-
PROHARDVER!
Figyelem! Ez az összefoglaló már elavult! Ha valami nem világos, kérdezz a topikban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lmh
őstag
Úgy néz ki a mágneses tok meríti vmilyen módon iszonyatos sebességgel. Nem is kell, h ki-bekapcsoljon, simán kikapcsolt állapotban tokban is merült mint az állat. Döbbenet. Most kivettem a tokból és nem mondom, hogy teljesen elégedett vagyok a merülési sebességgel, de most 1 nap alatt épphogy megmoccant az akksija, a tokos 1-napos tökig lemerüléshez képest.
Számomra érthetetlen :S -
Ragnar95
félisten
Amazon.com-ról meg tudod rendelni, illetve árulják itthon is nem hivatalos forgalmazók.
A PDF-el gyári szoftverrel az 5 sem bánik túl jól, nem árt átkonvertálni olvasás előtt, mivel sajna betűméretet nem tudsz benne állítani, csak nagyítani tudsz, úgy viszont 1-1oldalon belül is mozgatni kell a nyilakkal, ami elég kényelmetlen. -
Joshi
titán
Üdv. Most melyik a legújabb Kindle ami nem érintős? Van egy Kindle 3 de ugye az még nem sok formátumot kezel ráadásul már elég viseletes.
-
Lmh
őstag
Ezt nem hiszem el: Tegnap előtt direkt jól lemerítettem, tegnap csutkára feltöltöttem az uj pw-met. Semmit nem használtam, végig polcon volt, be sem mozoghatott a tok és ma 50%-ot mutat az akksi-jelzője. Ráadásul folyamatosan airplane módban van a gép. EZMIEZ?
Hogy fogom én ezt gariztatni, amerika expressen keresztül rendeltem :S
-
senki11
aktív tag
Villámgyorsak ezek az amazonos srácok. Már le is kerültek a reklámok
Egész jók a háttérképek. -
MaTTeS
senior tag
Én se tartom 100%-osnak az utángyártott mágneses tokomat a PW2-höz. Nem egyszer vettem észre, hogy utazás közben kivettem a táskából, de már fel volt éledve és világított. Lehet attól, mert kézbe vettem és a többi cucc között megmozdult a teteje mikor vettem ki a táskából, amitől aktiválódott, de lehet hogy magától elmászik a legkisebb mozdulástól is, és a készülék úgy érzékeli, mintha ki akarnám nyitni.
Persze asztalról felvéve, oda lerakva tökéletes a mágneses funkciója a feléledéssel, alvással.Aksi az nálam is gyorsan merül, pedig a héten főleg kikapcsolt led fénynél olvastam vonaton, egyik nap volt közötte 1 óra netezés, fórum olvasás (wifis vonaton), amúgy a wifit ezen kívül mikor nem használom kikapcsolom rajta. Szerintem kell 3-4 töltési ciklus, hogy beálljon a szoftver mérési pontossága (mint az Androidnál). De az eddigiek alapján harmatosabb az aksi ideje a Nookhoz viszonyítva. Esti olvasáshoz 7-8 körül használom a világítást rajta, napközben meg attól függ milyenek a fényviszonyok 0-max között.
-
Lmh
őstag
Én már bánom, hogy mágneseset vettem. Ki-be kapcsolja a gépet tök feleslegesen. Szerintem emiatt merül is le ilyen hamar. Bárcsak nyomhatnám a ki-be kapcsoló gombot, nem egy nagy teher az!
senki 11: amazon honlapon a contact us-nál tudod levetetni, chatelni kell 3 mondatot, rém egyszerű
-
r3dsnake
nagyúr
Most tervezek rendelni Paperwhite-ot amazonról. A kérdésem az lenne, hogy az 1. generációs paperwhite tokjai ugyanúgy jók a 2. genre is? eBayen találtam egész olcsón mágneses, sleep-elős tokokat.
Köszi!
-
senki11
aktív tag
A külföldre kikerült paperwhite-ok reklámmentesítése még mindig ingyen van? Tudna valaki dobni egy linket ahol elintézhetem?
-
sideburns
aktív tag
válasz
emitter #12219 üzenetére
Ha nem az Egyesült Királyságban vetted, neked inkább a .com kell.
http://www.amazon.com/gp/help/customer/display.html?ie=UTF8&nodeId=508510
-
emitter
őstag
válasz
hpeti2 #12213 üzenetére
Köszi mindkettőtöknek az infókat! Azért előtte futok egy kört az Amazon felé, bár nem sok reményt fűzök hozzá...
szerk: egyelőre nem nagyon találom az amazon.co.uk oldalon, hogy hol is lehetne reklamálni náluk, tudnátok segíteni, milyen emailcímre lehet írni, vagy van vmi bejelentő form? -
Lmh
őstag
Nem ég ki
váltogatom mindig, de a legnagyobb napsutesben is rateszek vmennyit, mert ugy feherebb es nekem szebb a hatter.
Egyebkent nem indexel semmit, mégis merul mint az allat. :S azert most lemerítem aztán maxra töltöm, hátha. -
Elemental
addikt
válasz
BomiBoogie #12216 üzenetére
Nekem éjjel-nappal 4-esen van.
-
hpeti2
aktív tag
válasz
emitter #12211 üzenetére
A szétszedés nem túl bonyolult (volt szerencsém 2db K4-et szétszedni). A neten lévő videók többsége hibás olyan szempontból, hogy nem a hátlappal kell kezdeni.
1. A lapozógombok felett egy szikével finom benyúlsz a felső keret alá és megpróbálod a sarokig elhúzni, onnan a saroktól kezdve már könnyebb "feltépni".
2. Az eleje felöl már könnyen kitudod a 4 műanyagkapcsot akasztani amiből összesen 10 van.
3. A hátlap irányából kipattintod az alsó két műanyag fület.
4. Jöhet a hőlégfúvó, de én sima éles késsel nyúltam be és vágtam el a ragasztást. Nem kell félni NYÁK csak a Kindle alján van.
5. Ki tudod pattintani a felső két fület is most már.A többihez már csak T5-ös torx csavarhúzó kell. A szalagkábelek csatlakozóinál meg fel kell hajtani a fekete füleket és kijön a szalagkábel magától.
-
Degeczi
nagyúr
válasz
emitter #12211 üzenetére
alapvetően a szokásos pattintószerszám kell hozzá (és persze Torx csavarhúzó), de mivel az akku fölött ragasztott a hátlap, van, aki hőlégfúvóval lazítja meg (hajszárító éppúgy megteszi, mert csak finom fölmelegítés kell, hogy könnyebben engedjen - de akár enélkül is szétszedhető óvatosan feszegetve)
máig nincs egyértelmű ok a kijelzőmeghibásodásokra, de tény, h a többség esetén egyértelműen fizikai behatás váltotta ki, a forgalmazónak pedig persze kényelmes az elutasítás
érdemes megpróbálni közvetlenül az Amazonnal a kapcsolatot, hátha segítenek -
emitter
őstag
Sziasztok!
Az én K4-em kijelzőjével is ugyanez történt, és ugyan még garis (2013 januárban vettem, a hiba szeptemberben jött elő egyik napról a másikra), de a 220volt szervize nem-garanciális hibának értékelte, és a készülék áránál többért cserélték volna...
És az külön furcsa számomra, hogy hogyan repedhetett be a kijelzője, mikor a vásárlástól kezdve keményfedeles tokban volt tárolva, le nem esett, stb. De hát mit lehet csinálni a szervizi szakvéleménnyel szemben?Úgyhogy keresgéltem egy kicsit, és 7-9 ezer környékén találtam már K4 kijelzőket, amihez annyi a kérdésem, hogy van ebben valakinek tapasztalata, hogyan kell a készüléket szétszedni? Kell hozzá vmi spéci szerszám? Vagy érdemes inkább elvinni mondjuk az APPsolute-hoz? (ott úgy láttam, vállalnak kijelzőcserét)
-
SteveL
aktív tag
Elvileg (szerencsére még nem kellett kipróbálnom a gyakorlatban) az osztrák számlával beviheted a készüléket egy magyar Media Marktba garanciáztatni (ezt hívják náluk európai garanciának). Elképzelhető, hogy az Amazonnál gyorsabban mennének a dolgok, de ebben sincs tapasztalatom.
-
Mike76
tag
Még egy dolog lehetséges - elképzelhető, hogy valamelyik könyvet nem tudja indexelni, emiatt újra és újra próbálkozik, és ezért merül le hamar a készülék. Ha a Search mezőbe beírsz egy értelmetlen karaktersorozatot, akkor kiírja az esetleg még indexelés alatt álló könyv(ek) címét. Ha van ilyen töröld le, ezután jó esetben megoldódik a probléma. Ha nincs beragadt könyv, akkor viszont sajnos gyanús, hogy az akksival van a gond, bár szerintem néhány lemerítés-feltöltés ciklust érdemes végigcsinálni, mielőtt ezt véglegesen kimondanád.
-
Lmh
őstag
Nem tudom, hogy az én készülékemben van-e a hiba de az én uj pw-om, nem hogy 8 hetet nem bír ki, de még 1 hetet sem 1 feltöltéssel. A napokban töltöttem (max 2 napja) és napi fél - max 1 - óránál többet biztos nem olvastam vele és most olyan 1/4-en van az akksi mutatoja. Ezt még akkor is nagyon gáznak érzem, ha általában 2/3-3/4 fényerő mellett használom.
-
Béló
aktív tag
Sziasztok!
Ha veszek Bécsben egy Kindle-t, akkor mi a garanciáztatás menete ha "neadjisten" szükségem volna rá?
Be kell regisztrálnom a készülék azonosítóját az amazonon?
Vagy nem az amazonhoz szól a garancia, hanem a kinti boltba (MM)?Előre is köszönöm a választ!
-
senki11
aktív tag
Tudatom országgal világgal, hogy megérkezett a pw2-m
. Igen tetszetős. A pdf kezelés pont olyan mint vártam. Nem csalódtam, bár egy 40 megás scannelt magazin rögtön megakasztotta
. Ha leszabom a felbontást és ocr-el kiokosítom a file-t gondolom simán megeszi.
-
Spy89
aktív tag
Ugyan itt is csak halott hírként beszélnek róla, de tényleg egyre közelebb kerülünk az amazon hazai megjelenéséhez:
http://m.hvg.hu/kkv/20131029_Uj_uzletlanc_erkezhet_Magyarorszagra
Új hozzászólás Aktív témák
Mielőtt kérdezel, kérünk, hogy olvasd el a téma összefoglalót!
Tiltott témák
● könyvek illegális beszerzése
● 3G modem internet megosztása vagy a korlátozás kijátszása
- iPad Pro 7 M4 13" 256GB Cellular Hibátlan/2025.11.29.Apple Gar./p4219
- NAGYON SZÉP IPAD AIR 2 64GB WIFI+CELLULAR, ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL, 27% ÁFÁ-s ÁR
- Apple Ipad Pro 11 M4 256GB Wifi+cellular/Apple pencil pro/Apple folio cover/Gari 2027.05.21
- iPad 7th. 128GB Wifi Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4206
- iPad 6. generációs (32GB, Wi-Fi) tablet + Apple Pencil 1. generáció
- Apple iPad Pro M4 11" 256GB WiFi, Apple garancia, BOMBA ÁR!
- 6.8" KOBO AURA HD ,1440 x 1080, microSD, ConfortLight +tok
- Redmi Pad Pro 5G , 12.1 Coll 120hz! Snapdragon 7S Gen2 , Makuláltan , 2 év garancia !
- Amazon Kindle Paperwhite 10th Gen PQ94WIF - új, dobozában
- Apple iPad Air 3 Cellular + apple pencil 1st gen
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest