Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
DigitXT
félisten
Van baj... "Tragédia lenne" a kötelező sisakviselés, de a gyerekeire azért ráadja.

És olyanokkal érvel, hogy a sisakot viselőkhöz közelebb mennek el az autósok, így vélelmezhetően arra gondol, hogy emiatt veszélyeztetettebbek: a saját gyerekei is?"munkahelyén (Hajtás Pajtás bringás futárszolgálat) kötelező viselni" Nade miért is?
A megoldás pedig a tömegekben rejlik. Csak tapossák ki az utat... Tökre elhinném, amennyiben ő maga nem adna kötelezően sisakot a gyerekeire (is). De hát ez van!Ui: engem aztán rohadtul nem motiválna, hogy én ugyan meghaltam (bocs), de hát statisztikailag mindeközben rengeteg életévet mentettem meg másoknak.

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- ELADÓ Radtel RT-920 (10W, CB sáv, RH) többsávos kézi amatőr adóvevő
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett kofferben, szűrőkkel
- Radiomaster TX16S MAX Mark II ELRS táv
- DJI FPV + Fly More Combo + Motion controller + Extrák + Hátizsák - makulátlan állapot - AKCIO
- Bezior X500 Pro Összehajtható elektromos összteleszkópos kerékpár
Üzleti előfizetők hirdetései
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 9700 / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 8700F 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 Ti 16GB Lian LI LANCOOL207 ADATA 850W
- GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A3000 1 év gar
- Lenovo Thinkpad E495 Ryzen 5 3500U, Radeon Vega 8, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest