-
PROHARDVER!
Figyelem! Ez az összefoglaló már elavult! Ha valami nem világos, kérdezz a topikban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
krain
tag
Hali! Az áron kívül mi különbség van az us és az international változata között a Kindle-nek?
-
krain
tag
Hali! Nagy bánatom van. Kindle 5 -öm van, ami edig prímán ment. A laptopon ki kellett cserélni a winchestert, eddig a Kindle a microsoft word doksikat gond nélkül megjelenítette. Win7 home premium, Office 2010 legális. Most az új winchesterrel, új win7 ultimate van, office 2010, kevéssé legális. A microsot word dokist pdf-ben mentette rá a kindle-re. Így ez nem lesz jó. Tudna valaki segíteni? A Kindle felületét, meg a kindleforpc-t a régi winyóról mentettem le. Köszi
-
krain
tag
megoldva, jiháááá
-
krain
tag
válasz BomiBoogie #10381 üzenetére
Nekem is olyan tokom van feketében, mint amilyet didros rendelt lilában. Nem bántam meg. És igen, kijön felül, de most pl. egy kis ideig fejjel lefelé tartottam, de nem pottyant ki. Szóval, nem csúszkál benne könnyen.
-
krain
tag
Sziasztok! Lehet hogy kicsit off( ha igen, majd szóltok), de megkérdezem: van valakinek Agave vagy egyéb nívós sci-fi e-book-ja? Banks, Dick, Moore stb. érdekelne. Természetesen privátban várom az infókat, amiért nagyon hálás lennék Köszönöm előre is!
ui. ha valakinek megzavartam volna a lelki nyugalmát, elnézést érte.[ Szerkesztve ]
-
krain
tag
válasz BomiBoogie #10901 üzenetére
Na ezt én is megpróbálom(na nem Szonja nevében, hanem a magaméban)!
-
krain
tag
Sziasztok, kérdeznék, segítsetek. Le szeretném cserélni a Kindle 4 vagy 5-met(már nem emlékszem a számozásra) egy Fire HD-ra. Az amazonos account-omat meg akarom tartani, létezik olyan, hogy visszaállítom a Kindle-t az eredeti állapotba? Vagy az a deregister opció? Nem egészem értem ezt, hogy az csak az adott Kindle eszköznek a használhatóságát érinti, vagy az egész dologra vonatkozik? Mit javasoltok? Köszi a segítséget!
-
krain
tag
Helló!
A kérdésem csak annyi, hoyg kaptam egy céges laptopot rajta egy feltöltött kindle könyvvel. egy új email címre regisztrálták, hogyan tudom a régebbi-eddig használt címemmel és kindle account-tommal szinkronizálni? eddig 7-es win-t használtam az új gép 8.1-es. ha nagy hülyeséget kérdeztem bocs.
Köszi
Laci
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mielőtt kérdezel, kérünk, hogy olvasd el a téma összefoglalót!
Tiltott témák
● könyvek illegális beszerzése
● 3G modem internet megosztása vagy a korlátozás kijátszása
- Nyomtató topik
- Autós topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Öregszem
- iPhone topik
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest