Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tin

    veterán

    válasz mekkGyver #2033 üzenetére

    de ki mondta hogy ne vedd a Xiaomit?

    1) ár-érték arány: arra mondják, hogy a kapott szolgáltatásokhoz képest milyen áron kapod meg a terméket. sebességben, hatótávban, szolgáltatásokban a Kugoo S1 a legjobb ár-érték arányban. vitatkozhatsz, de egyszerűen így van. itt a speckót nézi az ember, meg a tapasztalatokat, mert ez nem szubjektív vélemény, hanem egy objektív mérce alapján történő összehasonlítás.az idézeted rögtön megbukik, mert bár hatásvadász, de vagy a gondolatot idézed, vagy nem idézel, de félmondatod a lényeg fele nélkül idézni csak azok szoktak, akik igazat akarnak maguknak. helyesen így volt a gondolat: "Ar-ertek aranyban a Kugoo S1 a legjobb"

    2) "Amennyivel olcsóbb, pont annyival "silányabb". Lehet, hogy pehelysúlyban nem annyira érezhető, de én is 120kg körül vagyok..." értem, tehát ha te dagadt vagy (igen, dagadt, de még én is, pedig 25 kilóval vagyok könnyebb nálad), akkor hozzád mérjük a rollereket, mert biztos az egész világ dagadt. nem. a Xiaomi 100 kg-ra, a Kugoo 120 kg-ra van írva, de a te súlyod már mindkettőnek az extrém végén van.
    "kipróbáltam az S1-et végig azt éreztem, hogy széthullik alattam" - sokan érzik így, aztán rájönnek, hogy kilazult az anya a kormányon, és azt meghúzva masszívan egyben van a jármű.
    DE. írtam egy ilyet is: "de minosegben az a leggyengebb. Hosszu tavon a te sulyodhoz mar inkabb ajanlott egy masszivabb darab, szerintem." ezért is nem értem, mit kötekedsz. az erősen túlsúlyos (bocs, I. fokú elhízásnak hívják) embereknek nem ajánlottam ezt. de mondjuk a Xiaomit sem. nem azért, mert masszív, hanem mert kinyírja a csapágyakat, gumikat, minden mást.
    ja, amúgy írtam ilyet is: "A Xiaomi elonye, hogy masszivabb" így aztán végképp nem értem, mi a bajod.

    3) "de nagy, nehez, nincs lengescsillapitoja" - nem igaz? nem nagyobb? nem az a legnehezebb a 3 közül? nem nagyra csukható? vagy most mi a bajod ezzel?

    4) "Az meg, hogy lengéscsillapító, vagy levegős gumi, az ízlések és pofonok." - igen, de nem igaz? nincs lengéscsillapító, és ott a defektveszély. persze van, aki szeret bűvészkedni, de sokan nem. vagy cserélik eleve utólag a Xiaomi kerekét is tömörre, akkor viszont végképp hátrány, hogy nincs csillapítás. értem én, hogy neked ez jön be jobban. de ez objektív?

    "Persze, mindenkinek a saját gyermeke a kedvesebb, de próbáljunk meg objektíven segíteni a kérdezőnek, előítéletek nélkül."

    szerintem is. és most olvasd el a te válasz-kortesbeszéded a Xiaomi mellett, a Kugoo-t fikázva, és aztán újra az én hozzászólásom. ja, és nem kívánom folytatni ezt a gyerekes vitát.

Új hozzászólás Aktív témák