Hirdetés
-
PROHARDVER!
Figyelem! Ez az összefoglaló már elavult! Ha valami nem világos, kérdezz a topikban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Degeczi #14249 üzenetére
De vaaan
csak nem dedikált ebook reader-re.
What is Immersion Reading?
Kindle Fire HDX, Kindle Fire HD 2nd Generation, Kindle Fire HD, and Kindle Fire 2nd Generation owners now have the ability to read the Kindle book and listen to the professionally narrated Audible audiobook simultaneously with real-time word highlighting. Immersion Reading is a revolutionary innovation that will support and delight children learning to read, readers learning English as a second language, or anyone wanting to boost reading comprehension. -
Degeczi
nagyúr
Ja, az angolszász számformátum
Igen, a K3 még tudott hangot lejátszani, de nagyon ramaty módon, egy próbánál többet sosem használtam arra (pedig önmagában nem lenne rossz olyan hangoskönyv, ami szövegesen is jelzi az épp hallott tartalmat, a hanghoz szinkronizálva - de ilyen nincsen)A PPW szótárazásán sokat javítottak korábbi típusokhoz képest: ha nem találja a keresett szót a kiválasztott szótáradban, automatikusan tovább lép az adott nyelv következő szótárára, de találat esetén is 2 érintéssel lehet másikra váltani. A keresett szavakból közben építget egy szókincsbővítő listát, amit később bármikor át lehet nézni felfrissítésként, ahol mutatja a szavak szövegkörnyezetét is, és még könyvenként is lehetséges csoportosítani - szinte tökéletes...
-
-
L4mie
veterán
válasz
Degeczi #14245 üzenetére
nem a 1.3 GB a kevés, hanem hirtelen megijedtem, hogy MB-ban annyi
az a vessző elég megtévesztő.
fene se követte az újításokat kindle 4 ótategnap láttam a cloudot, meg hogy oda-vissza lehet vele szinkronizálni, leszedtem 4 könyvet ami a sérült 4 en fentvolt de nem tudtam befejezni őket utána néztem a device info-t és látom, hogy 1,309 MB na mondom ez szép...
amúgy igen 1-2 GB sok mindenre elég a touchban is azért volt asszem 4GB mert tudott hangos könyvet meg mp3-at játszani, és hogy ezeknek legyen tárhely.
összegezve 1.309 MB az kevés, GB ból viszont bőven elég, csak megtévesztett a kiírás.
-
Degeczi
nagyúr
Kevés?
Egy átlag e-book mérete még az 1MB-ot sem éri el, tehát ezernél is jóval több fér rá...Bő 3 éve használt Kindle Keyboardunkon (amin még 4 GB volt a tár) nincs 600 MB-nyi az elfoglalt hely, pedig rengeteg olyan könyv került rá, amit sosem olvastunk, csak kíváncsiságból ment föl
-
Pierre75
senior tag
válasz
kmarci25 #14240 üzenetére
McCullough Róma sorozatát a canadahun pont egy hete hozták ki.
Könyvkiadókra nem érdemes várni. A körbetartozás miatt belső problémák, az eltérő adószabályozás miatt kormányzati szándék se látszik, hogy tisztább viszonyok alakuljanak ki. Egy reményünk lehetne, ha jönne az Amazon. -
L4mie
veterán
válasz
kmarci25 #14240 üzenetére
ON: ijesztő ez az 1,309 MB ez ugye 1309
és nem a felhősség miatt ilyen kevés a tárhely
Ez az egyik, a másik, hogy borítóra belül mint mondjuk régen a játékCDken ragasztanak egy kódot, amivel valami másolásvédett formátumban egyszer letölthetem a könyvet, szevasz, és akkor nem járok úgy, hogy 1 hét cipelés után így néz ki szegény könyv: [link] így a kecske is jól lakik és káposzta is marad. A szokásos duma, hogy: -jajj akkor majd mindenki letölti hülyeség, és tönkremennek a kiadók etc.
mert amúgy is mindenki letölti csak 1 hónappal később....követni kéne a technikát, kidolgozni valami értelmes rendszert amivel mindenki jól jár, jó oké a Libri meg alexandra ezek hosszútávon szépen bezárhatnak majd, vagy nyithatnak antikváriumotde ez úgy is be fog következni.
-
L4mie
veterán
na meglett a pw2
frankó, örülök neki, van valami tanács a sima touch hoz képest mire érdemes figyelni?/amúgy így elsőre nekem hiányzik a home gomb/
Off:
van olyan kiadó, akinél ha megveszem a papíros könyvet ad mellé e-bookot?
Szerintem nem lenne rossz ötlet, kupon vagy kód formájában megvalósítható.
Mert most pl. Robert Jordan - Brandon Sanderson idő kereke sorozat utolsó könyveit megvettem darabonként 600 oldal...
és olvasva-cipelve teljesen tönkremegy,
ennek nem örülök szándékomban áll egy polcot szentelni mind a megjelent 20+x könyvnek és nem salátakiállítást akarok
Bevallom, meglett az új olvasó, kapásból elkezdtem keresni e-book formában, hogy ne romoljon tovább a könyvek állapota sajna még nincs sehol valszin egy ideig nem is lesz.
:S
szóval a lényeg,hogy szeretném ha fizikailag is meglenne a könysorozat a polcon, de nem szeretném ha sérült könyvek lennének ott, és persze duplán nem akarom kifizetni ezért örülnék ha úgy működne, hogy ha megveszed papíron megkapod e-bookban is....tudom nem reális a dolog....és ez sajnálatos, és egy vágy marad -
JDMKid
tag
Működik!!!
Nem tudom mi lehetett a baja, lekötöttem az akksit róla, többször is. Az első pár próbálkozás után ugyanaz volt, mint először, se kép se hang. És sokadik akksi le, akksi fel után bedobta azt a képernyőt, hogy le van merülve.
Utána feldugtam gépre, és pár perc töltés után bekapcsolt.Nem értem a dolgot, mert duokan szerint 78% töltöttsége volt, mielőtt lehalt. Meg előtte nem sokkal töltöttem fel.
Remélem többet ilyen nem fordul elő.
-
Degeczi
nagyúr
válasz
Cilinder001 #14233 üzenetére
Mert a K4/K5-ben erős ragasztó van az akku hátoldalán, és ha simán elkezded feszegetni, az hagyján, h törhet a hátlap, de akár az akku is sérülhet, az pedig tűzveszélyes!
Fölmelegítve könnyebben elengedi. -
paolinho
őstag
válasz
JDMKid #14221 üzenetére
Nem a Duokan okán, de korábban, még amikor Kindle 3-am volt, jártam én is így. Én akkor szétszedtem, leforrasztottam az akku-t, majd vissza, és utána tökéletesen ment minden újra- A hátlap levételével csak óvatosan, mert nagyon érzékeny a műanyag, és könnyen repedhet. Ezt is tapasztalatból mondom.
-
JDMKid
tag
válasz
Arolotifar #14227 üzenetére
ejjj...megpróbálom, egy karcos hátlappal is jobban járok, mint ha poháralátét lenne belőle
-
JDMKid
tag
válasz
Arolotifar #14222 üzenetére
a hátlapot le lehet venni sérülés nélkül?
-
JDMKid
tag
Kindle 5 olvasómra feltettem a duokant. Működött is szépen egészen mostanig. A kindle gyári felületéről akartam átváltani duokanra, újraindítottam az olvasót, és azóta se kép se hang.
Hiába nyomom akármilyen hosszan a bekapcsológombot, nem reagál, a zöl led sem villan fel. Viszont gépre dugva sárgán világít a led, valószínű a töltés működik. De a kijelzőn ilyenkor sem jelenik meg semmi, és a gomb hosszan nyomására hallani a windows eszököz eltávolítása hangját, ha elengedem, akkor pedig olyan mintha újra csatlakoztatná. De az intézőben viszont nem látom külső meghajtóként.Ilyennel találkozott már valaki? Mit lehetne tenni?
-
Hátha érdekel valakit edigital ajánlat: 10% kedvezmény MINDEN AMAZON KINDLE EBOOK OLVASÓ ÁRÁBÓL!
Kuponkód: L4SXTK -
tisa79
csendes tag
válasz
hampidampi #14216 üzenetére
Köszönöm!
-
hampidampi
őstag
válasz
tisa79 #14215 üzenetére
Van bőven:
MEK
DIA
Kindle Varázs - Kindle TékaDibook
Mutlimediaplaza
Adamobooks
E-könyv.hu
DigitalBooks
Galaktika
Syllabuxésatöbbiésatöbbi...
-
tisa79
csendes tag
Sziasztok!
Nagyon szépen kérlek titeket, hogy küldjetek nekem egy linket, ahonnan könyvet tudok letölteni.
Ahonnan eddig tudtam letölteni sajnos bezárták.
Előre is köszönöm a segítségeteket. -
krain
tag
Helló!
A kérdésem csak annyi, hoyg kaptam egy céges laptopot rajta egy feltöltött kindle könyvvel. egy új email címre regisztrálták, hogyan tudom a régebbi-eddig használt címemmel és kindle account-tommal szinkronizálni? eddig 7-es win-t használtam az új gép 8.1-es. ha nagy hülyeséget kérdeztem bocs.
Köszi
Laci -
Degeczi
nagyúr
válasz
Skillet #14210 üzenetére
Úgy van, h kevered a fogalmakat!
Az áramfölvétel itt a töltendő eszköztől függ, hiszen abban a töltés vezérlése... A fali adapter egyszerűen csak előállítja a kívánt 5V-ot, és tökmindegy, h egyébként max. 1 vagy akár 2A leadására is képes lenne - ha az adott készülék úgysem fog 500 mA-nél többet fölvenni...
A hátoldalon azért van jelzés, h annál kisebb töltővel ne használd - nagyobbal természetesen nyugodtan lehet.
-
Skillet
addikt
válasz
lord.lakli #14201 üzenetére
érdekes. a mi kindle 5 olvasónk hátuljára az van firkálva, hogy max 500ma. hmmm. az ilyen töltőfej pedig ritka. a legkisebb amivel találkoztam, az 550-es volt. akkor most, hogy is van ez?
én inkább a számítógép usb csatlakozójáról szoktam tölteni. -
birooo
tag
Van töltőm bőven, egyet megkapnak az ősök.
-
birooo
tag
válasz
birooo #14200 üzenetére
Jóóó, előbb pofáztam, aztán olvastam
"Az Európába szánt Kindle-hez nem jár hálózati töltő, csak adatkábel, amivel számítógépről tudjuk tölteni készülékünket.
Viszont az adatkábel végére lehet csatlakoztatni bármilyen hálózati adatpert (pl: htc telefonok usb-hálózati adaptere), amivel hálózatról is tudjuk tölteni készülékünket, nincsenek különösebb speciális igényei, így nem szükséges az amazonról külön rendelni egy adaptert."Bocs
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mielőtt kérdezel, kérünk, hogy olvasd el a téma összefoglalót!
Tiltott témák
● könyvek illegális beszerzése
● 3G modem internet megosztása vagy a korlátozás kijátszása
- Apple asztali gépek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Xbox Series X|S
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest