tas kollégának mint eladónak, ezért az eladott kártyáért
[link] -
marked one94
őstag
Egy piros pontot kérek Atom_Anti-nak ezért a processzorért. Gyors és megbízható
-
Zola007
veterán
Kérnék colos890721 fórumtársnak egy piros pontot mert ezt az egeret vette meg tőlem
Mindenkinek ajánlom -
akon13
csendes tag
Sziasztok szertnék kérni egy piros pontot[ vargadre]
kollegámnak ezért a [cuccért]!
Minden a legnyagyob rendben volt müködik is a proci és be is hozzta nekem szolnokra!
Köszi,Sziasztok -
rx7tomy
tag
Szeretnék kérni egy pirosat aron88 kolegának, komplett burkolatot vett tőlem Iphone 3G-hez.
Előre utalt, és amikor megjött küldtem neki a cuccot, elégedett volt vele, köszönöm. -
törölt tag
pirosat kérnék csaba77 fórumtársunknak, innen vett tőlem 2db kingmax 512mb-os 400mhz-es ddr ramot.
-
törölt tag
bajzi89 fórumtársunknak is kérnék egy pirosat, ő egy moddolható procit vett tőlem.
-
törölt tag
pirosat kérnék sampaio fórumtársunknak ezért az üzletért.
-
drombi
csendes tag
Nagy piros pontot kérek w.daywalker barátunknak, a gyors és korrekt ügyintézéséért!
-
TeeBee73
veterán
Piros pontot kérnék Duracellm... Kollégának a videokártyáért, valamint a gyors és korrekt ügyintézésért.
-
pnagy7
aktív tag
nagy piros pontot dave93 barátunknak, korrekt és gyors üzlet létrejötte miatt.
-
Antimatrix
senior tag
válasz
pocokxx #8369 üzenetére
Piros pontot kérek pocokxx fórumtársnak
GEIL Black Dragon memóriát vett tőlem
1 csöppet parázott a srác -aztán csak meggyőzte magát hogy 8x piros ponttal csak nem verem át n@gyon
a postát már ajándékba odaadtam neki - mert már 1x átverték - és hogy legyen 1 kis pozitiv élménye-csak az atombiztos csomagolással - 3 réteg a kartondoboz és a bubis borítékon kívül - eltöltöttem 10 percet de m@gétre
Hiába no ilyen "szerény-kedves" ember vagyok. -
Dragon
tag
Kis Joe -nak hatalmas pirospont az MSI WIND hűtőért!
-
mcmike
őstag
Lsilent: nagyon nagy PIROSPONT a tökéletes Acer Aspire 5520 Notebook-ért. A hirdetett termék teljes mértékben megfelelt a leírásnak, és az eladó is abszolút korrekt és segítőkész. Ezúton is köszönöm neki, és nyugodtan ajánlom bárkinek a vele való üzletelést...
-
Dick333
csendes tag
Kérnék egy Piros Pontot macko20 kollégának.
Megbízható, korrekt mindenkinek AJÁNLOM !
AZ ÜZLET TÁRGYA
Köszi! -
Zugárus
csendes tag
Kérek egy PHiros pontot István1 részére. Mert korrekt vevő. Az említett üzlet :Winfast TV tuner.
-
horiza1
csendes tag
Pirospont adam3nak a vásárlásért. Pontos ,megbizható partner.
-
poffsoft
veterán
[szeva000] kollégának [ezért] az üzletért
-
becoka28
csendes tag
Egy Piros pontot kérnék [Hatvan9] kollégának a gyors üzlet lebonyolításáért. Ez volt az üzlet tárgya: [Corsair VX550 ]
Köszönettel:
Béla -
becoka28
csendes tag
Egy Piros pontot kérnék [link] kollégának a gyors üzlet lebonyolításáért. Ez volt az üzlet
-
macko20
őstag
Kérnék pirosat Dick333-nak egy előlapi usb panelt vitt,pontos határozott vevö.
Köszönettel: M20
-
lumosnina
tag
PIROS
jaja1981 kollégának s szuper szabályzóért. szabályzók
Megbízható kolléga és jól dolgozik.Csak ajánlani tudom!
-
Muton
addikt
egy piros pontot kérek dozó fórumtársunknak. korrekt vásárló
köszi! -
-
zsamsi
csendes tag
Üdv !
Szeretnék egy nagy PIROS pontot bence2649 kollegának, Ezért a PDA-ért kérni. Köszönöm.
-
lefkosia
őstag
Piros pontot kérek Retekegér kollégának, nagyon korrekt, megbízható ember!
-
JooGee
csendes tag
Piros pont jár eroltetett PH üzlettársnak! 22E előreutalva a csomag célba ért. Egy alaplapot és 2gb RAMot vásároltam tőle. Gyors, megbízható, korrekt partner! Ajánlom mindenkinek!
-
ArmanD.
őstag
Piros pontot adok ptoma kollégának mert egy Sata-s külső racket vettem tőle és minden a megbeszéltek alapján zajlott és hibátlanul postán megkaptam az árut minden alkatrészével.
Köszi mégegyszer!
-
gyurta.29
csendes tag
Piros pont jár Darth_Revan részére
ezért az üzletért! Minden a megbeszéltek szerint történt!
Korrekt megbízható eladó! -
TakiUZ
tag
Piros pontot kérek themebuilder kollégának ezért az üzletért
Korrekt, megbízható, segítőkész.
-
SimonYana
addikt
Kérek szépen egy piros pontot Lujgi
kollégának!
Ezt vette tőlem!
Bízhattok benne , mert korrekt tag! -
SimonYana
addikt
Kérek szépen egy piros pontot XbandX
kollégának!
Ezt vette tőlem!
Bízhattok benne , mert korrekt tag! -
killer2
tag
Kérnék egy pirosat Enginev3.0nak a G35 headsetemért, korrekt, megbízható vevő.
-
dbius
veterán
Gabesz01 kollégának kérek egy piros pontot. Lenovo X200-as notit vásároltam tőle, sok hasznos kiegészítővel. Másoknak is ajánlom!
-
Vevőjelölt
tag
Részemről egy pirospont bebka -nak. Ezt a videókártyát vettem tőlle, postázás és előreutalás mellett. Minden simán és gyorsan zajlott.
-
sanykusz
csendes tag
Egy nagy pirospontot kérek redbull86
kollégának, nagyon korrekt, megbízható emberke! Egy Genius 2.1 hangfalat vettem tőle. -
Lujgi
tag
Szeretnék kérni egy
-ot
SimonYana kollégának.
6db ventilátort vásároltam tőle.
Annyit mondok az üzletről,hogy minden a megszokott módon és minőségben zajlott le.
Nagyon korrekt üzleti partner.
Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Alkoholista nevelde
- Nintendo Switch 2
- caplagi: Samsung S25 Ultra 256GB
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Motoros topic
- Borderlands 4 - Így harcol Rafa
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG LS32DG800SUXEN ) 240HZ 4K OLED GAMER MONITOR ! 2024 MODELL! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS49CG934SUXEN) 49" 5K OLED GAMER ! akció!
- SAMSUNG (LS49C950UAUXEN) 5K 120HZ GAMER MONTOR ! AKCIÓ!
- Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB Black/ új, bontatlan/ ingyen foxpost/ garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- ÚJ Lenovo Yoga 7 2-in-1 - 14"WUXGA - Ryzen 7 8840HS - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest