- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Philips LCD és LED TV-k
- Analóg fényképezés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen TV-t vegyek?
- iPad topik
- Milyen házat vegyek?
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Aktív témák
-
Kis_Teri
csendes tag
válasz
Jockey007 #1638 üzenetére
[Ezt inkább kimoderáltam magamtól, mert csak kitiltanának]
Mellesleg privátban írtam az elején hogy az a 10k csak poén volt, utána meg is egyeztünk volna, erre most is arra hivatkozol, amiről tudod nagyon jól hogy poén volt.
Többieknek: Fényesítsétek csak a haverotokat, üzleteljetek vele sokat, majd egyszer talán megismeritek a másik oldalát is...
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Kis_Teri
csendes tag
válasz
Jockey007 #1626 üzenetére
Mostmár csak több száz...
Érdekes.
Adatlapod azt írja hogy 225. Ez aztán a több száz.
Belinkelni sajnos nem tudom, mert ahogy válaszoltam neked, töröltem is a francba az üzeneteidet. De szívesen venném ha belinkelnéd te, csak ne szerkessz átt rajta semmit a te javadra! Mert komolyan mondom, belőled már simán kinézem azt is.
Az meg már teljesen egyértelmű hogy kettőnk közül ki a 10 éves. (Hát nem én)...
Teljesen felesleges össze vissza hazudozni, letagadni dolgokat, ideje lenne rájönnöd.
Én is tudom hogy mit írtam, hogy te mit írtál, és te is. Ez a lényeg. Hiába próbálod bemagyarázni az embereknek hogy te vagy a jó, és az ártatlan.
Tudod, nagyon undorító amikor az ember megjátsza magát, ráadásul egy ilyen helyzetben. -
Kis_Teri
csendes tag
válasz
Jockey007 #1624 üzenetére
Te utolsó kis senki, azt hiszed te vagy itt a feri, akát ***********************
Nagyon szánalmas vagy ám, elárulom. Ez már kiderült..
Egyszerűan maga a szánalom fogalma TE vagy...
Ez a gyerek azt hiszi ő az Isten itt a PH-n, komolyan mondom. Láttátok volna miket írt nekem priviben(persze ezt is kimagyarázza mindjárt). Hogy őneki ilyen meg olyan ismerősei vannak, a moderátorok nyalják a talpát, szoval egy szavába kerülne engem végleg kitiltatni innen. Ja és pl hogy neki nem tudom már hányezer sikeres üzlete volt, ő az egyik legnagyobb eladó itt a PH-n, és még hasonlól...
Hát ezekhez No Komment.
Persze kicsit átolvasva a topikot, Jockey kolléga neve is felmerült egyszer kétszer, hogy kit-hogy vert át...
Ehhez meg végképp No Komment.
Annyit tudok tanácsolni kisfiam, hogy szállj le a földre, és gondold át az élet nagy dolgait, mert később nagy hátrányban leszel ez miatt. (Mondjuk már most is eléggé abban vagy)
[Szerkesztve]
%moderálva, figyelmeztetés kiosztva - kalandor% -
Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One mobilszolgáltatások
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- Fűnyíró topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Philips LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! AMD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest