-
PROHARDVER!
Figyelem! Ez az összefoglaló már elavult! Ha valami nem világos, kérdezz a topikban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
JDMKid
tag
Működik!!!
Nem tudom mi lehetett a baja, lekötöttem az akksit róla, többször is. Az első pár próbálkozás után ugyanaz volt, mint először, se kép se hang. És sokadik akksi le, akksi fel után bedobta azt a képernyőt, hogy le van merülve.
Utána feldugtam gépre, és pár perc töltés után bekapcsolt.Nem értem a dolgot, mert duokan szerint 78% töltöttsége volt, mielőtt lehalt. Meg előtte nem sokkal töltöttem fel.
Remélem többet ilyen nem fordul elő.
-
JDMKid
tag
válasz
Arolotifar #14227 üzenetére
ejjj...megpróbálom, egy karcos hátlappal is jobban járok, mint ha poháralátét lenne belőle
-
JDMKid
tag
válasz
Arolotifar #14222 üzenetére
a hátlapot le lehet venni sérülés nélkül?
-
JDMKid
tag
Kindle 5 olvasómra feltettem a duokant. Működött is szépen egészen mostanig. A kindle gyári felületéről akartam átváltani duokanra, újraindítottam az olvasót, és azóta se kép se hang.
Hiába nyomom akármilyen hosszan a bekapcsológombot, nem reagál, a zöl led sem villan fel. Viszont gépre dugva sárgán világít a led, valószínű a töltés működik. De a kijelzőn ilyenkor sem jelenik meg semmi, és a gomb hosszan nyomására hallani a windows eszököz eltávolítása hangját, ha elengedem, akkor pedig olyan mintha újra csatlakoztatná. De az intézőben viszont nem látom külső meghajtóként.Ilyennel találkozott már valaki? Mit lehetne tenni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mielőtt kérdezel, kérünk, hogy olvasd el a téma összefoglalót!
Tiltott témák
● könyvek illegális beszerzése
● 3G modem internet megosztása vagy a korlátozás kijátszása
- ÚJJ !! 850.000 Ft helyett - M4 iPad Pro 13" 512 GB WIFI + Cellular - 90 Apple Garancia
- Eladó Apple 10.9-inch iPad Air5 Cellular 64GB - Space Grey model - 2023.09-es vásárlás
- Új bontatlan N-One NPad X1 11 collos tablet
- Apple iPad Air 2 tablet 9.7" arany szín 128GB
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest