Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- SONY LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Nyáron jön az AOC új, legfeljebb 720 Hz-re képes monitora
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dudee
senior tag
Sziasztok!
Múlt héten végre megérkezett a Mantis 10. Első rollerem, úgyhogy nem tudom hasonlítani semmihez, csak az évtizedekkel ezelőtti gyerek rolleremhez

Azt viszont tudom, hogy bitang mód tetszik. Iszonyú erős, még a 92 kilómmal is durván kell kapaszkodnom a meredek kaptatón felfelé.
Még kóstolgatom, hogy mikor milyen beállításokkal érdemes menni (gear 1,2,3; eco/turbo; single/dual), mert azt látom hogy adott helyzetekben más és más jó. Pl vízszintes úton gyorsabban, vagy épp nézelődősen, vagy épp meredekebb murvás emelkedőn óvatosan, de dual módban hogy ne forrósodjon túl a hátsó motor.Azt mondjuk sajnálom, hogy nem csinálták azt meg, hogy 'kedvenc' beállításokat nem lehet elmenteni, és 1 gombnyomással előhozni. Semmibe nem került volna, de sztem sokat hozzátett volna.
Ezzel kapcsolatos a kérdésem is:
A gyárilag rajta levő lt01-es kijelzőt/kart érdemes minimotors ey3-ra lecserélni?
Illetve ha igen, akkor ehhez a belső kontrollert is cserélni kell, vagy ezek szeretik egymást?Végül engedjetek meg két fotót
Köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- ÚJ MacBook Pro 16" M4 PRO 24GB 512GB Space Black
- Samsung Gear VR: Note5, S6 (EDGE), S7 (EDGE)
- Bontott Bosch Smart Home Intelligens radiátor termosztát II / 12 hó jótállás
- Dell Precision 5570! 4K Touch / i7-12800H / RTX A2000 / 32GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest