Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
AGE-T
őstag
Sziasztok!
Ninebotokhoz kapható dongle cuccok mennyire biztonságosak? Nem terheli túl az motort? Garit bukom, ha használok egy ilyet? Egyáltalán működnek ezek? F3 pro-ba szeretnék egyet.
-
AGE-T
őstag
Sziasztok!
van itt valakinek Ninebot F3 pro rolija? Lenne hozzá pár kérdésem.
Köszönöm! -
AGE-T
őstag
Támadnak nálam a botok. E3 pro valami zseniális cucc. Mondom ezt úgy, hogy soha nem volt közöm rollerekhez. Nagyon jól össze van rakva, masszív vas. Macskakövön sem zörög rajta semmi. E3 25 ös limite lehagyja az F3 pro 25 ös tempóját. Nem értem miért, de ez van. Lehet nem kellett volna frissítenem a firmwaret…?!
F3-nál azon kívül, hogy ez viszont macskakövön zörög, nem tudnék semmi negatívumot hozni. A motor nagyon harap, rugózás sokkal jobb. Még ismerkedünk. Olyan 60km et úgy tűnik simán elmegy alattam. -
AGE-T
őstag
Tiszteletem! Navee ST 3 pro az ajánlott kategóriába tartozik? Főleg városban használnám. 80kg. vagyok, főleg sík terepen közlekednék vele.
-
AGE-T
őstag
válasz
DigitXT
üzenetére
Oh, szerencse, hogy nem lett nagyobb baj, ez meredeken fest valóban.
25 el mentem már rolleren, nem vagxok teljesen szűz
Nem is ez lenne a cél, hogy veressem, de jól jönne néha a plusz erő, akku. Amiket felsoroltam nagyon a “no name” kategória? Most a Segway-t ne nézzük🙂 -
AGE-T
őstag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Köszönöm az összeszedett választ, nagyon kedves volt!
Van motoros jogosítványom, és valami gyorsabb járgányt keresek, mert a 25 km/h-s korlát nekem kevés. Nem vagyok túl nehéz, nagyjából 80 kg körül ingadozom. A hatótáv olyan, amilyen – ami belefér, az belefér – most az alsó-közép kategóriában nézelődöm, nagyjából 300 ezer forint körül.
A Ninebot szimpatikus, főleg azért, mert itthon is elérhető részletfizetéssel, garanciával, ami számomra fontos szempont.
Az iScooter esetében tudsz esetleg ajánlani jóáras hazai forgalmazót? Eddig csak elég húzós árakat láttam itthon, miközben külföldön már 700 euró körül mozog.
Apropó Ninebot, azt modjátok van erre is valami okosítás, amivel tud menni 40et?
-
AGE-T
őstag
Sziasztok!
Szeretnék egy jól használható városi e-rolit. Idáig három versenyző került fel nálam a radarra.
ANGWATT F1, iScooter ix7, Ninebot max 3 e.
Első egész jó árral rendelkezik, második combos ak tűnik, harmadik megbízható, de félek a 25km limittől, és árban majd duplája az elsőnek. Nem tudom milyenek ezek a gépek.
Van ezekkel tapasztalatotok?
köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- TCL LCD és LED TV-k
- BestBuy ruhás topik
- MIUI / HyperOS topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest