Hirdetés
- Androidos tablet topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Egér probléma
- Milyen monitort vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- ASUS notebook topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- 600 dolláros szintre vinné a Snapdragon X-es PC-ket a Qualcomm
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
Figyelem! Ez az összefoglaló már elavult! Ha valami nem világos, kérdezz a topikban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Degeczi
nagyúr
köszi, valóban ez a hiba!
az akármilyen nyelvre állított Calibre a vele konvertált könyv nyelvét is arra állítja...teljesen úgy kezeli, mintha az eszköz tulajdonosa csak a saját nyelvét beszélné, csak olyan anyagokkal foglalkozna
angolra állítva kell használni a Calibre-t, és úgy "konvertálva" meg is javult a rossz MOBI
(cserébe a korábbi "Tartalomjegyzék" után megjelent egy "Table of Contents" is, mert az agyas program persze ezt is a globális nyelvbeállítás alapján teszi, és nem figyeli, ha van már másik tartalomjegyzék)és egyem a szivit a drága fejlesztőnek (roppant nyers, unszimpatikus a stílusa az oldalról nyíló linken - kár, mert kedveltem amit létrehozott, de ez a hozzáállás komoly negatívum), egyelőre "wontfix"-re tette a hibabejegyzést, azzal, h majd egyszer, előre nem látható jövőben állítható lesz könyvenként - addig meg "ne használd ha nem tetszik", és ignore on-ra teszi az amúgy nem kötekedő, csak joggal értetlenkedő hibabejelentőt...
-
-
Palkova
tag
Üdv!
Nem értem ezt a 0,85 A -es áramfelvételt, mert az USB szabvány szerint a port 5 V-on 0,5 A leadására kell hogy képes legyen. Ezért kell pld. néhány külső tárolót két portra csatlakoztatni. Probléma csak akkor lehet, ha az USB port 5 V -on nem képes a 0,5 A leadására. Én egy gagyi 1 $ -os, 0,5 A es, kínai USB töltővel használom és simán működik.
Egyébként a beépített akksi töltőáramát a Kindlében lévő elektronika állítja be, a külső töltő azt nem befolyásolja, amennyiben képes a szabványon belüli értékeket (5 V, 0,5 A) biztosítani.
palkova -
wardemi
senior tag
-
Zirowe
nagyúr
-
Zirowe
nagyúr
-
Már most is rendelhetőek, az új Kindle International verzió 109$.
A rendelés végén az összesítés ennyit mutat:Order Summary
Items: $109.00
Shipping & Handling: $20.98
Total Before Tax: $129.98
Estimated Tax To Be Collected: $0.00
Order Total: $129.98Estimated delivery: Oct. 6, 2011
Shipping Method: Priority International Courier (averages 2-4 days)130 dodo a mai árfolyamon 27.700 HUF
-
-
Magicrat
tag
én konkrétan, mióta mevettem a Kindle-t, 4 db collection nevét írtam be billentyűzettel, de ha nagyon akarom megoldom ezt is másképp. Végre eltünt a bosszantóan helyigényes gombsor.
Amazon:
Ha sikerül elpasszonom a mostani K3-at, veszek simple kindle-t. Kár, hogy a hozzá kapható Marware tokról csak egy csukott kép van fent. De legalább van, az amazonos tokon kívűl még semmi nincs. Biztos lesz azért pár napon (heten) belül még ebayen sincs... -
-
-
lac14548
aktív tag
Igen, DHL...
A dhl.hu-n a csomag a sorszám alapján követhető, merre jár.
Ha a hétvégén nem szállítanak, akkor valószínüleg, csak hétfőn fogom megkapni.
/Motorola V2288/Siemens C35/Siemens MT50/Nokia 6600/HTC Touch Cruise/ZTE Blade/Samsung Galaxy S+/Xiaomi Redmi 1S/Xiaomi Redmi 2 Pro/Xiaomi Redmi Note 6 Pro/Realme 8 ...
-
"Simogatni" biztosan nem kell, ha minden igaz valami infra rács lesz a kijelző fölött, csak az infra sugarakat kell megszakítani.
Pl. iPad -on sem kell a normálisabb Reader applikációkban simogatni a kijelzőt. A képernyő több részre van osztva és csak ezekbe a területekbe kell "beletrafálni".
-
-
OMagus
tag
Megfelelően felprogramozott turbo sim-mel esetleg?
Igazából kár is ilyeneken agyalni, mert szerencsére még van free 3g net... Az meg, hogy "fizetős/forgalomkorlátos", az szerződés kérdése. Fizetősnek természetesen fizetős, a korlátos már nem egyértelmű. (Pl Digi Move 5Gbyte forgalmat nehéz elérni (akkor is csak lassítanak) és fix 3600 ft. hűség meg miegymás nélkül.)
http://www.kindle-portal.eu - Magyar Kindle Portál (hírek, blogok, chat, időjárás, tv műsor, sakk, epub konverter, Kindle térkép) Segíts te is kitölteni a térképet, hogy minél több "K" szerepeljen rajta!
-
OMagus
tag
Egyetértek. Megbízható és remek kütyü, de semmi sem atombiztos, előfordulhatnak problémák, amiket gariba ingyér javítanak/cserélnek. Erről én nem mondanék le.
http://www.kindle-portal.eu - Magyar Kindle Portál (hírek, blogok, chat, időjárás, tv műsor, sakk, epub konverter, Kindle térkép) Segíts te is kitölteni a térképet, hogy minél több "K" szerepeljen rajta!
-
Zirowe
nagyúr
Angliából nem kell táska, jöhet a doboz is, csak Usaból hozottat érdemes doboz nélkül.
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
-
-
DigitXT
nagyúr
"a saját dokumentumok átküldésére használható, így 3G-n is díjmentes"
Ha minden igaz az Amazon nem a konverzióért számol fel díjat, hanem a
doksik 3G-n való letöltéséért: érdekes lenne, ha ezen keresztül díjmentes
lenne a dolog. Ha jól láttam (gyorsan rákerestem) a "free" verzió korábban
azt tudta, hogy az Amazonnál regelt e-mail címedre küldte a fájlt, és nem
közvetlenül a Kindle-re: USB-n rakhattad fel magadnak. Más kérdés, hogy
ma már a Wi-Fi verziót használva ingyenes tud lenni az egész hóbelevanc.
Viszont Wi-Fi+3G modell esetén a "free" verzió nem tölti le a doksit, csak
ha éppen Wi-Fin vagy fent. Lehet, hogy tévedek, de pár percet rászánva a
keresgélésre ezt szűrtem le... El kéne olvasnom a manuált. De szerintem
a 3G-t tudó verziót én simán kihagyom majd, elég egy Wi-Fi-s az a tuti.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mielőtt kérdezel, kérünk, hogy olvasd el a téma összefoglalót!
Tiltott témák
● könyvek illegális beszerzése
● 3G modem internet megosztása vagy a korlátozás kijátszása
- Lenovo Tab M10 Plus 3rd 4/64Gb
- Új IPAD MINI 6 64GB WI-Fi VAGY 5G LTE , Minden Színben BONTATLAN AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL
- iPad Pro 12,9 M1 256GB wifi+ cellular 12 hónap szavatosság számla
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- OnePlus Pad 2 - Nimbus Gray - bontatlan, garanciális
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest