Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- nVidia GeForce GTX 1070 / 1070 Ti / 1080 (GP104)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Gaming notebook topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Androidos tablet topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Aktív témák
-
roPHka
senior tag
Szeretnék egy-egy szép nagy pirospontot kérni az alábbi tagoknak:
kovro87 - ramok, cpu
lastflight - ezért
JNashville - ezért
m1sk4r
hirdeto - konfigÉs jár egy mégnagyobb pirospont d!sCm4st3r fórumtársnak is. - lemezek
-
roPHka
senior tag
Vásárlás:
Utánvétel : piros pont
[Téma]pisti0315 : piros pont a korrekt üzletmenetért és a jó dumapartiért, ami annyira jól sikerült, hogy észre sem vettük, hogy 40 percen keresztül -13 fokban álltunk odakint miközben esett a hó
[Téma]Eladás:
Tomi84 : piros pötty, mert hiánytalanul megjelent a találkozón, mely során egy hdd boldog tulajdonosa lett
[Téma]Bivaly : piros pötty és köszönet a megelőlegezett bizalmáért és az előreutalt pénzért. A téma egy Mavom DC 340 80grammos paszta volt amit természetesen hiánytalanul megkapott.
Bálint85 : piros pötty és köszönet a megelőlegezett bizalmáért és az előreutalt pénzért. A téma egy Mavom DC 340 80grammos paszta volt amit természetesen hiánytalanul megkapott, igaz némi időcsúszással.
-
roPHka
senior tag
kirkri kollégának egy nagy pirospont a vinyós bizniszért cserébe. Kifogástalan az áru.
-
roPHka
senior tag
Rica kollégának piros pont a vásárolt videókártya miatt.
-
roPHka
senior tag
CharlieDrop
Fekete pont. Az általa jónak vélt alkatrészek közt, volt 2db hibás is. Az üggyel nem sok kedvem foglalkozni, nem ér annyit, illetve Ő sem hajlik rá hogy visszavegye, mert szerinte jók voltak, és nálam romlott el. -
roPHka
senior tag
Egy nagy pirospont hoax fórumtársunknak is. És köszönöm a kellő bizalmat, amiért utólagos utalással fizettem, azt hiszem nem okoztam csalódást, úgy ahogy Ő sem nekem, a terméket gyorsan és sértetlenül kaptam meg.
További pirospont jár azoknak az embereknek akik megelőlegezték irántam bizalmukam:
butch3r
plaschil
scalare -
roPHka
senior tag
dome34 [link] fórumtársunknak egy pirospont. Előzőleg még nem volt közös bizniszünk, de bizalmat szenteltem a dolognak. Tegnap postáztam neki egy gépházat, amit ma meg is kapott, és nemrégiben a megbeszélt összeg is hiánytalanul megérkezett a bankszámlámra.
Ezúton is köszönet! -
roPHka
senior tag
Runner_fxr -nek egy XXL-es pirospont, a korrekt cumóért és leginkább azért, mert megvárt a 1.5 órás csúszásom ellenére is.
s_akos82 -nek pedig egy XL-es pirospnt, a jófajta árúért -
roPHka
senior tag
Nekem is tett már ígéretet, hogy elviszi xy alkatrészt tőlem, aztán valahogy eltűnt és nem reagált a privikre.
Persze ezzel még nincs is gond, hisz nálam is és szerintem másnál is előfordul néha, hogy megígér az ember valamit, és aztán mégsem lesz belőle semmi, csak legalább én próbálom tájékoztatni a másik felet, hogy "bocsi, de ezért vagy azért mégsem megy a biznisz...". -
roPHka
senior tag
Jó nagy fekete pont az újonnan regisztált tagnak: attila134 [link]
Szerencsére nem történt adás-vétel.
Érdeklődött egy kártyám után, mondta vegyem fel msn-re, aztán kb nyitásnak úgy indította a beszélgetést, hogy leszarlak te f*sz, és a többi...
Komolytalan egy ember, akárki is ő. Szóval senkinek sem ajánlom. -
roPHka
senior tag
Jövök én is pár úriembernek egy-egy pirosponttal.
Akikkel az utóbbi 1 hétben történt valamilyen adás-vétel, és minden rendben zajlott azok ők voltak:Joces
Kelzsoca
Szaya
Flankusz
Jockey007
04ahgy
poronty
djtoomi
Achill3uS -
roPHka
senior tag
Rendelni és hagyni képes, hogy bő 2 hétig a postán porosodjon a megrendelt áruja, de szólni - üzenni bármit is hogy mif*ck van már képtelen.
Úgyhogy részemről megbízhatatlan, ezért Limewax fórumtársnak egy nagy fekete pont jár. -
roPHka
senior tag
Poffsoft-nak köszönet a múltheti utalásért, és a türelméért.
A megbeszélt árut ugyan egy kicsit késve, de postára adtam a mai nap délutánján. -
roPHka
senior tag
válasz
Vigneau #1454 üzenetére
hogy szoktatok postázni? ha sima levélként, vagy ajánlott levélként megy a dolog akkor érthető miért nem ér oda. úgy könnyen ''eltűnhet'' bármi. Sima belföldi postacsomagként kell feladni a cuccot, ha van rá mód és megéri. Azok csak úgy nem vesznek el, ha igen akkor meg kicsit másképp fogadják a reklamációt is mint egy egyszerű levélként feladott akármi esetében.
Lekopogom, de nekem még sosem tűnt el semmim postán, pedig elég sok cumót postázok én is, beleértve kisebb cuccokat (proci, ram), és nem szoktak csak úgy eltűnni. Még az 500Ft-ot érő 8cm-es ventiket sem szokták csak úgy eltulajdonítani a postásokvagyis eddig errefelé még nem volt példa rá, de mint említettem én az esetek 95%-ban belföldi postacsomagként adok fel mindent.
-
roPHka
senior tag
Amúgymeg piros pont:
Arpadmagic kollégának, mert korrekt árut kaptam tőle, és még házhoz is hozta nekem, igaz azért mert erre volt dolga, de ezzel nekem megspórolt nem kevés időt és egyben nem kis utat
Jockey007 -nek, mert a megbeszéltek szerint utalta a pénzt, már vagy 6 alkalommal -
roPHka
senior tag
válasz
Calibos #1441 üzenetére
Ha így volt akkor jogos a 2000 Ft bukta, nem?
Mert 1 nappal később szólt neki, hogy mi a helyzet.
Ettől függetlenül, azért inkább az eladót kellene minősíteni, mert az mégiscsak unkorrekt hozzáállás volt: a megbeszélt időpontot követő napon még azt mondja telefonban, hogy ''ok, jó a holnap'', erre az azt követő napon már érdekes hangvételű privit ír, amiben egy pici ''fenyítés'' is érződik azt hiszem.
Szvsz Nándika hibázott, hogy nem szólt időben, de ebben az esetben az eladó hozzáállása volt igazán a negatívum.
[Szerkesztve] -
roPHka
senior tag
Piros pont nekik.
Postáztam nekik, és a megbeszéltek szerint zajlott minden. A pénzt hiánytalanul átutalták.
GiXXXer
Gozso
MacCaine fórumtagnak is egy piros pont, mert korrekt volt. Vásároltam tőle egy ramot és egy lapot. Az utóbbi hardver hibátlan, a rammal gondok voltak, holott azt mondta, hibátlan és hogy ők használták, de néhány telefonos egyeztetést követően, egy rossz szót nem szólva, visszavette az árut.
További piros pontok nekik:
Rive (szervízelésért)
VGy
Allen (a szép házért és monitorért)
Vagyok
AGE-T
attiLANte
Peat;)
Coccoo-NZ
Lighty
Doo
Octi
Parlagfű
[Szerkesztve] -
roPHka
senior tag
Jockey007
Boxer001
SimonMágus
Animen
Tőlük én vásároltam. Mindenkivel minden teljesen korrektül, a megbeszéltek szerint zajlott.
paramparya
nicevolley
AMD The Best
csubaka
Ők pedig tőlem vásároltak. Itt is minden a megbeszéltek szerint, részemről a lehető legkorrektebbül történt. A megbeszélt helyen a megbeszélt időben mindenki ott volt és sikeresen megköttettek a bizniszek
Egy-egy piros pont mindenkinek.
[Szerkesztve] -
roPHka
senior tag
S0!L fórumtag számomra unkorrektnek bizonyult. Megbeszéltük, hogy szombaton bizniszelünk, ezt a napot már biztosra mondtam neki szerdán is, csak az időpontot nem tudtam, hogy mégis milyen időtájt. Igaz én csak szombat napközben, délelőtt hívtam, hogy mi a helyzet, hogy akkor összetudunk e futni délután vagy sem. Próbáltam egy párszor. ki is csengett mindig, aztán a hangposta bekapcsolt. Próbáltam délután is párszor mikor már BP-n voltam az áruval, de akkor is ugyanez volt. Azóta küldtem neki privátot, de válaszra nem méltatott. Végülis nem az a baj, hogy nem vette át az árut, amire azt mondta, hogy kell neki, és az sem baj hogy cipekedtem vele, mert nem volt nagyon megerőltető, csak legalább hívott volna vissza, mert nem hiszem el hogy nem látta, hogy kerestem, vagy legalább azóta reagált volna a privimre, hogy ''sorry, mégsem kell a cucc, és bocsi....vagy kabbetököm'' vagy mittomén
, de még ennyire sem volt képes, pedig most is itt van a kedves tag, és upolgatja a topikjait.
Mondhatni jelentéktelen összegről lett volna szó, pár ezer forintos tételről csupán, úgyhogy nem ez bosszant, hogy hiába utaztam (mert volt más dolgom is ezenkívül), csak legalább némi korrektséget tapasztaltam volna a részéről, dehát semmi, innentől kezdve nem áll módomban további pénzt-időt-energiát fektetni a vele kapcsolatos bizniszekbe, se most se a jövőben. -
roPHka
senior tag
Piros pont egyrészről Ste-nek a közreműködésért, és x_o_n-nak a jó áruért, másrészről pedig fueled18 kollégának is.
Mindenkit korrektnek és megbízhatónak tartok. A megbeszélt időben, helyen ott voltak.
***Fekete pont jómagamnak, mert apróval fizettem nekik, illetve azért, mert elvileg diétázok, és most ettem meg 2 nagy szendvicset, úgyhogy ez nem volt túl korrekt magamtól***
[Szerkesztve] -
roPHka
senior tag
Tuncsi-nek egy nagy piros pötty. A megbeszéltek alapján létrejött a csere, minden rendben volt
Remélem Ő is elégedett
-
roPHka
senior tag
válasz
_Volkovy_ #823 üzenetére
Üzleteltem már vele, ugyan tény s való, hogy nem sokszor, és ez így igaz, hogy új bontatlan cuccokat kaptam tőle, persze volt ami nem volt az, de azt ''használt'' alkatrészként is árulta, ez a topikjában is fel volt tüntetve.
Nekem nem volt semmi gondom vele, de régebben is láttam a topikjában nem 1x, hogy volt már hasonló esetre panasz, hogy ''új-bontatlan'' cuccot küldött el másnak, aztán kiderült az átvételt követően, hogy használt alkatrészről (konkrétan ha jól emlékszem videókártyák és alaplapok voltak) van szó és élve az előzőleg használt szavakkal : úszott a koszban-porban az alkatrész, és kissé hiányos volt a doboz tartalma (kábelek, cd vagy vmi hiányzott)
Nem követtem soha rendszeresen Gianni topikjait és a hozzászólásokat, de volt hogy belenézegettem...olvasgattam néha össze-vissza és 3-4 ilyen bejegyzést már találtam anno bennük.
Bár ha azt vesszük, mindez elhanyagolható a többszáz vagy épp -ezer sikeres és korrekt üzletéhez képest.
És ez nem üzletrontás a részemről, hanem csak egy tény feltárása.
[Szerkesztve] -
roPHka
senior tag
Az elmúlt 1-2 hét termése:
Barbikenje: megbeszélt helyen, megbeszélt időben átvette az alkatrészt.
Sl4yer: megbeszélt helyen, megbeszélt időben átvette az alkatrészt.
Meme: jólelkű volt velem
E.T.: megbeszélt helyen, bár kissé késve, de sikerült átvennem tőle az alkatrészeket.
RoyBatty: megbeszélt helyen, megbeszélt időben átvette az alkatrészt, majd elégedettségét pár szóban fejtette ki egy sms erejéig.
Viperboy: megbeszélt helyen, megbeszélt időben létrejött a korrekt cserebere.
Kooc: megbeszélt helyen, megbeszélt időben átvette az alkatrészt.
Zero77 megbeszélt helyen, megbeszélt időben sikerült átvenni tőle az árut.
Elrond megbeszélt helyen, megbeszélt időben megjelent, és egy jó csevegés közepette átvettem tőle az árut.
Repasi korrektül járt el...segített a bolt létrehozásában - leutazott hozzám az alkatrészéért.
Sdrahos : kissé nehezen bár -mert kb. 1 hónapig tartott mire létrejött- de végre sikeresen zárult a cserebere.
Alvin megbeszélt helyen, megbeszélt időben megjelent, az alkatrészt sikeresen átvettem.
Ugyan vele nem volt biznisz, de korrektül állt hozzám. Kölcsönbe kellett volna egy alaplap, Ő szívesen odaadta volna, ám sms-ben közölte, pontosabban megkérdezte, hogy ''nem jelent e gondot nekem ha Ő eladja másnak a lapot, mert van rá vevője...?''.
Szóval pirospont neki, a hozzáállása végett.
Amúgy Ő Joergie becenévre hallgat itt ph-n.
Na, azt hiszem mára ennyi.
[Szerkesztve] -
roPHka
senior tag
válasz
Mr_Vercetti #778 üzenetére
Akkor ezt most nem értem, mert egy pár hozzászólással fentebb azt írtad ez Hidi egyik ''álnickje''...
-
roPHka
senior tag
Decemberi tapasztalatok:
Akivel érdemes:
Gozso máj frend - vele is jó boltolni, csak mindig rohan
Axlrose32 komám - a monitorokkal kapcsolatos dolgokat csakis rá bízom, főleg ha szervízelésről van szó, vagy ha olcsó 19-es monitorra van szükségem.
Studi22 komám - ő is megbízható és korrekt arc.
Csigafej - a megbeszélt időben és helyen sikeresen átvette a tőlem vásárolt cuccokat.
Mhif - teljesen korrekt srác. Nemrégiben is tett egy nagy szívességet amikor egy processzort kellett letesztelnem, és nála sikerült megoldani.
Zamery - ma végre sikeresen lezárult egy -már- kb 2 hete folyamatban lévő bizniszünk. A megbeszélt helyen és időben megjelent.
Toness - A megbeszélt helyen és időben megjelent, a vásárolt alkatrészt átvette, majd egy pár percnyi beszélgetést követően, elégedetten távozott. Pontosabban én távoztam, de láttam az arcán, hogy elégedett volt
Rive vagy ZRive - még mindig megbízható és korrekt partner.
Zsiga - szintúgy!
És akivel most nem, de általában igen:
roPHka, azaz én- egy bizonyos szituációban helytelenül jártam el. megígértem Szatmazs fórumtársnak, hogy bizonyos eladandó alkatrészei közül megvásárolom valamelyiket, aztán a nagy ígérgetésből, csak időpont húzás-halasztás lett /akaratomon kívül mindig közbejött vmi/ aztán a végén nem vásároltam tőle semmit, illetve kissé unkorrekt módon nem is tájékoztattam Őt, hogy elálltam a vételtől...
Kis önkritika?!
Azért remélem aki már vásárolt tőlem az valóban elégedetten távozott.
[Szerkesztve] -
roPHka
senior tag
Mankó nevű felhasználónak ezer köszönet a cuccokért, korrekt volt, szóval csak ajánlani tudom.
Bunditól is vásároltam már használt ramokat, nem volt velük semmi gond, ő is korrekt volt. A megbeszélt időben, a megbeszélt helyen sikeresen lezajlott a biznisz, igaz ez már kb 3 hónapja volt, de lehet, hogy még attól is régebben
Lenne még nagyon sok ph-s tag, akiket ide felsorolhatnék, de most nem teszem, mert lusta vagyok
[Szerkesztve] -
roPHka
senior tag
ne haragudj, így van robekri is korrekt partner
nekem sem jut eszembe mindig mindenki, bocsi
ugyan nem én vettem tőle, hanem én adtam el neki egy apróságot, de ott volt a megbeszélt időben és megbeszélt helyen:
Papa-Georgo
akit merek még ajánlani, főleg ha monitorjavításról van szó:
Axlrose
Ő is korrekt és megbízható arc. Nem ismerem, csak innen ph-ról, de elvittem hozzá a rossz monitorom, ami sajna annyira rossz volt, hogy nem tudta megcsinálni fél óra alatt, így ott kellett nála hagynom, és cserébe felajánlott nekem egy jó 19es moncsit, hogy addig se legyek monitor nélkül.
[Szerkesztve] -
roPHka
senior tag
Maross frankón küldött nekem egy cumót postán, úgy hogy majd utólag amint megkapom utalom a zsét a számlájára
Ez frankó, és jól esik, hogy megbízik így bennem. Igaz még annyi idő nem volt hogy átutaljam neki a pénzét, de a héten megtörténik a ''tranzakció''
Amúgy:
-Maross
-Gozso
-atosz
-meme
-zRive
-P4Laca22
akik most eszembe jutottak a korrektségükről
[Szerkesztve] -
roPHka
senior tag
ja igen Junkie is +1pont, annó boltoltunk valamit
-
roPHka
senior tag
zsiga667 kimaradt, ő is kap 1piros pontot
szavahihető, korrekt srác. megbeszélt időben ott volt és minden korrektül zajlott.
a tőle vásárolt lassan 1éves alkatrészek gyönyörű állapotban vannak, mintha vacsi új lenne mindkettő. garanciapapír is ''szép és jó állapotban'', látszik hogy jól félre volt téve. nem a kutya szájából ráncigálták ki, mint egyeseknél szokás
[Szerkesztve] -
roPHka
senior tag
pfff .. még mai napig nem cserélte vissza?
akartam vele én is üzletelni egyszer csak aztán a hozzáállása és a megnyílvánulásai azt sugalták inkább hagyjam tova evezni ezt a hajót, mert lesz ettől még jobb boltom is...
radamsky -1pont
úgy volt hogy eladom neki az abit nf7-es lapom. meg is beszéltük hogy péntekig rámszól telefonon. már hétfőn e-maileztünk hogy akkor mi lesz a lap sorsa. a telefonszámát kb. 3x kértem mail-ben de nem írta le soha. aztán péntekig 1-2 emailt még váltottunk, vágta szerdán is a jópofi dumát hogy persze kell a lap meg minden, aztán pénteken vártam este 7-ig addig nem hívott. 8óra körül írtam neki egy üzit, amira ugyan visszareagált hogy ez meg az elvileg közbejött, nincs mani, így nem kell a lap sem. gondolom ha én nem keresem meg, ő nem üzent volna nekem semmilyen formában sem.
amúgy:
behappy +1pont
traptor +1pont
G@bo-ról én is hallottam már 1-2 dolgot
[Szerkesztve] -
roPHka
senior tag
természetesen nem
csak én előbb azokat soroltam fel akiktől MÁR VÁSÁROLTAM valamit!
szerintem ez a topik inkább erről szól mintsem hogy '' én eladtam ezt meg azt XY-nak és hogy ők korrektek voltak-e velem...'', csak mert ez így hülyeség.
értelemszerűen lehet ilyen szemszőgből is nézni a helyzetet, hiszen a korrektséghez tartozik végülis az is ha a megbeszélt időpontban és helyszínen megjelenik a ''vásárló'', és nem késik órákat, vagy a rosszabb esetben el se megy, a legrosszabb esetben pedig még a telefonját sem képes felemelni hogy szóljon ''bocsi de mégsem leszek ott, mert már nem aktuális....''stb...
így tehát Kalandornak is jár 1 UP, csak mert ott volt a megbeszéltek alapján! -
roPHka
senior tag
korrektnek tartom:
-Gab
-Meme
-Gyurcika
-Wolverine
-Wildmage
-Viharhozo
-Bobsurf
-qLa
-Junkie
-Garmacor
-Jpisti
-HengR
-Garmacor
eddig úgy emlékszem hogy hozzájuk volt szerencsém, és mindegyik korrekt teljesen korrekt volt
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- PlayStation rajongói nyereményjáték
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Villanyszerelés
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- OneSport OT07 - szevasztok, hollandok!
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
- Lenovo ThinkCentre M720q / M920q Tiny mini PC- 8.gen Win11- Számla/garancia
- French press gyűjteményem felszámolom :) A kettő együtt 2999 Ft
- Xiaomi 10W töltő nem használt
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest