- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gaming notebook topik
- Androidos fejegységek
- Azonnali informatikai kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
DigitXT
félisten
válasz
Enigma1945
üzenetére
Én kérek elnézést, amíg visszaolvastam, az volt meg, hogy G4, perec, A1 boldogság.

Arról csak ilyen tiktok "tutorial" videót találtam, elvileg ez is "official". Sokkal egyszerűbb! Habár, nem biztos, hogy teljesen nyugodt lennék, hogy egy csavar és kiesik a futómű.
Szerk: amúgy szintén elég kretén videó. Azt nézhetjük, hosszú másodpercekig, hogy egy b.szomnagy imbusz csavart kiteker. Meg aztán egy kisebbet is. De hogy amúgy milyen a kicserélendő csapágy, hogyan veszed ki, és teszed vissza... Ami a lényeg, az láthatatlan!
(Jesszusom, lassan úgy hangozhat, mint PociAti. Pedig én csak szakmailag értékeltem... Mármint, ha ilyenről "tutorial" videót csinálnék, nagyon más stílusban csinálnám a dolgot.)
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI FPV Fly More Combo drón szett +Motion Controller
- Újszerű, hibátlan Fossil ES3433 női fémszíjas quartz óra - Még 1 év magyar bolti garival! -
- Braun Silk-expert Pro 5 IPL (5160)
- DJI NEO Fly More Combo drón 3 akkumulátorral (2-3-3 töltéssel) +táska
- DJI Mini 3 Fly More Combo RC drón szett - garancia 2027.11. hóig
- MÉG TOVÁBBI ÁRCSÖKKENTÉS MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 8 ciklus az akkuban!
- Corsair gamer fejhallgató HS80 MAX
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4516, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest