Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- 3D nyomtatás
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- Fujifilm X
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tin
veterán
szerintem ez ketté fog válni hamarosan, már most látszik a tendencia. az egyik súlyra és hordozhatóságra menő könnyített, 6-7 kilós, karbonvázas modell lesz kis hatótávval (10-15 km max), ami gyakorlatilag a tömegközlekedéshez kínál alternatívát. például
a másik pedig a kocsival bemész a városhatáron vagy kerülethatáron lévő P+R parkolóig, kiveszed, szétnyitod, és begurulsz a melóhelyre, majd vissza a kocsihoz. vagy akár otthonról egyenesen melóba és vissza. itt a hatótáv és a sebesség a fontosabb, a hordozhatóság és a szuperkicsire csukhatóság nem annyira. nekem pl. tök jó hogy összecsukható, de itt van lift, szóval tök felesleges csukogatni, még melóban is be tudom állítani az irodába úgy, hogy nincs útban. erre meg példa ez a ninebot es max (ami amúgy a Xiaomi tulajdona)
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Call of Duty: Black Ops 7
- Milyen videókártyát?
- One mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Vicces képek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Byski Áramláskijelző.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest